MAMMA MIA!

kfjfvhdgb

 

MOTTO: „Este un abuz din partea părintelui să refuze vaccinarea copilului atunci când el cere. Este o lipsă de respect față de propriul tău copil...” (Ana Măiță, MAME PENTRU MAME, 6 decembrie 2021, DC NEWS. ro)

.....................................................................

Dacă nu știți cine este Ana Măiță, n-ați pierdut nimic. Vă spun eu în câteva rânduri. Asta ca să nu mai aveți un șoc emoțional aflând că dânsa a fost declarată „VACCINE HERO” și AMBASADOARE A VACCINĂRII de către OMS și că oferă consultanță experților acestora, în materie de propagandă pro-vaccin. În această calitate oficială e de înțeles de ce  „mama pentru mame” se preocupă de tânăra generație: pentru că aceea pare astăzi o pradă mai mult ca sigură a propagandei... Așadar, agila Ana Măiță s-a orientat rapid către salvarea puberilor din ghearele cruzilor dumnealor părinți, care nu-i lasă să se înțepe înainte de 18 ani:

„Este unul dintre subiectele pe care Asociația «Mame pentru mame» îl consideră pentru o campanie în momentul de față, discutăm cu avocați specializați, să vedem ce putem face pentru acești copii. Evident, repet, e foarte delicat! Cred că niciun copil nu vrea să-și strice relația cu părintele său, dar în același timp este un abuz din partea părintelui să refuze vaccinarea copilului atunci când el este îndeajuns de mare încât să înțeleagă situația și să-i ceară în mod expres acest lucru. Este o lipsă de respect față de propriul tău copil să-i refuzi acest lucru.” (Ana Măiță, MAME PENTRU MAME, 6 decembrie 2021, DC NEWS. ro)

Ce înseamnă că un copil este „îndeajuns de mare încât să înțeleagă situația”? Păi, că e suficient de mare ca să înțeleagă că nu poate mânca merdenele în Târgul de Crăciun, dacă n-a primit înțepătura și nici nu poate hoinări nestingherit prin mall... dar, mă întreb, e oare suficient de mare pentru a înțelege și de ce părinții săi sunt reticenți cu privire la „procedură”?

Mie, doamna Ana Măiță, „mamă-declarată-pentru-alte-mame” mi se pare un exemplu odios despre ceea ce poate face activismul din om. Dânsa, cred că s-a născut activistă. Așadar, are ambiții de activistă, exprimare de activistă, expunere de activistă, idei fixe de activistă și, evident, o aviditate specific-activistică pentru publicitate. A născut acasă, de două ori, pentru că... „sistemul de sănătate românesc” e nașpa, dar în schimb, crede că:

„A vaccina nu este un doar un gest de responsabilitate față de tine și de copiii tăi. Este un gest de responsabilitate socială față de toți ceilalți și copiii tuturor. În momentul în care vezi cum trendul anti-științific metastazează în domeniul sănătății, determinând oameni creduli să refuze lor sieși sau copiilor lor tratamente salvatoare și - mai grav - punând în pericol sănătatea tuturor, înțelegi că de fapt nu te mai poți limita la a te amuza pe seama celor care cred că pământul este plat. E practic un război pentru viitor. Dacă îl pierdem nu este exclus ca o pandemie să trimită umanitatea într-un soi de ev mediu post-apocaliptic.” (Ana Măiță, LIFE. ro, 27 martie 2019)

În rezumat, o doamnă care a ales să nască ambii copii „à la maison” deoarece n-are încredere în sistemul sanitar, se teme de ceva ce poate să trimită umanitatea „într-un soi de ev mediu”, adică într-un paradis în care TOATE FEMEILE să nască acasă, bănuiesc!!!

