MOSMANDA RELAXARII

dghfgf

O golănie parșivă de un leu și treizecișidoi  „dă” bani, este acum pe buzele tuturor Canal(ii)elor Tv  - de la ROMÂNIA TV, la DIGI 24 sau PRO Tv, Antena 3 - ce fac mare zarvă despre „relaxarea” care ne amenință de Ziua Copchilului.

Broo, e cea mai mare și frecventă goangă care umblă pe sticla televizoarelor pe dinăuntru!

Nimeni nu s-a gândit măcar o secundă să relaxeze nimic, dar ca să mai domolească puțin nemulțumirea fraierilor ce vor să și-o tragă la vară în apa mării la Mămăica de Miazănoapte sau la Tataia de la Vama Veche - pe nisipul răcoros al nopții - e musai să li se dea o speranță deșartă ca să le tihnească naibii Paștele ortodox, sasului evanghelios și slugilor sale devenite uneltele Satanei...

Tehnica e simplă: creiază o problemă, apoi „dă-i si luptă”, fă un orizont de așteptare, iar când vine sorocul, canci! „Nu s-a realizat obiectivul”, dar asta din vina voastră bă, oilor, că nu ați respectat îndemnul nostru! Noi v-am zis, nu? Păi de ce să fim noi guvernanții luați în vectorul erect de Oculta Mondială și guvernul ei de la UE, Davos, sau Abu Dabi, că nu am respectat procentul indicat până la 1 iunie și nu am consumat și am plătit cele zece milioane de fiole cu zeamă bordeleză fabricată în bordelurile lumii?! Ce este aia „că nu vor românii”, că le-am spus că e democrație și nimeni nu este obligat să se vaccineze cu forța?!

Noi până aici am mimat, ne-am făcut că suntem docili și înțelegători, dar GATA! Futu-vă muma în cur de oi sovietice care știți voi mai bine dacă să vă vaccinați sau nu!

Vreți Paște? Vreți să vă ciocniți ouăle de buze? Să umblați iar teleleu prin Europa și la dracu în praznic în vacanțe, cheltuindu-vă acolo salariile enorme de corporatiști și averile făcute prin mangleală de părinți? Neeeee....

Ordinăria constă în faptul că apare mai ieri Pișpilică ăla distrofic, pechinezul Câțu-Cuțu și aruncă în treacăt o dumă că de la 1 iunie va fi și vom trăi... Asta e preluată rapid de fufele și fătălăii mercenari din Media, umflată cu pompa de flatulare, iar asta devine o ȘTIRE de breaking news, care e rulată în buclă până la saturație de toți nemernicii.

Ei știau de pe atunci că totul e hoha, că la câți români s-au vaccinat - din câți mai sunt rămași sau reveniți - noi nici peste 18 ani nu vom atinge pragul de jos de 35%! Până la urmă ne doare la injecție de cifrele lor măsluite, de ordinele primite și neduse la îndeplinire, de embargourile și sancțiunile făcute cu ură împotriva României, că suntem doar niște mămăligari cu budigăi cu motve naționale.

Mda... Pechinezul latră ascuțit și țopăie să ajungă la os, dar vine strategic dogul german, face gros „HAM” și spune pe câinește că Nein! Sunt slabe speranțe de relaxare dacă nu atingem baremul.

Problema este că jivinele sunt înțelese cu celelalte jivine care guvernează acum în UE prin Grecia, Spania, Italia, Franța, Germania, Olanda, etc și ele fac tot felul de pașapoarte  de imunitate cu care vitele de muncă să vină la cules căpșune și sparanghel, sau să-și moaie ouăle în Mediterana, așa că „GuWernwrul Meu” nu te obligă, dar ești constrâns indirect, cu manta, dacă vrei să intri într-o anume gaură.

SNOOKER!

V-ați jucat vreodată cu un pisoi ? I-ați întins vreodată o momeală legată de o sfoară pe care ați tras-o brusc când era gata-gata să ajungă să o prindă? Jucăria se cheamă acum RELAXARE, iar cel care se joacă este Câțu-Cuțu și Săsanis.

Sper că nu sunteți atât de proști să le dați satisfacție de bucurie și de veselie?!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?