MARCEL CIOLACU E MAI VINOVAT CA DRACU!

djkfghghg

#băbăiețibă!

Nu știu câți dintre voi înțeles-au moșmanda asta, dar pentru aceia care doriți să înțelegeți cum vă trece viața pe lângă urechi ca glonțul din „Cei 7 magnifici” cu Yul Brynner și calul Lord, am să vă explic acilea. Care vreți și puteți citi un articol -  poate între două că(s)caturi - sătui de uitat la tembeliziuni, veți face un exercițiu de voință ca să înțelegeți puțin șmenul.

Bă, problema a început cu mult înainte, pe vremea când purecii se uitau din broșa doamnei Vio la televizor și ea a jucat la ruleta rusească postul și guvernarea. De atunci a fost chemat Marceluș la ordin și în closetul de la Cotroceni, femeia de Servicii i-a trasat ordinul să ocupe gările și să otrăvească fântânile ca să preia comanda când Vio va fi îmbrâncită din avion fără parașută. Ăsta a fost planul securiștilor români care ascultă de toată lumea liberă, că de aici iese mălaiul și puterea.

Cu cine se luptă Johannis ca un leu-paraleu de cinci ani încoace și gura nu-i mai tace? Cu PSD, futu-le muia lor de Ciumă Roșă! Ei bine, PSD trebuie răpus, călcat cu cilindrul compresor dus-întors, trebuie strivit cu călcâiul bocancului nazist ca mucul de țigară transnistreană din mahorcă iute.

Păi prostimea română e majoritară „prosocialistă” și orice le-ai spune,  tot nu se lasă convinsă. Buuun... să le punem conducere care să-i ducă în ceață și să le facă curând lehamite de PSD„da, băi, toți îs la fel, niciunul nu-i mai bun!” Și gata! L-au pus pe Ciolacu lua-l-ar dracu Șef la Cameră și la PSD „interimar”. Ăsta a adâncit măsurile luate de Vio după eliminarea lui Dragnea. A izolat grupul patriotic-suveranist din PSD fidel pușcăriașului politic și așa PSD a ajuns apă de closet pentru SRI. Spun SRI, dar Laboratoarele sunt mult mai sus și de acolo vin ordinele.

Întâi Ciolacu-Dracu a fost pus să joace cartea anti Orban/PNL cu moțiunea de cenzură, ca să aibă credibilitate în rândul masei de naivi din PSD, care chipurile votează. Cu asta el a prostit fraierii că e un mare pesedist și Orban/PNL va avea zile fripte sub comanda lui. Hoha(nis)!  Acțiunea a avut două ținte: prima e cea pe care am zis-o mai sus și a doua, dar cea mai importantă, a fost aceea de a ajuta banda de tâlhari să rămână la putere și să nu fie făcută responsabilă de soarta țării cu măsurile aberante pe care le-au luat și care urmau să fie obligați să le ia mai departe, ceea ce i-ar fi dus la o cădere în freză și în sondaje taman înainte de alegeri!

Deci CuWrnerul era la Putere, dar săracul nu putea el să conducă așa cum ar fi dorit, că – vezi Doamne – avea capacitate limitată de decizii, ca un SRL.

Pandemia a lovit fix în pălărie. Le-au „încurcatără” la toți socotelile și le-au dat peste cap planurile. Orice încercare a lui Săsanis de a se impune, de a obliga populația să înghită broaștele lui râioase, s-a cam dus naibii de râpă. L-a desemnat pe Câțu, un cățel pekinez care latră de când se scoală și până se culcă, la comandă. Era prea groasă, prea de epidemie și unii mahări din Servicii au scris alt scenariu pentru Johannis, Orban și Ciolacu. Ei trebuiau să prostească prostimea, că acest Coronavirus impune o situație excepțională și ca atare forțează totul! Și Legea și democrația.

Ca totul să fie credibil, apare cretinul îmbibat de alcool cu nume similar cu al Premierului ungar, cu capul lui mic ca o gămălie de bold, suferind de nanism, alături de Ministrul Sănătății (!) la o conferință de presă, prin care anunță oficial, cu un rictus tâmp la colțul fantei de sub meclă, că a luat Coronavirus de la un deputat PNL de Constanța, care o fi regulat o vaporetă venită din Italia. Stan și Bran – doi tembeli – cei doi comici vestiți din PNL au anunțat că se autoizolează cu tot guWernerul de imbecili și țara va fi guvernată excepțional prin videochat și WhatsApp. Asta ca să sporească gravitatea momentului ce urma să vină. Adică musiu Ciolacu – cel care devenise eroul de la Termopile ilfovean și nu a făcut nicio nominalizare la consultări cu sasul, că deși aveau iar o majoritate cu care au dat jos guvernul Orban, aveau ordin să îl lase pe Johannis să nominalizeze alt imbecil din propria ogradă de la PNL. Bine. Nu a nomnalizat pe nimeni, dar a ieșit cu lăcrămi de crocodil care face baie-n Nil și printre sughițuri pentriu „țărișoara meaaa!”, a spus că țara trebuie guvernată de un guvern stabil și e musai să voteze și un căcat dacă asta va propune Președintele! Și el l-a propus încă odată – ținând cont că România e sub teroarea Coronavirusului pe Lajos Orban, căcatul de carte vorbeam.

Acu vin și vă întreb: da de unde avem noi garanțoa că stafiile mascate care au depus Jurământul la Cotroceni, sunt „hăia” PE CARE Comisiile de audiere i-au șutuit cu șpițuri în cur de trei ori și nu aui fost înlocuiți de talibani afgani aduși de trupele NATO să fie interogați pe teritoriul României? Dar dacă Biblia – prin dezinfectare – nu mai are puterile date de Dumnezeu să răpună imediat pe aceia care jură strâmb?

În orice caz, acum românii se roagă la Bunul Dumnezeu ca primele victime ce vor fi luate de Satana în fundul Iadului, să fie GuWenerul nou „ales” și „votat”, în frunte cu Ucigă-l Toaca de la Cotroceni, dar în mijlocul lor e musai să fie și MARCEL CIOLACU, numit de Dracu.

Hai, Doamne ajută!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?