MAREA TREZIRE

nnvghh

        Vin în acest moment, în acest timp oportun, aceste Vremuri, care acum se apropie! Ați auzit de viitoarele Mari Anunțuri. Ați auzit de multe schimbări mari care vin pe Planeta Pământ, de multele schimbări aparent pozitive.

       Dar înainte de a veni Schimbările pozitive, trebuie să existe mai întâi acele lucruri care să aducă mai înainte Marea Trezire - căderea actualei instituții politice cu Legile și Regulile sale nedrepte și incorecte - toate acestea se pregătesc. Vedeți cum se întâmplă, pentru că asta se întâmplă acum. Chiar dacă nu pare să fie așa, este. Totul se adună exact așa cum trebuie, iar voi sunteți în acel stup chiar acum, cu Marea Trezire, care are loc pe întreaga planetă. Și nu numai peste Planetă, ci și Sistemul Solar și Galaxia ta. Totul se adună și totul se întâmplă acum. Chiar acum, Marea Trezire continuă.

Căderea actualei instituții sociale, așa cum ați ajuns să cunoașteți termenul. Nu poate, nu a putut și nu va continua așa cum a fost. Nu este posibil. Pentru ca viața să continue aici pe această Planetă, trebuie să veniți cu toții în acest Proces de Trezire. Toată Planeta trebuie să vină în această Trezire. Și despre asta sunt cele Trei Valuri ale Ascensiunii: este să permită ca această Trezire să se întâmple pe măsură ce tot mai mulți oameni devin pregătiți pentru aceasta. Fiecare dintre voi care rezonează cu cuvintele mele, v-ați pregătit pentru asta și - așa cum am spus de multe ori - prin „aclimatizarea” voastră și a trupurilor voastre, la aceste Energii Cerești puternice, de transformare. Și pe măsură ce aceste Mari Valuri de Energii Cerești continuă să vină, ele devin din ce în ce mai puternice.

Aceasta este ceea ce creează haosul care se întâmplă acum pe planetă. Pe măsură ce aceste Energii devin din ce în ce mai puternice, asta aduce Trezirea celor care au dormit atât de mult timp.

Și cei întunecați, care au încercat să-și păstreze controlul, fac tot ce pot acum din ce în ce mai mult, pentru a-și păstra controlul. Ei fac tot posibilul, s-ar putea spune, tot ce pot, pentru a-și urma Planul întunecat pe care l-au avut până acum. Dar, ei nu mai pot face asta, chiar dacă încearcă să țină și încearcă să facă aceste diverse lucruri care au funcționat pentru ei în trecut. Aceste eforturi nu mai au rezultate și nu mai funcționează. Trezirea voastră nu mai poate fi oprită. Și vă apropiați de acea perioadă pentru care v-am pregătit de atâta timp. În fiecare dintre diferitele voastre meditații, v-ați pregătit pentru Marele Eveniment, EVENIMENTUL, Flashul Solar. Te-ai pregătit pentru asta, astfel încât atunci când se va întâmpla, vei fi pregătit pentru asta. Și atunci, vă puteți întoarce în adevăr și îi veți ajuta pe cei care ar putea să nu înțeleagă ce se întâmplă, atunci când văd acest mare fulger pe cer.

Datele nu pot fi devoalate în acest moment. Dar asta nu înseamnă că nu este iminentă Marea Trezire! Doar  trebuie să înțelegi asta și să crezi în asta!.

(cules de pe Telegram)

GIGI PETROVAN

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?