MASINA ROMANEASCA DE TRAS SUTURI IN FUND, CARE ÎSI CARA SUTURI ÎN FUND...

oiuyyfv

Nu sunt nici occidentalii așa de pro-occident cum sunt românii

Mulți dintre cei plecaţi în Anglia, dacă s-au mutat în insulă, automat au devenit cetăţeni britanici şi se simt imediat jigniţi dacă zici nasoale de Regină! Măi, măi, ce patrioţi, mai că a început să le curgă și lor puțin sînge albastru prin vene, de cînd tund peluzele englezilor, le plimbă pudell-ul cu punga de adunat rahatul aferentă...!

Se poate spune că asta e o ipocrizie tipic românească: toată ziua se plâng și se aolesc romaânii, că ce greu le este prin străinătățuri și cum ne-au distrus străinii țara, dar noi suntem cei mai pro-UE, pro-globalizare și pro-occident din toată Europa.

Nu sunt nici occidentalii așa de pro-occident cum sunt românii…

Și totuși, parcă este prea mult să le ceri românilor rămași în țară să fie solidari cu Diaspora, când cei plecați afară nu doar că nu sunt solidari cu ei, dar suferă pe deasupra de un puternic complex de superioritate!

Și cu cât se țipă mai tare ”solidaritate”, cu atât se afirmă mai abitir că cei plecați din țară nu trebuie să își plătească datoriile către Statul român, așa cum o fac cei care au rămas.

Cine nu plătește, să nu mai aibă drept de vot în România! Să nu aibă drept de reprezentare, fără taxare!

Trimiteți bani acasă? Aiurea! Vă ridicați vile și poensiuni netaxate de România!

Mai ales că, ușor-ușor, românilor care au rămas în România și poate ca urmare a faptului că își iubesc țara nu li se mai recunoaște dreptul de a-și hotărî soarta. Pentru ei au ajuns să decidă frații din diaspora, frații moldoveni, frații europeni, frații din NATO și alți frați și aliați mai mari sau mai mici.

Frați care nu oferă nimic în schimb, decât frăție pe burta goala. Să o mai lase pe aia că banii trimiși de afară de Diaspora îi susțin pe românii rămași în țară, că nu ne-am făcut toți pregătirea economică urmărind emisiunile televiziunilor securiste!

Banii trimiși în țară de românii din diaspora se întorc în secunda doi de unde au venit, via supermarketurile străine și magazinele de gresie și faianță, cu care și-au tapetat ei bordeiele din fundul țării. Diasporezii își întrețin cel mult propriile familii rămase acasă, dacă le întrețin și pe alea.

Ei au inconștiența să bată obrazul celor rămași în țară, spunându-le că sunt puturoși și nu le place să muncească. Îi batjocoresc, îi acuză că nu au respect de sine.

Asta pentru că cei rămași în țară nu au acceptat să spele veceuri, ca mod de trai, doar pentru ca după aia să se poată întoarce acasă și să ia ochii vecinilor cu noul lor biemvieu, cumpărat la mâna a șaptea din Jiermania.

Au contraire, cei rămași în țară sînt cei care se respectă pe ei și munca lor, fără să se lase exploatați de străini și fără să accepte sa fie angajați sub pregătirea lor profesională, eventual pe doi lei sau nouă euro, de la caz la caz.

Diferența e că unii dintre noi mai avem o pregătire și - mai presus de orice - o mândrie.

De-aia românii au ajuns să fie priviți acum ca scursurile Europei, pentru că s-au dus pe unde s-au dus și au făcut ce au făcut, pentru că, în primul rând NU ne respectăm ca popor. Avem 4 milioane de români care pupă în fund la UE și SUA și încă câteva milioane în țară,

Nu contează de ce au plecat, contează că pupă în fund Occidentul. Dacă zici ceva de capitalism, de americani, de nemți, englezi, sar de fund în sus.

 

Sursa: http://www.invectiva.ro/social-…/frate-frate-muia-e-pe-bani…

RECHINUL DIN BELINA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?