„MARELE ALB”. – MUTANKAMON I DE ROMÂNIA

HDGDFGDG

MOTTO: „Președintele Klaus Iohannis s-a îmbrăcat doar cu haine albe, ținută apreciată de stilistul Adina Buzatu, care a comentat, duminică, 1 august, la Antena 3 apariția președintelui.

«Este bine îmbrăcat. Nu am văzut detaliile foarte bine, dar în general o apariție all-white, vara, este binevenită. Mă bucur că președintele a adoptat varianta aceasta, pentru că mulți dintre români au o teamă când vine vorba de pantalonii deschiși la culoare, ce să mai vorbim de cei albi. Cred că sunt niște reminiscențe de când eram mici și ni se spunea să nu ne murdărim», a spus Adina Buzatu. «Mi-a plăcut apariția lui. Este proaspătă, este potrivită vara, într-o duminică, la un astfel de eveniment, afară, de zi. Mi-ar plăcea să văd mulți bărbați îmbrăcați așa pe stradă», a adăugat stilistul.” (DC NEWS, 1 august 2021)

...............................................................

Doamna Buzatu, bre... te-a pus dracu’ să-i spui că-i stă bine-n alb... te-a mâncat în fund, de! Că nu puteai să te abții!

Și uite-l acum ce face... vrea să se-mbrace numai în alb și a trebuit să plece după un pic de soare până-n Egipt, unde a mai prins vreme bună pentru o ținută AȘA DE POTRIVITĂ cu FIZICUL lui atletic de profesor de FIZICĂ. Ca să-ți arate ție, madam, că el nu e ca alți bărbați care, ca niște „ăia” nerafinați ce este ei: „...au o teamă când vine vorba de pantalonii deschiși la culoare, ce să mai vorbim de cei albi.” Pe când el n-are o teamă... și ca să arate că n-are, a îmbrăcat-o și pe nevastă-sa tot în alb... Sunt sigură, de asemenea, că n-are „niște reminiscențe” de când era mic, pentru că Iohannis  s-a născut gata mare. Și serios. Iar de aceea pe șpilhozenul alb nu s-a murdărit niciodată cu cremchnit, strudel, apfelkuchen, flammkuchen, schwarzwälder kirschtorte, schnitzel sau  spätzle !

Și-apoi, madam Buzatu, eu pot să cred că ți-ar plăcea să vezi „mulți bărbați îmbrăcați așa pe stradă”... dar n-ai adăugat și „mulți bărbați îmbrăcați așa” la piramide, la Scala din Milano, la summit-urile UE, la învestirea „Guvernelor Mele”, la schi, la întrunirile Consiliului European, la  strângerea gunoaielor de pe malul râului Argeș, la protestele împotriva lu’ CIUMA ROȘIE, etc.

A corectat el omisiunile, săracu’ - și-acum să îmbracă fix ca la Sărbătoarea Sașilor - indiferent de eveniment...

LUMINITA  ARHIRE

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?