MARIUS PIELEANU – A FOST TAIAT (ÎMPREJUR) CU SONDAJUL !

dfhsdgfgfg

Eu, să fiu în locul lui Marius Pieleanu (din fericire, n-aș avea cum, dar, hai... de dragul conversației...) n-aș intra într-o emisiune în care se discută despre frauda de la Sectorul 1, deoarece m-aș gândi că-mi plesnește sau, mai exact, EXPLODEAZĂ obrazul de rușine pleosc!!! pleosc!!! în direct, în camerele de luat vederi, iar tenul meu fluid, scurgându-se pe sticlă, îi strică definitiv feng-shui-ul lu' Gâdea. Cum, mă, Pieleanu... cum să deschizi tu gura și să exprimi vreo părere, de orice fel în legătură cu faptul că madam Clotilde e posibil să fi pierdut alegerile, deși, nu-i așa? le-a câștigat potrivit exit-poll-ului tău hiper-mediatizat și prezentat pompos de ANTENA 3 ca fiind „singurul exit-poll” din 27 septembrie 2020 (de se-ntreba Mirel Palada: „al meu ce dracului este, dacă ăla-i SINGURUL?”), zdrobindu-l cu 11,5 procente pe Tudorache Dan!!! 

Adică, Pieleanu... ca să fiu mai clară... TU AI FĂCUT-O PRIMĂRIȚĂ LA SECTORUL 1  pe Clotilda în clipa în care evaluarea ta sociologică, de cacao, i-a dat un pumn în nas timidului Tudorache, cel care, din pricina hemoragiei nazale expuse mediatic, n-a mai  îndrăznit să spună decât șoptit că potrivit numărătorii paralele  dânsul are câteva sute  de voturi peste „armazoanca” din Guadelupa... Cum să mai susțină Tudorache una ca asta când tu, sociologul nației, o dădeai pe Clotilda cu peste zece mii de voturi în față?

Ia te uită exit-poll-ul tău profesionist de la ora 21,00: Clotilde Armand (PNL-USR PLUS) 48,0%; Daniel Tudorache (PSD) 36,5%. La un număr total de 89 032 voturi valabile,  înseamnă că 42 735   de cetățeni ar fi votat cu „singura bebeluș alb din Caraibe” și doar 32 496 cu candidatul CIUMEI ROȘII... 10 000 de voturi diferență!

Vezi? Cu ocazia exit-poll-ului tău obraznic de triumfalist, în conștiința publicului s-a întipărit cu litere de aur numele Clotildei. Păi, chiar așa, cum să mai poată fi răsturnate 11,5 procente? C'ești copil? Nu pot spune că băieții cu ghiozdănele filmați în încăperea cu sacii dezvirginați sălbatic, în direct, nu s-au străduit să-ți confirme sondajul de la ieșirea de la urne (sondaj care ar fi trebuit să aibă o marjă de eroare de ±2,6%, potrivit metodologiei AVANGARDE)... Totuși, ținta de 10 000 de voturi în plus a fost greu de atins... n-au „scos” decât de-o mie în plus.

Ca răspuns la afrontul procurorului care anchetează problema fraudei de la SECTORUL 1 și zice într-un fragment de interviu că una au votat cetățenii și alta au scos magicienii din joben, „singura bebeluș alb din  Caraibe” a plesnit pe FACEBOOK o poză cu dânsa și cu procuroarea intergalactică, Laura Codruța Kovesi. Adică, mai pe înțelesul tuturor: „Ce, procurorașule anonim, m-ai tras de codițe? Las' că vin eu la școală cu mamița care are doi metri înălțime și poartă 46 la balerini și să vezi tu atunci chelfăneală!!!”

Ei, glumesc, cetățeni... e doar o fotografie cu două femei puternice, incoruptibile și adorate de popor.

La fel de corect cum a fost aleasă una primăriță într-un sector al capitalei, a fost aleasă și cealaltă „procurăriță intergalactică”. Deoarece pe ambele-amândouă le-a recomandat „vocea și talentul”.

LUMINITA  ARHIRE

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?