MUIE...RETUL POLITIC ROMÂNESC

akjsjufufuuy

A înțeles careva care e treaba cu „catindata” Ramona Bruynseels? Eu chiar nu pricep de ce și mai ales pentru ce candidatura asta la prezidențiale, din partea unei dudui, care fie vorba între noi, nu prea duduie.

Am înțeles, o recomandă vocea, talentul, Voiculescu, soțul american și bancher, chivernisit și cu dare de mână, dar cine e Ramona și ce vrea ea în viață, în afară de a bloca câteva voturi, în cine știe ce calcule electorale complicate? Bine, aș vrea să știu, dincolo de zicerile duduii, care sunt din categoria „să fie bine să nu fie rău” și în afară de faptul că zice că nu poate dormi de grija mea și a celorlalte jde milioane de români.

Nu de alta, dar dudui din astea, cu nume exotice, mai evem în politica românească și sunt precum prăjitura, adică de cacao. Brandl, Armand, Birchal, chiar celebra Chichirău, la care cel mai important act politic a fost să își dezvăluie într-un interviu, anumite poziții și găuri pe care le preferă, ori mai degrabă nu le preferă atunci când....

GOGU ORLANDO

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?