MAMAIA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE...

nhuduhy

Gata! S-a dus și ultima speranță! Ultima redută în calea javrelor securiste a fost pierdută! Nici nu se putea altfel cu atâtea iude și oi proaste în turmă.

Mamaia Vasilica Viorica Dăncilă – gospodină de vază din Videle Teleormanului, s-a ales! Mamaia și-a pus pestelca dinainte și a venit la Congres, unde dânsa s-a ales.

Problema era cumva așteptată, Presa jigodiană trăgea cu tot armamentul salve de tun și mitralieră jumelată în înaltul cerului către cele patru zări. „Toată floarea ce vestită” de găozari și scatofagi ai Statului Paralel s-au așezat spate în spate și au făcut zid de foc protector în jurul Mamaei!

La comandă, Antena 3, România Rv, B1, Realitatea, ProTv, FIGI 24, Prima, Kanal D, Neptun TV, și majoritatea posturilor de radio începând cu Radio Vacanța, se întreceau cu zece zile înainte de Congres să arate turmei mioritice că gospodina Vasilica face cel mai bun borș de oase afumate cu rachiu și cea mai bună tocană din creier de vită.

Ceilalți „pretendenți” erau trecuți pe listă cu o jumate de gură, mai pe sărite, în mare viteză ca să nu ia fața mamaiei!

Oameni cu greutate și vorba graseiată de intelect precum Bogdan Chireac – Morsa Competentă – Marius Pieleanu cu fruntea lată cât curul, Murmur Ciuvică - supăratul pe viață, iubitor de Trădiceanu, Ion Cristoiu Ardel umplut cu filozofie, Prelipceanu, Mânăstire într-un Neuron, Andreea frEsca , Cătălina Hulubel, Mihai Gâdea, ce mai, toți ca brazii, se băteau care mai de care să inoculeze subliminal ideea că altă soluție nu mai este, că madam Vasilica și-a șters mânurile de făină de pestelcă și s-a apucat să prepare și șoareci la grătar în aspic.

Băăă! Nu tu Șerban Nicolae, nu ti Codrin Ștefănescu, despre Pleșoianu, nici vorbă, era un mongol în Antarctica! Nuuu, ăștia erau pericol public pentru jivinele Statului Paralel, pentru reptilele de la mmm...UE, NA-ȚO (de România e vorba), gospodina Chef Vasilica a făcut eforturi mari să ne împace cu „socialiștii sorosisti europeni, n-așa? Iar noi nu putem să-i dezamăgim....

Regizat în amănunt cu fumigene, petarde și gaze de șist lacrimogene, scena Congresului a fost luminată de proiectoare ce ținteau eroii care se luptau – unii „pentru”, alții „cu” - Democrația.

Am sperat până în ultima clipă într-un ungher al sufletului că oile trimise la Expoziție la Sala Palatului vor avea un dram de minte și vor înțelege MIZA enormă prin care STATUL PARALEL și-a pus MARIONETA  în vitrină și le-au dat dreptul să facă treaba rușinoasă cu mâna lor transpirată.

Dar nuuuu....Berbecii fiecărei turme au transmis oilor încă pe drum că Mamaia Noastră cea de toate zilele este musai să „câșlige” ca să gătească ea în continuare pe gustul tuturor jivinelor!

Degeaba mai voalat, Șerban Nicolae, sau cu parul în moalele capului, Liviu Pleșoianu au încercat în ultima clipă să arate blana de lup pe sub haina de oaie a lui Mamaia! Nemaaa! La oi, blidul cu otavă e mai aproape de cât iarba din poiană!

Teoretic – dar DOAR TEORETIC – VA MAI FI O ȘANSĂ LA URMĂTORUL Congres al Oilor de peste o lună, când poate din prostie vor alege să susțină la prezidențiale pe LIVIU PLEȘOIANU, sau chiar pe Șerban Nicolae, dar 90% nu se va întâmpla asta, deoarece manipularea propovăduită de hienele de la Antena 3, România TV, ProTv, etc va tăia turmei dorința de a se deștepta.

Din păcate, lichidarea politică și criminală a lui Liviu Dragmea a făcut din PSD cam singura variantă de scăpare de la pieire a României și a masei de nomazi prin lume....

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?