MOARTEA NU VINE DIN RUSIA SI UCRAINA!

jdhfgghg

Citiți!....În caz că se întâmplă să știți și să nu cedați fricii..

 

Doamnelor și domnilor... Aș vrea să vă pregătiți emoțional și spiritual pentru ceea ce urmează să se desfășoare aici pe Pământ. Următoarea plandemie va fi virusul Marburg. Aceasta este o febră hemoragică similară cu Ebola, cu o rată de mortalitate de 88%. În primul rând, nu vă faceți griji, cei care împing această agendă nu vor elibera nimic care să-i omoare. Acesta va fi un Marburg fals. Multe dintre vaccinurile covid au ca urmare  cheaguri și sângerări incontrolabile. Se va pretinde că este Marburg.

GAVI și WEF fac deja anunțuri despre virus. Au dezvoltat deja un test PCR pentru Marburg, chiar dacă nu există încă o „pandemie” oficială. Mai îngrijorător, se grăbesc deja printr-un „vaccin” pentru Marburg. Și mai îngrijorător, principalul ingredient al noului vaccin este Ricin. Unul dintre cele mai toxice otrăvuri de pe planetă. Aceștia vor permite celor vaccinați să călătorească la nivel global în acest Crăciun. Vor avea nevoie de o acoperire pentru persoanele care aduc „virusul” înapoi, în țările lor de origine. O nouă pandemie va fi declarată, ei vor pretinde că există o răspândire asimptomatică.

Mass-media va pompa frica mai greu decât am văzut vreodată. Oamenii își vor pierde mințile crezând că există o pandemie de ceva cu 88% șanse să-i facă să sângereze și să moară. În această etapă, loviturile vor fi obligatorii, iar echipele militare de poliție și militari vor fi în deplină forță, încercând să „salveze omenirea” și trăgând pe oamenii care refuză vaccinul Marburg în lagărele de concentrare - acum construite pentru a fi injectate cu forța.

„Vaccinul” Ricin este adevăratul împușcat cu moartea și vor exista miliarde de oameni care se aliniază pentru el și se luptă pentru a fi în fața liniilor. Dacă credeți că ați văzut panică în timpul COVID, înmulțiți-le cu 20 sau 30 X cu ceea ce este planificat și urmează. Țineți-vă familiile foarte apropiate, țineți linia și răspândiți acest mesaj peste tot. https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/marburg-virus-disease

Sursa: mesaj WhatsApp anonim

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?