MARIUPOL – UN ALT SARAJEVO

jhfjhdfdfbgb

De scurt timp, PROPAGANDA globaliștilor transmite cu disperare la toate canalele Tv - din România, dar și în tot UE, Canada, SUA, Australia și alți sateliți neofasciști aflați la guvernare în acele țări – o știre alarmantă, care vrea să îngrijoreze mapamondul și să permită probabil pentru NATO și Ucraina să recurgă în disperare la orice metodă sau atac asupra orașului Mariupol, iar ulterior să dea vina pe armata lui Putin! Se repetă în buclă de către toate jigodiile de „știriste” sau doar „prompteriste” -  tencuite bine pe obraz - sau fătălăi cu pene de papagal peruș, că „sunt informații” că rușii pregătesc un atac iminent cu arme chimice! Ba, chiar – vezi Doamne – America, Anglia și Franța au făcut ei, o „comisie de anchetă” menită să cerceteze și să dea lumii de știre asupra unui „adevăr” pe care omenirea deja l-a aflat: anume, că americanii, francezii și englezii făceau în Ucraina cercetări în laboratoare secrete, în coasta Rusiei, ca ulterior să le poată folosi în zonă, sau să dea vina chiar pe Rusia.

Ei bine, mai există jurnaliști profesioniști independenți, precum George Webb, american de origine, din Michigan, care își dedică viața cercetării unor fenomene mondiale care preocupă Lumea - fără să țină seama de țările implicate, de politica celor aflați pe moment la putere. jhfhfghhggb

Omul are acest crez: s-a făcut jurnalist de investigație echidistant, își pune viața în pericol, iar adevărurile descoperite de el le pune la dispoziția omenirii ca să afle adevăruri bine păzite și ascunse de oameni puternici care vor să domine lumea.

Într-un articol precedent, „Rechin de Bahlui” v-a prezentat lupta pentru orașul Mariupol, devenit ținta principală a ambelor părți beligerante. Vom prezenta mai jos un fragment elocvent dintr-un articol al lui George Webb, de pe pagina sa de Twitter. De fapt, disperarea canalelor Tv românești este starea de disperare a celor care le finanțează, a globalismului mondial, iar în această disperare dublată de o frică animalică, se vede și se simte apropierea clipei când va cădea cortina smulsă de popoarele supuse azi prin forță și în aceste clipe „ĂȘTIA” anunță știrile „pe invers”, că „hoții strigă hoții!”

Este informația anului 2022, si vine de la ziaristul George Webb, cel care anchetează bio-laboratoarele americane din Ucraina.

.................................................................................................

„Mai știți ca acum câteva zile Macron l-a demis pe Eric Vidaud - șeful Inteligenței militare franceze - chipurile pentru ca nu i-ar fi spus lui Macron data si ziua exacta a invaziei lui Putin in Ucraina ?

Ei bine, nucleara a explodat, întrucât Putin si armata rusă se pare ca au prins în încercuirea de la Mariupol, pe lângă trupe NATO și doi GENERALI de armată, care supravegheau si coordonau producerea armelor biologice în Mariupol.

Este vorba de generalul Roger Cloutier, deja capturat de Putin și de un general al armatei Franței, ce avea aceiași misiune legată de fabricarea armelor biologice.

Așa se explica luptele EXTREM DE DURE din Mariupol, unde naziștii din batalionul Azov  - și se pare extrem de mulți militari americani, francezi, britanici - au fost încercuiți și dau lupte grele, toate încercările de evacuare a lor, fiind respinse de armata Rusiei.

Problema NATO si a USA este că aceștia sunt pe punctul de a se preda rușilor, neavând cum sa scape din încercuire, iar riscul ca ei să înceapă sa depună mărturie despre ce făceau acolo, ar arunca toata lumea in aer. Disperarea este atât de mare, încât NATO ar fi în stare chiar să-și sacrifice oamenii capturați, să găsească o posibilitate de a-i decima, dar să nu fie martori vii ai Rusiei.

Ca atare, este posibil sa asistam la evenimente grave in Ucraina, inclusiv înscenarea unui atac chimic sau a unui incident nuclear, pentru a se abate atenția opiniei publice! Cert este ca Rusia  - îndată ce va prezenta declarațiile militarilor, ofițerilor si generalilor NATO capturați - toata treaba se va altera rapid, motiv pentru care Obama a venit la Casa Albă, întrucât el știe ca dezvăluirile ar provoca o revolta populara armata în USA, când populația - dar si armata USA - ar afla că ei fabricau în Ucraina arme biologice la care apoi „big pharma” venea cu așa-zise vaccinuri, iar mass-media, liderii politici și religioși ai lumii, cu propaganda .. O uriașă mega afacere planetară cu o singura victima: OMUL!

............................................................

Mai jos aveti link catre pagina de twitter a ziaristului George Webb.

https://twitter.com/i/status/1511817352735768584

R E D A C T I A

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?