MOARTEA CLINICA A ROMÂNILOR

JDFHGFGF

Ultimele noutăți despre demența globalisto-neomarxistă, care se propagă zilnic cu ajutorul politicienilor și a mass-media. Afectează și țara noastră. Și românii stau inerți!

Astăzi doi mai 2022 este ultima zi în care se mai află în „dezbatere publică” la Min. Educației, nebunia de proiect  „Părinți educați, copii fericiți”.

 Această elucubrație a ministrului Câmpeanu, face parte din „Strategia Națională de Educație Parentală”, încurajată și de Johanus, după rahatul de cacao cu „România educată”. Apoi, se va trimite la Parlament pentru adoptarea ca lege. Prin intermediul ei, puteți fi decăzuți din drepturile părintești dacă nu vă „școlarizați obligatoriu ca părinte” la cursurile unui ONG în care trebuie să adoptați „egalitatea de gen”, sau dacă vă opuneți predării în școli a „ideologiei de gen” prin care copiii să își aleagă singuri sexul dorit. Proiectul de lege - zice Câmpeanu – „respectă standardele OMS privind educaţia sexuală și parentală aferentă”!!

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței, un individ plătit lunar cu un salariu de aproximativ 45.000 de lei (450 mil. lei vechi), dorește impunerea unor măsuri și decizii U.E. prin care producătorii români de ouă și implicit de carne de pasăre, să fie băgați în faliment!! Măsurile afectează și gospodăriile autohtone. Inițiativele scârbavnicului Chirițoiu sunt în completare la măsurile pe care Ursula von der Plici le anunță pentru a „combate încălzirea globală și răspândirea carcalacilor”, și anume „se vor interzice subvențiile pentru creșterea animalelor, și vor fi acordate pentru culturile molecular necesare hranei moleculare”!! (Se va trece la consumarea gândacilor).

În continuare, peste 200 de angajați ai spitalului din Tg. Cărbunești sunt plătiți cu sporurile aferente să aibă grijă de un singur pacient cu „infecție C. nouă’șpe”, pentru că alte boli și etiologii nu sunt permise în incintă!!! Vă dați seama câți bani se pierd, se „spală” și se cheltuiesc, sub oblăduirea lui Rafila!

De asemenea, asistăm la circoteca pusă-n scenă, prin care ni se arată că un ministru (Rafila) nu este în stare să înlăture un „secretar de stat” (Arafat), care de fapt nici nu este numit legal!! Cu ajutorul presei obediente, mai are loc și „victimizarea” lui Arafat, prin procedura microfon introdus în anus – pe scaun! Procurorul șef care a dispus asta, și executanții săi, au fost dați în fapt la Arafat, de către „băieții” care l-au informat  pe „genul unu în salvarea diuzelor/recipientelor infecțioase” că acel procuror vrea să-i penetreze șezutu’.

După ce au desființat SIIJ-ul, acum PNL împreună cu PSD și UDMR, vor să distrugă și ultimul bastion al magistraturii, C.C.R. Așa că, pentru cele trei posturi de judecători care se vacantează, avem acești candidați validați de mizerabila coaliție parlamentară și de guvernare: Cristi Danileţ, Bogdan Licu, Ioan Sabău-Pop! Deci „PSD și asociații de afaceri” i-au găsit doar pe ăștia trei ”capabili”!!! Intenție pe față de distrugere a C.C.R. Deci asta se va susține pe 3 mai în Camera Deputaților…

Așadar trădătorii României au dat gratis o „licență” de așa zisă exploatare a gazelor de la M.Neagră, către „Sterling Resources” care a vândut-o firmei EXXON cu 39 milioane de dolari, și apoi ROMGAZ răscumpără de la americani cu un milliard de dolari, respectiva licență!! Ăsta da bir de sclavie!!!

Gata, a fost înființat „Comitetul interministerial privind schimbările climatice”, fiind publicat și-n M.O. nr 415 din 29.04.2022, H.G. nr 563 din 28.04.2022! Așa că sclaveții autohtoni vor pune în practică întocmai spusele dementului Frans Timmermans, Vicepreședintele Comisiei Europene și „comisar eurorahat” pe „Green Deal”. Adică, „Încălzește mai puțin, renunță la mașină, mergi pe bicicletă și aerisește-ți hainele în loc să le speli. Din mai, este interzis să se răcească sub 25 de grade în școli și clădiri publice, din Italia spre exemplificare, iar iarna să se încălzească clădirile publice peste 19 de grade”!!

Cu cât suntem mai pasivi ca popor, cu atât mai repede rămânem fără țară și existență normală...

HORATIU  RADULESCU

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

JIGODIILOR !

Ne-ați momit si chemat la oraș, ne-ați spus ca trebuie sa apreciem confortul... tehnologia... acum ne spuneți ca trebuie sa reducem confortul, ca suntem prea mulți... eram 23 mil in 1989... si aveam loc toți... azi nu suntem nici 16 mil, dar suntem în plus...