MISTERE SPULBERATE - BARAJUL DE PE NIPRU

NDHFHJHGB

În sfârșit am dovada bănuielii mele! De la începutul anului râdeam pe înfundate când auzeam râmele care se târau la televizor cum zgârâie podeaua cu târârea lor idioată. Pur și simplu, începând cu „Domnul Z” și terminând cu soldatul Tolea filmat din toate pozițiile cu uniforma nou-nouță și bocancii abia scoți din „ștoc”! Cu toții se lăudau gușterilor gen Marius Saizu de la canalul PRIMA dejecție, că Ucraina se pregătește masiv pentru „contraofensiva” de eliberare a teritoriilor ocupate de Rusia „pe nedrept” și trâmbițau urgia ce se va abate asupra Moscovei.

Nenorocirile se țineau lanț doar de armata Rusiei, care înregistra eșec după eșec trimițând cu nemiluita drone și rachete spre Kiev și oriunde în orașele Ucrainei depopulate aproape în totalitate, că te și întrebai  cum naiba pisează rușii și produc numai ruine și nu sunt anunțați decât maximum 9 morți și 12 răniți?! Evident, că anteriana ucraineană dotată „țuțu-muțu” de NATO, dobora din zbor tot ce trimiteau rușii, iar pagubele erau provocate doar de resturile rachetelor doborâte cu praștiile americane.

Soldații răcani ucraineni culeși de prin toate bufetele sătești și bordelurile clandestine care mai țin în țară o sumedenie de profesioniste, erau instruiți de instructori NATO în locuri apropiate de granița cu Bielorusia sau Polonia, ca să nu fie ținta rachetelor. Totul la vedere, totul anunțat liber de jegurile noastre de la ProTv, Prima, Anteriana3/CNN, România lui Ghiță, Realitatea securistă, etc. Ăștilalți, executau cu precizie planul tactic elaborat de CIA și Securitatea Ucrainei și ne anunțau cu promptitudine pe noi la tembelizor, că rușii oricum nu înțeleg limba română!

Nu există român în România care să nu fi știut din timp că rușii vor fi atacați la contraofensivă pe direcția sud – sud-est, mai pe șleau, spre Odesa și Nicolaevsk, Mariopol. Ba mai mult, Crimeea era ca și luată, iar imagini rare arătau tranșee căptușite cu scândură proaspătă de brad trimise probabil de firma austriacă ce ne rade nouă pădurile de trei decenii. Tranșeele rusești arătau ca niște lambriuri „natur”, cu polițe bine gândite,  ca băieții să-și țină pachetele de țigări și telefoanele mobile la încărcat, plus cuiere pentru agățat AKM-urile și nișe pentru conservele de murături. Asta ne transmit de 6 luni încoae „specialiștii” Cătălin Radu Tănase și scapetul Cosmin Stan de la ProștiTv, ce au devenit peste noapte concurenții lui gRadu Tudor de la NATO/CNN România, sau țărănușul caporal Marius Saizu, făcut peste noapte „corespondent de război” prin simpla lepădare a cravatei de contabil la C.A.P. Cernăuți și dotarea cu o cască NATO asortată cu vesta antiglonț pentru arme „airsoft”. Da, oameni buni, „contraofensiva ucraineană” făcută la „presiunea” americanilor  care îi dotase cu tot ce era de aruncat și de distrus prin magaziile armatelor NATO, îi împingeau de la spate pe oamenii lui Jeluinski, promițându-le că imediat ce România va avea expirate avioanele F-16 luate pe mulți bani de șpagă tocmai din Portugalia și Norvegia - ca uzate fizic și moral - ele vor fi revopsite și li se vor da ca cadou Ucrainei doar cu bani echivalenți cu o limuzină BMW.

Scandal mare, hau-hau, tara-ta-ta, lume, lumee, vine contraofensiva, populația din Moscova și Leningrad se îmbulzea pe avioane să fugă în Antalia sau în Egipt, la mare, ca să scape din fața urgiei, iar în România mulți au renunțat la litoralul românesc pentru cel bulgăresc, sau au ales piscinele de la Băicoi.

Și WOWWWWWWWW! BREAKING NEWS!” Suntem anunțați cu uimire că contraofensiva nu mai poate avea loc la data planificată de americani, că rușii au aruncat în aer barajul de la hidrocentrala Nova Kahovka, în apropiere de renumit oraș Herson. căzut în mâinile ocupanților ruși, care prevăzând ei că vor arunca barajul în sus, l-au evacuat în iarnă și l-au lăsat ucrainenilor să-l recucerească...

„Bă, ești prost?” – ar întreba Celentano bâiguind cu greu la aflarea veștii.

„Bă, ești nebun?” – i-ar răspunde clasic Firicel. „Chiar și-așa”!

Acum a devenit cât se poate de limpede pentru aceia dintre noi care au avut ocazia să se joace în copilărie cu ea în lada cu nisip a unui Stat Major...

Acum se explică ce rost avea ca Propaganda să tot arunce cu praf în ochii lumii despre contraofensiva armatei ucrainene! Ea avea darul să creeze un fel de halou în jurul globaliștilor NATO-UE, „învingători” în fața Rusiei și a populației mondiale care îi vrea cu gâtul tăiat cât mai rapid. Vezi doamne, ce le făceam noi rușilor, dacă nu era panarama asta apărută acum salvator cu inundarea sud-estului Ucrainei! Exact acolo unde erau planurile noastre să dăm atacul nimicitor și să ne recuperăm Crimeea! Plus că ni s-au aflat planurile când a trădat acel puști caporal și a dat pe Internet totul! Vai, vai, vai, ce bătaie le dădeam noi și le arătam superioritatea globalizării! „Ia-l de pe mine că-l omor!”

Faptul este consumat. Câmpiile din sud-estul Ucrainei sunt inundate, la fel și toate localitățile, terenul a devenit mlăștinos, iar nici tancurile Leopard nu sunt acolo viabile, degeaba ne-au dat Occidentul 12 leoparzi, că nu pot ei să înoate, bla, bla, bla.

Dar nici rușii nu ne pot acum ataca pe direcția asta așa cum plănuiau ei să o facă! Gata, bro, niet! Nema, halt! Kaput! Acum, că ne-am asigurat flancul de sud est și știm că nu putem fi atacați pe acolo cu blindate și trupe de desant de parașutiști, că nu pot fi ele susținute cu materiale și logistică, ne putem face o gașcă bine dotată și care mai are și mercenari ruși care luptă bine înzestrați de noi, contra lui Putin în nord-estul Ucrainei și noi luptăm numai în Dombas.

Deci, spunem lui Marius Saizu, Cătălin Radu Tănase, Cosmin Stan și Cătălina Hulubel care îi va transmite asta lui gRadu Tudor, că rușii au aruncat în aer barajul, că ei sunt în câștig că nu mai are Crimeea apă potabilă și vor trebui să cumpere Borsec din România...

De partea cealaltă, Moscova, Kremlinul, susține cu o jumătate de gură că rușii nu au niciun amestec în detonarea barajului, pentru că este evident faptul că barajul a fost aruncat în aer înainte de dorința lor, că ei l-ar fi aruncat la altă dată, mult mai convenabilă, iar acum strâng din dinți și din morcov de ciudă că li s-au cam dejucat planurile de a trece ei la o ofensivă puternică ce ar strânge ca într-o menghină armata ucraineană la un atac concentrat din nord spre sud și din sud către nord, așa cum se făceau pregătirile în secret, cât timp Prigojin îi ținea ocupați pe ukri cu Bahmutul.

Sateliții americani însă au depistat la timp tactica și capcanele, mișcările de trupe rusești și blindate, și-au dat seama că Ucraina este ca și pierdută în fața forțelor care o vor ataca, așa că au hotărât să le bareze calea și să obțină o amânare de o vară și o iarnă pentru a câștiga timp.

Deci, cine este avantajat de aruncarea în aer a barajului pe Nipru? Ucraina/NATO, evident! Deci Propaganda a muncit o jumate de an ca să justifice acum acest gest disperat al Ucrainei, care și-a distrus cu bună știință barajul făcut de URSS în anii 50, iar nu rușii, care l-ar fi aruncat în aer dacă ar fi fost nevoie - când fiind în ofensivă - ceva nu ar fi mers, ceva i-ar fi putut face să piardă controlul, fapt pentru care ei au evacuat în cunoștință de cauză Hersonul, al doilea oraș ca mărime din Ucraina.

Panimaeși tavarișci? Naș Floirea? Nașa Reta?

vezi clipul video mai jos

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?