MUSCHIUL LUI HERPULE

sgdgfgf

Bre, eșt’ nebun?

Trepădușii agramați de pe la tembeliziunile pupătoare de moaște săsești, s-au gândit ei (contra cost) să-i mai umfle puțin mușchiul testicular al sasului nazist... Și ce au găsit ei? Păi au găsit „corpul de hartist kwan-qi-do” al lui Werner the Renegate, lucrat de un mandat și un pic în timpul orelor de serviciu ca President of Romania...

Plăvanul și-a scris un abonament la Sala pe care a dat ordin să i se amenajeze la Palatul Cutreicoceni lângă Sala Voievozilor și una lipită de sufrageria de acasă din București, plus alta la Sibiu, la mândruța Jeta, concubina oficială.

Bă tovarăși, lipitorile de buci de la ProTv și corurile (merge și cururile) de la celelalte televiziuni cumpărate, au făcut un eveniment de presă cu mușchiul de vită bătrână arătat de Bou la injecția cu apă oxigenată îndoită cu ser fiziologic făcută cu tam-tam în etapa a doua, în văzul mulțimii prostite.

Bre, alte motive de laudă acest om oricum nu are, așa că ce și-au zis trepădușii pupători de șezut cu bucile mușchiuloase? Hai să exportăm „BRANDUL”(se pronunță cum se scrie) -conform vocabularului flăcăilor de pe toloaca județului Vaslui – a lui Herr President, ce joacă rolul eroului Hercule (se pronunță Herr Pule), vezi „Legendele Olympului” a lui Alexandru Mitru...

Ce rezultă de aici? Că acest ticălos cu origini naziste, nu face nimic altceva la serviciu și acasă decât antrenament de întreținere supravegheat probabil de o echipă de nutriționiști și antrenori de fitnes sau culturism, plus specialiști în tot felul de hapuri care umflă mușchiul cu pompa.

Pe Johannis, românii îl văd des în ipostaze „sportiste”, dar niciodată la o muncă adevărată în folosul României. De câte ori apare el public (și apare har Domnului de prea multe ori) scrâșnește din dinți și își încruntă „cătătura” scuipând „indicății” de care nimeni nu are nevoie și de care te poți lipsi. El ba se dă cu bicla prin Bucale cu un pluton de SPP-iști la trenă, ori face la fel prin munții Sireanu cu schiurile DYNAPAC și cască model HICLĂR 42, ori joacă ting-tong cu don’șoara Dinu care îi este și noaptea „gardă de corp”...

Bă tovarăși români care l-ați votat în prosteala voastră și i-ați tratat hemoroizii cu limbile năclăite, voi v-ați întrebat cât timp alocă acest ipochimen lucrului pentru Țara ce a fost prostită de Propagandă că el este Alesul?

ProTv este un Canal de jigodii antiromânești ca și majoritatea CANALIILOR TV-uri ce au licență azi în România. Ei manipulează subtil prostimea ca să o facă mândră că au în fruntea statului un om cu „BRAND”! Că mai bine avea „brandul” la creier, că plăvani de săpat șanțuri cu mușchi de culturiști avem destui pe la stânele patriei pline cu oi.

Apropoo, câți ca Câțu mai avem?

GABRIEL MIHAILA

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?