MAICHEL - TU DOREL

iuufbju

Există masă de manevră și manipulați pentru orice. De exemplu, indiferent cât de multe tâmpenii face și mai ales oricât de multe lucruri NU face, ei sunt fani Tu-Dorel. Pe principiul I love you Michael! Sigur, pe Michael îl iubea lumea că ne cânta frumos și, orice cânta, vocea nu îi dispărea.

Acum, să insiști în prosteala cu Tu-Dorel Aburel, mi se pare o tâmpenie cât casa. Dă OUG și aruncă pe trepte tot felul de haștag-magistrați și apoi o abrogă pentru că nu știu cine urlă pe trepte, dar OUG - urile cerute de PSD nu le dă.

Apoi, deși i s-a trasat sarcina și este întrebat de ce nu le dă, ne aburește ca pe ultimii idioți că CCR a zis o dată că e constituțional un text, dar, vezi Doamne, dacă se răzgândește? Și că Viorica trebuie să dea ea singură OUG - uri, de nebună, prin Guvern. Bă, ejnebun? Dar chiar ne crede pe toți tâmpiți? Se pare că mare parte chiar sunt.

Motiv pentru care îi rog să se desprietenescă de mine... totuși, măcar prietenii mi-i pot alege, vă rog!

Cât de repede "unfriend", dacă pentru voi miniștri care sunt în slujba țării și trebuie să facă bine acestui popor sunt un fel de Michael!

INGRID MOCANU                                        

Featured