A MURIT LENIN! ÎNVATATI, ÎNVATATI, ÎNVATATI!

juhhfrtghj

În fiecare secundă a vieții mele, mă felicit pentru că am studiat științele sociale! Cu cât analizez mai mult etapele prin care a trecut omenirea, ajung la concluzia că cei mai proști și barbari au fost comuniștii. Și cei mai inculți. Dramatic de lipsiți de educație. Să nu mai aud de ei! Au distrus capodopere create de genialitatea omului. Cine nu iubește frumosul și arta, este un criminal. Ați văzut cum au distrus Cuba? Erau niște terenuri de golf superbe și au dat ordin să fie arate și cultivate cu cereale. Che

Gevara și Fidel, evident! Sportul național in Cuba este baletul. Au o școală de balet foarte bună, dar selecția este drastică. Sunt admiși doar 25 de cursanți pe an. Cuba arată ca o țară părăsită, cu ruinele clădirilor minunate de altă dată  considerate "imperialiste" ! Nu înțeleg ceva. Când au luat puterea comuniștii - care nu aveau studii - de ce dracu intrarea la facultate a devenit atât de selectivă? Este o prostie. Nu este un criteriu după care se poate califica cineva ca fiind foarte bun, numai pentru că reușea la facultate. Eu nu aveam nimic genial, deși am reușit de prima dată, la cea mai selectă facultate pe atunci. Am învățat manualul, așa cum se cerea. Pe dinafară. Am făcut studii universitare și în epoca de "aur" și post decembristă. Nu există nici o diferență. Depinde de tine cât studiezi. Și cât de inteligent ești. Pe vremea de tristă amintire, intrarea la facultate era cea mai mare reușită a vieții. De ce dracu? Admiterea nu m-a făcut cu nimic mai deșteaptă. M-am făcut eu, pentru că am citit până îmi tiuiau urechile. Deprinderea de a studia, mi-am format-o în copilărie, pentru că am trăit la bunici, care erau cadre didactice de excepție.

MYA ROBERT

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?