MINISTERUL MAFIOT AL INJUSTITIEI

dujsfghui

Doar nu crede vreun om serios că judecătorii care au pronunțat sentința în cazul "Sorina" au judecat ceva! Eu nu pot să cred asta. Toată harneala a fost făcută pentru a da impresia că lucrurile sunt sub control, că se face "dreptate", până s-a mai calmat lumea. Sunt convins că decizia era bătută în cuie încă dinainte de a începe "acțiunea" procurorului general.

Dacă există și ceva bun în toată această monstruozitate, este faptul că oamenii au putut să vadă aroganța și tupeul nemăsurat al "părinților" adoptivi americani. Dacă niște simpli cetățeni americani de origine română au atâta tupeu în colonia penitenciară Românica, vă imaginați cum ne privesc mafioții "aliatului" cotropitor strategic mondial, începând de la președinte și până la ambasador și ultimul angajat al ambasadei? Ca pe niște gândaci, așa ne privesc ei pe noi! Asta suntem noi pentru ei, niște viermi ce produc mătase. Și eventual, cum este probabil să fie în cazul acesta, putem fi și furnizori de organe-piese de schimb pentru cetățenii "superiori" ai "lumii libere"...

Are chef un jefuitor mondial să strivească niște gândaci sau viermi sub tălpile bocancilor? Nici o problemă! Poate să strivească după pofta inimii, nu pățește nimic. Au vrut mușchii lor mondiali să se distreze distrugând 700 de hectare de culturi din colonie? Nici o problemă, le-au distrus. Dacă mâine le vine iar cheful, mai distrug încă 700.000 de hectare, că oricum se cam plictisesc. Are chef un pușcaș marin al armatelor parazitului mondial să strivească un taxiu românesc sub roțile monstrului său? Nici o problemă, s-a distrat și el, ca orice cotropitor mondial la beție. Eh, l-a ucis pe Teo Peter! Cum ar spune gogomanul satului din fruntea statului? GHINION!

Exemple ale sfidării și aroganței incredibile a acestor cotropitori mondiali pot continua pe mii de pagini. Dar ce rost are? Ei și-au arogat dreptul de a introduce "democrația" forțată peste tot în lume. Dar pe unde ajung nu lasă în urmă decât sânge, moarte, ruine, sărăcie, alienare și disperare. Nu retrag trupele "democrației" din zona distrusă dar "democratizată" până nu au secătuit totul și nu au transformat toți locuitorii în sclavi, îndatorându-i pentru totdeauna. Am pomenit doar câteva "vitejii" ale acestor mafioți, poate se mai trezesc câțiva din milioanele de spălați pe creier care se închină cotropitorilor și "valorilor" și "libertăților" pe care le impun forțat lumii.

ALBERT TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?