MARGARETA TEACHER DIN VIDELE S-A DEMACHIAT CU APA DE BURLAN!

aghdopounkjf

Muierea asta falsă și ipocrită pe care Liviu Dragnea a înghițit-o pe nemestecate ca pe o broască râioasă, a scos trusa de unghii din poșetă și a trecut la execuții criminale în partidoi, fie la indicarea țintelor, fie ca să-și satisfacă ea niște orgolii demult cuibărite în sutien.

Oameni buni, acu mamaia se visează o Madeline Allbright de Teleorman, ori măcar o Angela Merkel în anii de glorie, ori Margareta Învățătoarea din Videle...Cât a stat ea singurică și neconsolată trimisă de Livache Dragnea drept recompensă pentru minunatele clipe petrecute împreună, muierușca asta luată de la cratiță și de la balia cu rufe de spălat, a fost ușor de racolat și de școlarizat de băieții de la SIE ce au transformat-o într-o „duoamnă” cu manichiură și pedichiură, cu „hairstylust” belgian și alte ifose care pun pe spate o femeiușcă modestă dintr-un bloc oarecare din orașul târgușor Videle.

Ce să vezi, i s-a băgat în cap să fie fa docilă că o cheamă Dăncilă și într-o zi va deveni GARANTAT Primul Ministru al Țării! Totul este să învețe să joace în travesti atunci când i se va cere rolul unui mascul cu mădularul enorm în nădragi și să asculte ordinile de linie ce-i vor fi transmise după o parolă.

Săracul naiv Dragnea, după ce a mimat de două ori că înghite broasca, dar o scapă din gură, a treia oară când în sfârșit a crezut că a filtrat bine, a primit servit o quintă royală cu damă de treflă în coadă!

A băgat șarpele la sân! Muierea a mimat o vreme supunere oarbă, se prefăcea că îndeplinește întocmai și la timp indicațiile primite și le APLICĂ în Programul de guvernare, până s-a întâmplat ceea ce i s-a spus că se va întâmpla, adică Dragnea a fost scos din joc cu pistolul la tâmplă! A căzut pe naivitatea lui și pe creiza bărbatului de cincizeci de ani, când i se pare bună și una mai mașcată, dar tencuită frumos cu var nemțesc, gene false și țoale pastelate peste desu-uri sexi, cu jartieră neagră la bulan.

Când a fost unsă cu miere de albine pe corp și Livache o lingea ca să o curețe, mamaia a devenit în partidoi bruscamente un subiect de invidie – în primul rând pentru celelalte femei bărbate din haremul sultanului. Rând pe rând, înafara lui Rowana, care avea valiza făcută colo de unde venise ea, celelalte, gen Vasileasca, Andoneasca sau aia rea ca Fierea, au încercat să o muște de părțile moi ca să simtă puterea partidoiului. A suferit mamaia cu răbdare cât a suferit, știind că vine ziua răfuielii, și-a făcut în jur o gardă pretoriană de lingăi libidinoși care se visau cu nasul între țâțele „duoamnei” și imediat ce s-a văzut stăpână peste baldachin, Coana Mare a trecut la represalii!

Cât timp a jucat în echipă cu Dragnea, eu am menajat-o și m-am abținut să scriu ceva critic la adresa ei, chiar și atunci când hienele securiste aveau misiunea să o denigreze în ochii populației în mod perfid, pentru a justifica ulterior raporul antagonic al ei față de Dragnea.

Poporul PSD trebuia fezandat și murat în baiț pentru frăgezeală ca să înghită ușor broasca și să se vadă salvat de noul lider!

Primele semnale despre perfidia acestei gospodine din Videle urcată în cireș fără chiloți pe dânsa l-am văzut cu bâjbâielile și parandărătul cu Ordonanțele pe Justiție atât de necesare, apoi am sesizat acțiunile bara-bara cu TuDorel, securistul expirat....Misiunea de temporizare era evidentă!

Așa se explică loviturile date în moalele capului al muierii cu mustață și pestelcă de gospodină unor Firea, Andrineasca, Olguța Vasilescu, sau Carmen Dan. Polițe plătite între muieri, așa cum numai acest regn este în stare să o facă!

Eu sunt un om cu principii și pretind că am chiar principii puternice. Dacă azi ești zeu pentru ce spui și ce faci și răspunzi idealurilor mele de dreptate și de patriotism, iar de mâine ridici poalele fustei sau dai jos nădragii și ești fără chiloți arătându-ți ștrepeleagul sau fofoloanca cheală, eu bruscamente trec iute la a-ți căra șuturi în Curtea de Casație fără nicio jenă.

Când scriam pozitiv la adresa lui Dragnea că – cel puțin declarativ – era de partea bună a lucruilor și o înghițeam pe Coana Mare Vasilica, aveam o ploaie de like-uri și de susținători, AZI, după ce i-am arătat alunițele cancerigene de pe buci și zona pubiană, mulți talibani PSD care nu au multă minte, dau înapoi și se fac că nu văd ce scriu.

Nu pot altceva să cred, că din nefericire sunt prea mulți idioți funcționali înregimentați în partid și care nu vor să vadă din ipocrizie cum sunt manipulați și împinși să aleagă cu mâna lor alți cinci ani de supunere ovină, de data asta alegându-li-se o băciță și ascunzându-li-se voit adevăratul lider, tânăr capabil să dea de pământ cu toți securiștii Statului Subteran.

Eu asta văd și pe mine nu prea poate să mă înșele cineva după treijdă ani de luptă! Să ne ferească Dumnezeu să ajungă muierea asta Președinte al României! Sau sasul!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?