ÎN MATUL CLASEI POLITICE IESENE SALASUIESC LEJER O TENIE SI UN LIMBRIC

dkjgfjh

Chirica la PNL?

dhhdgfdf

Dacă nu ar fi de-a dreptul de plâns, atunci chiar este de râs! Cu curu, cucuru, cucuru, Paloma!

Băăă, nici în cele mai vesele gânduri de răzbunare ce le-am avut eu pentru viermii intestinali care au căpușat PNL Iași - din care cauză m-am ejectat luând un supozitor - nu credeam că soarta îmi va da asemenea satisfacție!

Mă adresez acum acelor tineri foști colegi de partid din PNL Iași pe care îi admiram sincer acum un deceniu și îi povățuiam cu experiența mea de viață să nu mai accepte asaltul puzderiei de limbrici ai lui Relu Pușcărelu! Eu știam și înțelegeam că aprozi gen Cristi Adomniței, Costeluș Alexe, Marius Danga,  frații Timofticiuc, Marius Bodea, nu sunt altceva decât niște slugi nemernice care nu au de a face nimic cu politica liberală, că ei vor ajunge să sufoce Filiala Iași a PNL și sub comanda lor, NICIODATĂ, dar NICIODATĂ acest partid NU va reuși să câștige pe merit orice alegeri locale în dauna PSD și nu va căpăta NICIODATĂ credibilitate în rândul electoratului ieșean.

Anii au trecut în zbor, vorbele mi s-au adeverit și în 2004, 2008, 12, 16 și vine acum cu același eșec 2020.

Cât s-a zbătut acest pui de escroc securist numit Marius Bodea – a cărui glorie a fost în vremea când Adomniței, sub pulpana USL, a fost Preș pentru prea scurt timp la C.J. Iași, iar Bodea, Director al Aeroportului CIRIC International. ..

Siguranța lor simțindu-se nemuritori în haita USL-istă i-a făcut să șmenuiască la liber, fără protecție, neținând cont că Javra Ceacâră are armata de securiști pătrunși și în Justiție de partea lui și că se răzbună pentru suspendările care l-au întrebuințat enorm ca să nu iasă de la Cotroceni cu șutul în cur și nădragii căcați.

Atunci – după iminenta arestare a lui Adomniței, după ce „tătucul” lui, Fenechiu, primise deja cinci coți de pârnaie de drept comun – l-a făcut de pupilul generalissimului SRI Simion să creadă că lumea s-a deschis la picioarele sale și poate fi PUS Primarul Iașului. BOUdea visa la asta când Iașul era o oază a „ciumei roșii” pe care o scuipă acum cu înverșunare securiștii Statului de Dreapta.

În ultimii 5-6 ani, Marius BOUdea a făcut clăbuci la gură scuipând și înjurând pe Bulibașa Chirica, arătând ce bun va fi el când va ajunge Primar.

Hiena BOUdea s-a întrebuințat enorm, a cheltuit multe lovele de împrumut ca să se bage în poză, dar așa cum am prezis râzând copios de un vierme ca el, japițele scârboase din PNL nu au scrupule, nu au mândrie, nu au Dumnezeu, nu au doctrină, nu au discernământ! Interesele personale, umflarea coaielor unui băiat de mingi cum a fost, este și va fi Costeluș Alexe – un blatist notoriu cu frații Muraru, din care consilierul prezidențial care îi varsă olița de noapte sasului, îi este în grații și îl susține – știe că nu mai are mult și va lua inevitabilul șut în cur, unde e mult rahat neprietenos cu Mediul.

Limbricul vrea acum Preș județean, iar după știința lui, Mihai Chirica are capete de sfori la Ambasada Americii tixită de evrei, care îl pot forța pe Johannis să apere interesele evreiești la Iași, are DNA care ține tira la jafuri de 15 ani la Iași, este omul providențial cu care ar putea face blatul perfect.

BOUdea e acum deja rămas în urmă, e pigmeu și în cel mai fericit caz Costeluș-Cățel de Pluș îl mai lasă o tură în Parlament, eventual un post de Ministru cu portofoliu în GuWernerul Orban al Șaptelea....

Pe idioții care susțin ACEST PNL nu îi interesează că ieșenii nu îi vor vota nici de această dată, pentru că ieșenilor le place să dea muie la curve – mă refer la târâturile ordinare de pe Centură.

Chirica la PNL? Țiganul ăsta tâlhar nu a fost și nici nu va putea fi la niciun partid, pentru că Șuțul nu are nicio treabă cu politica, poate doar cu politica jafului.

Mie îmi pare rău doar de acei câțiva foști tineri, maturizați azi, care s-au fript – așa cum s-a fript toată generația acelor de 40 de ani și nu mi-au ascultat sfatul și nu mi-au urmat exemplul ejectându-se cât nu le era pătat numele și onoarea - rămânând în buda ce s-a umplut până a revărsat!

 GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?