MAIMUTELE POPONAUTE AU VARICI...E LA... MODA!

jdhdfggh

Te spargi de râs când auzi la estropiații ăștia de pe la Prima Tv și la Pro (știi și câștigi) Tv, că prezintă la știri că se înmulțește la greu „varicela monkey”, că de fapt este un virus INTRO anuso-comial la comunitatea gay, dar să nu cumva să îndrăznim să îi defăimăm sau să-i ostracizăm, să îi acuzăm că folosesc morcovi infectați de maimuțe care imită oamenii cu fixul sărit... Nuuu,  ei trebuie lăsați așa, în banii lor, să și-o bage în găoază cum vor ei, să iasă la marșuri sfidătoare cu fonduri alocate la greu de globalism, exact ca să dea lumea asta peste cap, să sfideze normalitatea și să înmulțească în lumea mare, viruși și microbi ca să se extermine o parte masivă de popoulație...

Băăă, excremente uscate de creiere bolnave, bă viruși nemernici care trebuie imediat exterminați, uite că lumea nu se supune bă jegurilor, lumea creștină nu „achiesează” la curismul pe care vreți voi să-l impuneți cu forța! Fute-v-ați în cur și în gură de dezaxasați, care sunteți voi, că Dumnezeu nu v-a dat pe lume anormali, anormalitatea voastră este pur politică, este o anormalitate dobândită cu ajutorul Propagandei, a Mediei mercenare, care pe mulți bani, are menirea și obligația să răspândească - începând cu copiii - această racilă a mileniului trei!

Cineva – deștept, desigur! – a spus că în mileniul trei al omenirii, „Lumea va dăinui împreună cu religia, sau va pieri alăturându-se Anticristului!”

Da, jeguri poponaute, este perfect adevărat! Mulți dintre noi, oamenii care vor să rămână pe lumea asta așa cum ne-a trimis Domnul Dumnezeu, vom prefera să murim chiar cu voi de gât decât să acceptăm statutul vostru de limacși cu mațul strâmb.

Lua-v-ar domnu dracu de găozari și limbiste nefolositoare să vă ia! Fi-v-ar varicele ăla de maimuță să vă fie sfârșitul, tu-vă închinarea mamelor voastre de gândaci scabroși să vă fie de sfârșit! De Talpa Lumii veți fi striviți, împreună cu acele râme și viermi care colcăie la Tv și vă fac jocul pentru câțiva firfirici și plăceri de o clipă în viața voastră de maimuțe păroase!...

SEMIL  PRO-CURISTUL

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?