Nu vă spun câte valuri face această „ambasadoare a Organizației Mondiale a Sănătății în România” în problema vaccinurilor. Dânsa e unealta perfectă pentru că:

„...sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume, ceea ce rar se mai încumetă figurile publice să facă. Probabil că totuși e nevoie de o voce ca a mea. Ideea că înainte de a fi numită „VACCINE HERO” de către OMS, fusesem solicitată în repetate rânduri SĂ OFER CONSULTANȚĂ EXPERȚILOR (!!!)  de la ei - pentru că au realizat gravitatea curentului antivaccinist și au dorit să vorbească cu cei care vedem de aproape acest fenomen. Deci probaseră implicarea mea mai departe de discursul meu public. Oricum, sunt foarte onorată.” (Ana Măiță, LIFE. ro, 27 martie 2019)

Flecăreala acestei doamne - care n-are nicio legătură cu medicina, dânsa fiind traducătoare-interpretă de neo-greacă -  să vă atragă, cetățeni, atenția. când mai auziți cuvântul „experți”, rostit cu buzele rotunjite de către știriste și știriști...  Gândiți-vă atunci că „experții” aceia, primesc consultanță  de la Ana Măiță, un fel de Olivia Steer pe invers, căci Ana Măiță este PENTRU toate vaccinurile de pe mapamond, obligatorii sau opționale, sau experimentale, așa cum Olivia Steer e ÎMPOTRIVA tuturor vaccinurilor de pe planetă, chiar dacă acestea au o solidă verificare în timp!!!

În fine... Ana Măiță adoră să-și facă autoportret și auto-chip cioplit: „Colerică fiind, conduc cu fermitate, dar talentul de comunicator mă face un lider persuasiv și motivant.” Pe de altă parte tot dânsa se descrie așa: „...am o minte haotică și un dulap așișderea” (de pe blogul ANA MĂIȚĂ. ro).

Nu știu, o fi bine ca „experții” OMS să ia lumină de la o doamnă traducător-interpret care afirmă despre sine că are mintea haotică? Poate că astfel ne putem explica mai corect haosul din comunicatele oficiale ale experților, pe care noi, cei care suntem convinși că pământul e plat, ar trebui să-i credem fără să-i mai cercetăm...

.....................................................................

P.S. Anthony Fauci, expert de renume mondial, care și-a contrazis propriile opinii de o mie de ori până acum, bucuros că a apărut pe planetă și OMICRONUL mult-așteptat, în lipsa căruia ar fi șomat din punct de vedere științific, ne dă sfaturi pertinente despre ce trebuie să facem dacă ne întâlnim cu OMICRONUL nas în nas la Târgul de Crăciun sau la mall (atenție! sfaturile sunt numai pentru cei vaccinați):

„Este APROAPE SIGUR că NU ESTE MULT MAI GRAVĂ (varianta OMICRON, n.n.) decât Delta. (...) Există unele semne ce arată că AR PUTEA FI CHIAR MAI PUȚIN SEVERĂ. (...) Cred că va lua încă două săptămâni cel puţin în Africa de Sud, iar apoi CÂND VOM AVEA MAI MULTE INFECȚII (trăiască infecția mondială!!!, n.n.) în restul lumii, SE VA ȘTI MAI CLAR, dar S-AR PUTEA SĂ NE MAI IA MULT TIMP PENTRU A VEDEA  nivelul real de gravitate” (Anthony Fauci, interviu AFP, 7 decembrie 2021)

Deci, să recapitulăm: de la sublimul „...aproape sigur că (e mai gravă dar) nu este mult mai gravă”, la ridicolul „...ar putea fi chiar mai (ușoară, mai) puțin severă”, nu e decât un pas! La fel și de la sublimul „...când vom avea mai multe infecții se va ști mai clar” până la ridicolul „...s-ar putea să ne mai ia mult timp pentru a vedea nivelul real de gravitate”!!!

Autorul acestor panseuri este, vă reamintesc:  Anthony Fauci, medic și imunolog american, cunoscut pentru că este unul dintre liderii grupului de combatere a coronavirusului, consilier medical șef al Președintelui Statelor Unite.

Mulți își însușesc cu totală seriozitate aceste reflecții. Nu-i exclus să fie aceiași care s-au tăvălit de râs când Gică Hagi a spus: „Haideţi să mergem acolo, haideţi să ieşim... să câştigăm orice, să facem... să fie bine ca să nu fie rău”.

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?