MAHMUREALA ÎNCEPUTULUI DE AN

dgbsgcjnvhn

Semne bune, că nu pare deloc că ne revenim. Uite, am remarcat o zicere a lui Bulai, ăla din gașca ălora invers, de stau cu spatele la lume și care s-au apucat de politică. Cică, el la doi ani jumate o chestiona pe doamna mă-sa despre mineri și pare că încă trăiește cu teama că vine Iliescu, că cică „niciodată nu e prea târziu”.

Și am mai aflat din DC News de unde face rost doamna Carmen de la Sibiu de ținutele alea cu genunchi de capră, că le împrumută de la nu știu ce designer român și după ce le poartă odată în public le dă înapoi. Foarte tare!

Când am ajuns prima dată în Germania, prin anii ‘90 spre 2000 era o modă la unii de-ai noștri, de făceau acolo și ei un ban. Profitând de faptul că magazinele erau obligate să îți primească înapoi orice cumpărai, fără explicații, o parte din sărăciile cu aere de boieri dedulciți la binefacerile occidentului, mergeau vinerea la magazin și își cumpărau diverse articole de îmbrăcăminte de firmă, în weekend le purtau la diverse chermeze și băute, să îi vadă prietenii cât de pricopsiți sunt, iar lunea le puneau eticheta și cu bonul le returnau la magazin. Dacă nimereai după ei să cumperi o cămașă deja transpirată, ghinion! Cam așa și cu pricopsiții ăștia de fac moțul țării. Boieri cu multe case, dar obiceiul de neam prost a rămas. Doar motivațiile sunt acum altele!

Și l-am mai văzut pe un penelist care zice că e consilierul lui Ciucă - de, la noi toți frecătorii de mentă sunt consilieri - și care vrea ca AUR să fie scos în afara legii. Mă rog, mai zice el în delir ceva despre Șoșoacă, da’n-am stat să citesc toată aberația. În fine, Muraru e numele lui. Știți că nu sunt fan AUR ori Șoșo, dar să ceri scoaterea în afara legii a unora care au alt punct de vedere decât tine și banda din care faci parte, mi se pare de porc. Bă, AUR nu sunt nici Garda de Fier, nici trupele SS, nici Gărzile Roșii, ori torționarii lui Stalin. Vă mai dau cu tifla din când în când. Pentru ce să îi scoți în afara legii? Pentru că v-au făcut neputincioși? Că i-au deranjat zorzoanele lui Ciucă, alea de pe uniforma de paradă? Nici măcar nu v-au făcut fătălăi! Impotenților!

Dar las-o încolo de politică! Trecând la lucruri serioase, după Revelionul ăsta, văd că nimeni nu e în stare să răspundă la întrebarea care stă pe buzele națiunii: Și-a pus-o, ori ba, Prodanca de Revelion? Nimeni nu pare să poată da un răspuns concret și bag de seamă că ne preocupă mai mult decât certificatul verde obligatoriu. Și mai era o întrebare despre Gigi, da’ am uitat-o.

GOGU  ORLANDO

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags