"MIRON", Gheorghe Musat TURNATORUL lui Iulius Filip, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor

picture

Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON (spune Sorina Ruxandra Matei în emisiunea ei). 
Acest Miron este Gheorghe Mușat, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor sale. 
Mușat ”a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), după care este trecut în rezervă și devine avocat. În 1984, este arestat pentru că a dezvăluit unor cunoștințe că fusese securist și este condamnat la închisoare. Face 4 ani de detenție la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, având numele conspirativ MIRON. Își indeplinește conștiincios datoria și întocmește peste 100 de note informative despre colegii săi de celulă, majoritatea condamnați politic”. 
Printre ei și Iulius Filip. Mușat este liberat condiționat.
Acum înțelegeți legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate? Un Securist turnător, inclusiv al lui Filip (așa cum spuneau ei, trebuia să devii informator ca să ieși liberat condiționat) îi este avocat și pe procurorul torționar îl pune procuror general. 
Cum să îl demită pe torționarul lui Filip dacă pe turnătorul lui Filip și l-a luat avocat?

PS - Mușat a fost și avocatul lui Ludovic Orban

poza

Ingrid Mocanu

 

Da, “Miron” din Aiud- şi nu numai el- a dat note informative la Securitate pe Iulius Filip.

Da, sunt multe note informative - a lui Miron una am găsit, dar sunt multe altele- prin care se arăta că Iulius Filip nu se “îndrepta”, boscorodeşte PCR şi Securitatea, stă cu spatele la televizor, e critic, spune că presa din '86 minte şi că în România e dictatură, şi multe alte realităţi.

Da, toate se duceau la securistul penitenciarului Aiud din comisia prezidată de Augustin Lazăr şi în urma ăstora se lua decizia ca Filip să nu fie eliberat. Augustin Lazăr era un executant disciplinat al Securității.

Ba mai mult, în altă notă informativă, nu a lui "Miron", se arată Filip a intenţionat să-i ceară direct lui Augustin Lazăr să-i recunoască statutul de deţinut politic.

Da, sunt si alte note informative date pe Filip către alti Securisti șefi ai inchisorilor pe unde l-au târât pe Iulius Filip

Da, “Miron” din Aiud este identificat în 2010 ca fiind avocatul Gheorghe Muşat atunci când presa vremii a scris mult de speţa din instanţă pe care Gheorghe Muşat a avut-o cu CNSAS la CAB.

Da, iniţial Gheorghe Muşat a pierdut la CAB iar toată decizia a fost dată peste cap la Curtea Supremă. Presa vremii a scris pe tema acestui proces. A relatat mult. (de citit decizia cu atenţie, Muşat nu neagă că e "M" (Miron din Aiud))

Da, Gheorghe Muşat a fost avocatul preşedintelui Iohannis şi al lui Ludovic Orban.

"Ancheteonline.ro relatează că Gheorghe Muşat a fost timp de 13 ani ofiţer de Securitate (1970-1983), după care este trecut în rezervă şi devine avocat. În 1984, a fost arestat şi condamnat la închisoare pentru că le-a dezvăluit unor cunoştinţe că fusese securist.

Face 4 ani de detenţie la închisoarea Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, primind numele conspirativ de Miron. Acolo el întocmeşte 100 de note informative despre colegii săi de celulă, majoritatea condamnaţi politic, fiind eliberat condiţionat în 1988. Imediat după căderea regimului comunist înfiinţează una dintre cele mai importante case de avocatură din România.

Muşat a avut gradele de locotenent (1973) şi locotenent major (1975) în cadrul Securităţii Municipiului Bucureşti.
Potrivit publicaţiei citate, casa de avocatură a fost fondată de Gheorghe Muşat, un fost ofiţer de Securitate şi turnător, a cărui soţie, Carmen Muşat, conduce revista Observator Cultural implicată în scrierea cărţilor lui Iohannis. ”

Da, Iulius Filip a fost terorizat de un halucinant mecanism al Securităţii. Cred că cel puţin 9 Structuri judeţene de Securitate l-au urmărit pe Iulius Filip. Cel puţin un sfert din Românie. Securitatea Cluj, Securitatea Alba, Securitatea Maramureş, Securitatea Bistriţa, Securitatea Hunedoara, Securitatea Turda, Securitatea Dâmboviţa, Securitatea Bucureşti, Securitatea Iaşi, Securitatea Penitenciar Aiud şi alte zeci de structuri ale Securităţii. Plus Contrainformaţiile Armatei/ Comandamentul Armatei a IV-a Transilvania. Proporţiile acestui caz sunt huge.

Da, Securitatea Alba cu Securitatea Cluj au făcut şi un plan de cooperare pe Iulius Filip! Poate vă sună cunoscut.

Da, Dosarele- sunt mai multe- de urmărire informativă pe Iulius Filip sunt uriaşe.

Da, Iulius Filip era urmărit şi terorizat peste tot. Înainte de penitenciare, în penitenciare, după penitenciare. Plus soţie, plus oamenii pe care îi întâlnea sau urma să îi întâlnească, colegi, absolut tot. Şi după ce părăsise România forţat încă se mai gândea Securitatea dacă să închidă sau nu dosarele de urmărire informativă. Ceva de proporţii gigantice se află în acest caz.

Da, Lazăr Augustin trebuie să demisionezi. Urgent.
P.S. Domnul Gheorghe Muşat a fost contactat de 2 ori azi să intervină, să vorbească, să-şi spună părerea pe subiectul "Iulius Filip" având în vedere acest subiect şi toate aceste documente, secretara casei mari de avocatură a dânsului mi-a transmis că-mi va da un răspuns da sau ba măcar până în ora 19.00. Acel răspuns- da sau ba- nu a venit nici până acum, când scriu toate acestea. Şi suntem în creierii nopţii. E după 3.30.
#AiuduleAiudule

Dovezi.(pentru că trăim într-o ţară de nebuni, am pus documentele exact aşa cum sunt ca să poată fi identificată uşor sursa de oricine, inclusiv pentru colegii din presă). În meseria noastră contează: facts, documente, documentarea.

Link nota informativă Miron pe Iulius Filip
http://www.ziaristionline.ro/…/Iulius-Filip-George-Musat-Mi…

Link Miron – Gheorghe Muşat
http://epochtimes-romania.com/…/iohannis-a-participat-la-an…

http://www.ancheteonline.ro/…/gheorghe-musat-fondatorul-ca…/

https://romanialibera.ro/…/ancheteonline-ro-avocatul-gheorg…

https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-7824660-ancheteo…

Link Decizia CAB pe Muşat
https://www.luju.ro/…/sentinta_avocat_musat_motivare_dosar_…

Link Decizia ÎCCJ pe Muşat
http://juri.ro/…/octom…/02/decizie_ICCJ_CNSAS_v_Gh_Musat.pdf

Linkuri Muşat Iohannis şi Orban
https://www.musat.ro/the-criminal-law-team-of-musat-asocia…/

http://epochtimes-romania.com/…/iohannis-a-participat-la-an…

Link mecanismul halucinant al Securităţii pe Iulius Filip, 27 de cadre ale Securităţii, un sfert de Românie- ca structuri judeţene de Securitate- implicate în cazul Iulius Filip şi....bineinteles planul de Cooperare- Securitatea Alba cu Securitatea Cluj

http://paulgoma.free.fr/…/FRP_LISTA_SECURISTILOR_1949-1989.…

poza

Sorina Ruxandra Matei

 

Celebrul avocat Gheorghe Muşat, fondatorul casei de avocatură „Mușat și Asociații”, fost pușcăriaș, ofițer și colaborator al Securității!!!  

 Publicat de Snake pe septembrie 11, 2012

Avocatul Gheorghe Muşat, fondatorul uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România, „Muşat şi Asociaţii”, a fost iniţial ofiţer la Contrainformaţii apoi colaborator al fostei Securităţi.

Curtea de Apel Bucureşti a constatat că avocatul Gheorghe Muşat a fost ofiţer de securitate apoi informator!!!, purtînd nume de cod MIRON„.

Gheorghe Muşat avut gradele de locotenent ( 1970 – 1973) şi locotenent major (1975 – 1983) în cadrul Securităţii Municipiului Bucureşti – Contrainformaţii.

Printre alte misiuni, el l-a avut sub observatie pe Gheorghe Dragulin, preot la Biserica “Ceaus Radu” din Capitala, fost detinut politic. Locotenentul Gheorghe Musat a primit misiunea de a-l contacta si  testa pe Dragulin, in speranta ca acesta va accepta sa fie recrutat pentru a deveni informator in Austria. Eşuează.

“Caracterizarea” lui Gheorghe Musat, provenita din dosarul penal in care acesta a fost condamnat la inchisoare: “A fost ofiter activ in Ministerul de Interne intre anii 1970-1983. In cei 13 ani cat si-a desfasurat activitatea, s-a remarcat ca ofiter energic, constiincios, perseverent, care a muncit cu simt de raspundere pentru executarea atributiilor de serviciu. A fost serios, disciplinat, cu o comportare corecta”.

Din securist trece în avocatură şi apoi devine turnător

In 1983Gheorghe Muşat este trecut în rezervă şi intră în avocatură, insa ramane in vizorul Securitatii, care deschide pe numele lui un dosar de urmarire informativa.

Pe 28 martie 1984Musat este arestat pe motiv ca a dezvaluit unor cunostinte calitatea sa de fost ofiter de securitate si va fi condamnat la 5 ani si 4 luni de inchisoare (neglijenţă in serviciu). Acuzatiile pentru care a fost inchis erau: divulgare de date privind munca operativa a organelor de securitate, trafic de influenta, detinere de mijloace folosite in munca de securitate si nerespectarea regimului privind mijloacele de plata straine.

Va fi inchis la Aiud unde va sta aproximativ patru aniAici i se deschide dosarul de urmarire “Mures”, pentru a fi tinut atent sub observatie.

Aflat in detentie, Gheroghe Musat este contactat de fostii sai colegi de la Securitate, care ii propun sa devina informator, mai ales ca securistii ramasesera fara trei turnatori ce activasera in inchisoarea de la Aiud.

Doi ofiteri de la Directia IV – Contrainformatii, cpt. Torja Iosif si lt.col. Lazar Gheorghe, ce activau in inchisoarea de la Aiud, primesc misiunea sa-l recruteze pe Gheroghe Musat ca informator, cu numele conspirativ MIRON.

Astazi (13.07.1986), am procedat la efectuarea recrutarii informatorului MIRON. Candidatul dupa ce a fost adus la locul recrutarii a manifestat receptivitate la observatiile facute, promitand ca pe viitor va dovedi prin fapte ca este un element corect si ca nu va face nimic si ca nu va permite si altora din jurul lui sa comita acte ce contravin prevederilor regulamentare”,se arata in acelasi raport semnat de lt.col. Lazar Gheorghe.

In timpul detentiei, Gheorghe Musat va semna 100 note informative despre colegii sai din Penitenciarul Aiud.

Am fost ofiţer de contraspionaj timp de 12 ani, dar mi-am dat demisia pentru că ‘mă sufocam’” declara Musat pentru „Romania Libera” in septembrie 2010.

Sentinta nr. 7841 pronunţată azi 21.12.2011 în dosar 6433/2/2010 – Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.

După 1989, Muşat a devenit brusc un cetăţean „onorabil”, deschizîndu-şi casă de avocatură in Bucureşti apoi în mai multe oraşe din ţară, în care a adunat inclusiv foşti judecători de la ICCJ. Din acest motiv, avocaţii pledanţi proveniţi de la această casă cîştigă pe bandă rulantă toate procesele, indiferent de vinovăţia sau nevinovăţia clienţilor lor. Magistraţii fac sluj şi stau drepţi în faţa marelui nume MUŞAT – turnător la secu!

LA VREMURI NOI, TOT NOI!

https://romaniafarajustitie.wordpress.com/tag/avocatul-gheorghe-musat-nume-de-cod-m/

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?