MASOCHISTI, ÎNCA UN MANDAT !

xnnhfg

Antrenorul de tenis și sepepistul, ambii a lui frau Karmen, sunt totuși diferiți

Klaus - Iohannis și nu Mengele - un „politruc” care nu face diferența între popor și națiune, vorbește despre valori democratice. Dacă Dăncilă ar fi spus tâmpeniile spuse de analfabetul de la Cotroceni, presa de unitate ar fi luat foc. Așa, fiind vorba de fostul primar de Sibiu, poporul „intelectual” s-a îngrămădit în a găsi explicații halucinante.

Știu că zilele astea de dinaintea Marii Sărbători ale Creștinătății nu e bine să vorbești de imbecili, dar sper să primesc Iertarea Divină având în vedere că alienatul în discuție e unul pentru care nimic nu e  sfânt. În sfârșit, prefer să mă pocăiesc și să cer iertare etern divinității, decât să tac când tăntălăul națiunii le scoate cu atâta nonșalanță!

Băi nu a confundat el contractul de închiriere cu ăla de comodat imobiliar, nu a confundat Sibiul cu Teleormanul, pe Orban cu Barna, sepepistul cu antrenorul de tenis, Miami cu New York, dar face confuzii între popor și națiune!

Eu zic: mai merită un mandat! Și să le dăm funcții și la „cățeii” care îl pupă groaznic în dos! Merită! Și dacă va fi așa și noi ne merităm soarta!      

GOGU ORLANDO                                      

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?