MARIUS CIOLANU JOACA IARASI PIESA VODEVIL CU OPOZITIA PSD!

dhsfghh

Bre, eu nu mai pot iarăși cu nervile! Pur și simplu nu mai suport să văd atâta prostie și lașitate din partea „acelui popor PSD” care a susținut atâta amar de ani această formațiune la guvernare.  Nu știu, vă întreb. Ați fost până la urmă nemulțumiți de ce au făcut ei pentru români, ați put botul acolo de unde a mâncat căcat gura sasului și a oxiurilor sale liberale, vă este frică, ați trecut cu toții de partea AUR?

Pentru că indiferent ce invocați, nu puteți lăsa așa... doar excitată și neregulată curva asta de neosecuritate care guvernează prin clasa politică de trei decenii, România!

Ați asistat timorați, paralizați, cu capul între urechi, preluarea pe față a celui mai mare și mai important partid de stânga din România care totuși – dacă doar a mimat social-democrația și a furat în mod egal cu Dreapta tot ce a fost de furat din România – a strecurat printre degete și puțin din ce fura, a mimat meșteșugit că se luptă cât de cât cu corupția și corupții, chiar dacă printre ei sunt suficient de mulți șnapani care au făcut averi de pe timpul lui Iliescu și până azi.

Nu puteați practic – voi, cei mulți care votați acolo, jos, în Organizațiile PSD din localități și județe – să acceptați tacit ca securiștii să vă impună jigodiile lor, căcănarii lor, să acceptați să ridicați labele muncite și zbârcite cândva de munca cu secera și ciocanul, ca să validați în funcțiile cheie de conducere de jos până sus, numai scuipați de flegme tebeciste!

Bun. Ați avut între voi în timpul lui Dragnea – care a fost totuși SINGURUL lider PSD care a întors cu adevărat armele împotriva iudelor colonizatoare – și și-a jertfit practic viața și cariera ca să se reabiliteze poate chiar în proprii săi ochi și să schimbe cursul României, de a mai merge pe drumul pierzaniei.

Voi ce ați făcut? Ați asistat tăcuți, cu limba în gură, cufuriți în nădragi, ca noii securiști deveniți lideri cu lăboaiele voastre ridicate, să nu vă ia din averile manglite, să nu vă strângă din privilegii, să nu vă deranjeze vacanțele, amantele, neamurile? Păi uite ce ați făcut! Uite unde am ajuns!

Datorită vouă, că prin nepăsarea și indolența voastră aveți azi pe Iuda CIOLANU  de partea Imperatorului de la Sibiu, România a fost servită pe tavă!

Păi voi sunteți azi cei mai vinovați pentru halul fără de hal în care a ajuns azi această Gubernie europeană, sunteți mult mai vinovați decât toate reptilele liberale, toți neonaziștii neomarxiști care sunt acum la guvernare! Voi ați închinat și predat de fapt Țara sasului, voi ați acceptat cu tăcerea voastră accederea securistului infect MARCEL CIOLACU în vârful partidului și proliferarea în jurul său al unor alte slugi ticăloase care l-au predat pe Liviu Dragnea și a oamenilor pe care s-a bazat el, călăilor puși să culeagă cu mâna fructul România înainte de a cădea pe jos din copac!

Poate nu ați văzut din prima clipă – deși au fost multe voci care strigau disperate la voi – că javrele gen Victor Ponta, au pus la cale diversiuni de cotropire cu un Grindeanu, Tudose, Ciolacu, Stănescu, Vrânceanu Firea, Viorica Dăncilă, etc.

Când Dragnea și guvernul său luptau din răsputeri să crească nivelul de trai, să se opună deschis jigodiilor coloniste de la Bruxelles, să folosească fondurile europene în folosul românilor, voi ați scuipat pe ei și ați preluat de frică și din interes lozincile jivinelor trădătoare enumerate mai sus care îl urau pe Dragnea și adepții săi pentru că nu le dădea lor nas, pentru că îi punea imediat la punct și îi ținea strâns în pumn să nu poată trăda România!

Dragnea are multe păcate, a făcut multe greșeli, s-a bazat pe multe jigodii pe care nu le-a văzut la adevărata lor față, valoare, lipsă de caracter, dar ce a făcut în ultimii trei ani pentru România, merită azi prin comparație să devină un erou național, un martir care s-a sacrificat  prin autopedepsire pentru țară și popor.

Ar fi putut să plătească acea sumă derizorie vehiculată, dar asta însemna să-și recunoască o vină imaginară pe care hienele cu mirosul îmbătător de sânge, o adulmecau!

Românii merită acum tot ceea ce li se întâmplă, pentru că au devenit niște lași și niște fricoși care acceptă ca oile să li se batjocorească liderii ce au însemnat ceva pentru acest popor, de la Mihai Viteazu încoace!

CIOLANU Marcel a anihilat practic Opoziția! Tot ce vedeți că face și spune, totul nu e decât o mare ipocrizie mincinoasă, că depune „moțiuni” după moțiuni, toate sunt sortite cu bună știință eșecului!

El și securiștii din jurul lui Hohannis știu asta, acceptă acest mimetism ordinar, pentru că știu cu precizie că orice moțiune va cade la vot cu ajutorul securiștilor acoperiți din toate partidele, dar în mod special a celor din PSD!

Nu vă mai amăgiți oameni buni, nu mai puneți botul la propaganda săsească! Cereți vehement alegri imediate în PSD și SCHIMBAȚI obligatoriu toți actualii șefi de organizații, chiar dacă sunt cei mai mari urlători contra actualei guvernări!

Reabilitați imediat oamenii fideli lui Dragnea, aduceți-i din nou în prim-plan, redați-le Puterea! Niciodată PSD nu va mai fi ceea ce a fost cu lideri falși care sunt de multă vreme slugile străinilor! Indiferent că îi cheamă Rafila, Geoană, Ciolacu, Firea sau Dăncilă! Ei vor fi mâine ceea ce este azi Johannis și șleahta sa de trădători nemernici!

GABRIEL MIHAILA

 

 

 

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags