MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

bhfhjj

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

-Nu!

-Atunci de unde îl cunoști?

-Îl simt.

-Adică cum?

-Ca o mângâiere.

-Așa cum mă mângâi tu pe cap?

-Da!

-Înseamnă că și tu ești Dumnezeu?

-Nu! Eu sunt doar mămica ta.

-Dumnezeu are casa în cer?

-El nu are nevoie de casa, el este peste tot: în fiecare floare, în fiecare fluture, în fiecare gâză, în, chiar și în felia asta de pâine cu unt și miere pe care văd orice că nu o mai termini de mâncat.

Faci ochii mari, te uiți la mine, la felia de pâine, apoi iar la mine și muști din ea cam neîncrezătoare. Începi să mănânci mestecând încet și foarte gânditoare.

-Mami, ce gust bun sunt Dumnezeu!

KARELIA MIHAELA NEACSU

Tags

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <