MORTI ÎNCA VII. COSTACHE PULISSANO VA NUMARA DEJA!

sjhfgjhj

Primesc pe Messenger un mesaj ultimativ, din care spic(i)uiesc:

„Notificarea de urgență a Ministerului Sănătății cu ordin al Ministrului nr.198/22.02.2020  către public privat  și către toți cetățenii României (bă Costache, ai luat coronavirusul?) în REGIM DE URGENȚĂ  care de această dată arată că focarul de gripă Coronavirus este foarte grav (până acum era hoha, era alba/neagra) și fatal și precizează că în perioada imediat următoare e posibil să ajungă și în România! (bă, ești nebun? păi cică SRI stă la pândă)  Nu mai există leacuri odată ce sunteți infectat. (Asta e, ce, v-am zis eu să votați sasul nazist?)

 Răspândirea sa din China în diferite țări este foarte rapidă, generală și de masă !!!

Metoda de prevenire este să vă mențineți gâtul umed, nu lăsați gâtul să se usuce nici o clipă! (Aloo, Costache, eu am restricție hidrică, nu am voie să consum lichide mai mult de 1l/24 ore, ce naiba fuck?)

 Astfel, nu vă țineți setea, deoarece odată ce membrana din gât vă va fi uscată, virusul vă va invada în corp în decurs de 10 minute. (Ai dă-mă dracu, la cât scuipat îmi dă la furcă Iohannis și (o)Nanistul Orban, slabe speranțe să mi se usuce gâtul!)

Bea 50-80cc apă caldă sau ceaiuri antigripale, 30-50cc pentru copii, în funcție de vârstă.  De fiecare dată când simți că gâtul este uscat, nu așteptați, țineți apa în mână.(bine-bine, dar cum să mă șterg la cur  ca să nu vărs paharul?)  Nu bea mult odată, deoarece nu ajută, ci continuă să mențineți gâtul umed.(gândiți-vă că beți vodcă cu paiul)

Până la sfârșitul lunii martie 2020, nu mergeți în locuri aglomerate, este bine ca să nu vă deplasați nici din localitatea dumneavoastră în altă localitate, evitați orice locuri aglomerate (magazine , baruri , spitale , biserici , orice loc public),  autobuze etc. (muieretul să bage la cap:nema mărțișoare, nema cadou de 8 Martie, nema, nema, nema!) 

Purtați măști, după cum este necesar, în special în tren sau în transportul public Evitați mâncarea prăjită sau picantă (începeți Postul Paștelui și continuați cu al Sfintei Marii și al Crăciunului!) și consumați multă  vitamina C și alte multiviamine cu multiminerale pentru întărirea sistemului imunitar ! Consultați lămîi , usturoi și multe ceaiuri fierbinți! (bă Costache, bă Pulissano, poate ai vrut să scrii „consumați”, dar te-a excitat secretara)”...

Mesajul continuă cu niște simptome standard pe care le știu din copilărie când mama îmi dădea un Paracetamol, iar din adolescență o cană cu vin fiert, pe care eu când am devenit adult am înlocuit-o cu succes cu o ceșcuță de cafea cu țuică fiartă și dimineața o băgam în mă-sa de gripă. Se încheie apoteotic cu acest îndemn care mă obligă să mă conformez, drept pentru care am scris prezentul articol spre luare la cunoștință de către Publicul Privat și ceilalți români oriunde s-ar afla!

„Transmiteți ca  mesaj public  dacă vă pasă de viața umană a semenilor voștri! ”

GABRIEL MIHAILA

 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?