MENAJERUL LUI CHIRICA – BETRICA DÂMB – LUPTA PÂNA LA UNU SA RAPUNA PMP!

jdjdhg

Lumee, lumee! Atenț(i)une, atenț(i)une! Veniți și cumpărați bilete de la casieria circului cu doar un leu, la ofertă, să vedeți maimuța cu cap de muscă!

Bă oameni dragi, bă fii ai durerii de prin târgul Ieșilor... Voi dormiți ca niște nesimțiți, vă puneți seara „capu la pernă” și habar nu aveți despre tragedia care se consumă în canalizarea orașului! Iote dară, aflăm dintr-un of(t)icios al Partidului Muiștilor Proști (PMP), că se dau lupte crunte intestine în mațele partidului fătat de Javra Ceacâră Petrov, aflată azi pe patul de moarte în comă alcoolică undeva pe la Bruxelles, după ce a auzit la Tv că a rămas de acum doar cu ferma agricolă de la Nana și fără gorile de la generalul Pahonțu ca să-i strângă recolta. Bre, oameni buni, voi știți desigur că stâlpul băsismului în Iași, a fost nimeni altul decât măscăriciul politicii locale – injinerul de semănători și combinații pentru agricultură din comuna Sofronești-Vaslui – Betrică Dâmb. El și nimeni altul, s-a strecurat prin urechile acului de cusut mințile proștilor și a fost șparlamentar de Iași în vreo două legislaturi, plus consilier județean, în general muncitor cu gura agramată pe la emisiunile titanului realizator, Florn Ghețău, de la TeleMeaua de Iași, un alt băsist de notorietate care trăiește doar dând limbi unde lumea scuipă.

Cu voia domnului – Mihai Chirica, primar de culoare al Iașului – Betrică Dâmb a ajuns de milă, Menajerul oficial al Iașului, dar lumea „ră” vorbește că ar fi doar țuțerul Bulibașei.

Ei, bine, scăldându-se într-un pahar murdar cu apă tulbure de la zațul de cafea, Betrică Dâmb s-a trezit într-o mare furtună care a tulburat liniștea din pahar. Un alt crac al vastului partid încăput azi pe mâna securistului aprod Cristi Diaconescu – ăl de o are ca țiitoare pe Cristina Șincai ot România Tv, a lui Sebastian Ghiță și Victoraș Pisicul Ponta – s-a răzvrătit și din motive de necunoscut al lui Betrică Dâmb, l-a șutuit cu un șpitz în Curtea Palatului Roznovanu. Mai pă șleau, în PMP România, după aventuri palpitante, după pupături și regulări (de conturi) cu Nuți spaima Curții, după ce un anume To(lo)mac a jucat rol de lider al Javrei Ceacâre aflată în umbră, acum Cristi Diaconescu s-a cățărat în șa, ca să priceapă iapa. Dar „fostul” To(l0)mac, a făcut lipeala cu băieții din Unitatea de Securitate încartiruită în AUR și au pus-o de o fuziune care le-ar salva pe viitor niscaiva scaune.

La Iași, Betrică Dâmb, a ajuns cu șezutul între doi cai aflați în galop și stă cumva în poziția de șpagat ca și Claude Van Dame pe 2 camioane. Doar că Betrică Dâmb este în dizgrație și șutuit de Cristian Diaconescu – omul lui Băsescu – iar la Iași, o lepră precum conțilierul județean Adrian Acostoaiei, deținătorul birtului „La Prânz”, vom mânca un mânz, luptă tare să preia funcția de preș al Filialei PMP, un partid mereu pe hârtie. Ăsta de pe urmă, cu mamițica lui pe post de sponsor, cică le umple burțile cu fleici și bere unora de teapa sa, care îl „subțin” ca să nu cadă și să facă ei fuziune cu AUR local, că este singura șansă pentru ca pe viitor să rămână în pulitică.

De aici și până la „pe-a mă-ti, tuț paștele și biserica satului lui mă-ta” nu mai este niciun perete dspărțitor, s-a ajuns la Cremenal, se decartează la judecători, se amână procese pe motiv de război în Ucraina...

Iată, așadar, dragi megieși despre luptele intestine ascunse și percepute doar ca o râgâială sau flatulație periodică de partea vreuneia dintre părți, care uită să-și ia bicarbonatul!

Unde de șoc și groază sunt cică propagate și spre Spitalul de TBC-iști, care era să o impună pe madam Menajera soață a Manajerului Betrică Dâmb.

Ș-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea-așa.

MIHAIL MOLDOVEANU

https://www.7est.ro/2022/03/puciul-din-pmp-consumat-intr-o-carciuma-executata-de-anaf-contestatarii-lui-movila-platiti-in-natura-la-carciuma-fariseului-acostoaiei/

 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?