MACAZUL OMENIRII

sujfyhyhhuj

Am fost inițial speriat de-a dreptul, atunci când prin februarie, a început să se vorbească tot mai des și mai vocal despre o eventuală pandemie... Inițial, când primeam vești doar despre China , m-am gândit că la cât de specialiști sunt chinezii în medicină și la regimul dictatorial prezent acolo, cu care se pot stăpâni peste un miliard de oameni, boala va căpăta o rezolvare ca și în alte dăți ca până acum, când bau-bau ne făcea cu mâna ba dintr-o gripă nominalizată, ba într-o boală ce se propaga și făcea ravagii printre animalele domestice... Din februarie, am început să fiu chiar atent, în paralel cu ațintirea privirii asupra jafului la drumul mare practicat de noul guvern al lui Werner, pus cu mâna lui tremurândă de om însingurat, după chipul și asemănarea lui Ludovic Orban, un veșnic pizmaș jinduitor la funcția supremă în PNL.

Mai ales că instalarea guvernării liberale s-a efectuat printr-un puci parlamentar la vedere, cu securiștii răspândiți prin toate partidele politice, care au făcut la ordin pasul la offside. Ca unul care a activat timp de 23 de ani în PNL – din aprilie 1990 și până în aprilie 2013 – când m-am ejectat ca să nu fiu împroșcat cu fecale portocalii și să nu-mi miroase hainele de la această culoare, pot spune că am văzut multe, am înțeles multe și am decis în cunoștință de cauză să mă ejectez. Pentru PNL am făcut destule sacrificii, chiar și mici compromisuri, dar cum nu m-a dus nimeni cu forța, am tăcut și am înotat îndârjit ca să ajung la celălalt mal, pentru care m-am aruncat în ocean.

La un moment dat, atenția mea a fost atrasă mai tare de extinderea pandemiei, de la Wuxan spre țări din Asia și neașteptat în Europa (Italia), iar eu am început să mă îngrijorez că nimeni nu poate face nimic să oprească explozia îmbolnăvirilor. Presa străină a început și ea să vorbească tot mai mult și mai des despre extinderea fulminantă a focarelor, iar pentru mine explozia din Italia m-a făcut să înțeleg că pe lista nenorocirii este și România, pentru că Italia a devenit deja ca o provincie românească precum Oltenia sau Moldova.

Adăugarea Spaniei în corul țărilor cu explozie, m-a îngrozit efectiv, iar cum nu eram specialist în medicină și cum vedeam că și ăștia se bâlbâie orbecăind cu știri contradictorii, am înțeles că Moartea poate să-mi sune la ușă.

În acele momente, lumea românească încă era complet întoarsă cu spatele la viitor,  românii își vedeau nestingheriți de shoping, de campionatul de fotbal, de Jocurile Olimpice care se apropiau, de micii și berea îngurgitate zilnic.

La fel ca majoritatea populației care trăia blegită în inerția căderii guvernului Dăncilă și preluarea guwenării Lui, Presa vorbea discuții, se făceau pronosticuri despre alegerile anticipate atât de mult dorite de sas.

Canalizația televizată producătoare de dejecții manipulatoare, o ținea langa cu teme politice sau cu can-can-uri din Caracal, cu accidente rutiere, cu Vulpița și Viorel, iar știri despre extinderea pandemiei erau doar despre alții, iar la noi, ministrul Costache opera zilnic banii contribuabililor din buzunare, când din M.S., când de la Melissano...

Nu știam noi atunci, decât că acest microb cu felurite denumiri, omoară cu predilecție persoane mai în vârstă, trecute de 65 de ani, cu niște complicații morbide ca diabetul, hipertensiunea arterială, boli pulmonare, insuficiență renală...

Făcându-mi rapid inventarul, am constatat că sunt cap de listă detașat și mi-am făcut testamentul lăsând toate belele moștenire jigodiilor care au capturat România... După cum astăzi știți cu toții, jefuitorii guvernamentali au înțeles cu întârziere oportunitățile pe care le aduc această pandemie, ei săracii erau preocupați să apuce să jefuiască cât mai mult, într-un timp cât mai scurt, că se așteptau ca acoperiții ajunși la conducerea PSD, să se dezmeticească și să-și dorească să fie ei iarăși ce au fost și mai mult decât atât...

Așadar, nimeni nu citea nimic din ce venea ca știri pe liniile guvernamentale, era treaba consilierilor, iar aceștia, ori încercau să se facă auziți timid, între două întâlniri cu amantele, ori pur și simplu umpleau mapele cu traduceri din presa străină despre ce credeau șau presupuneau americanii, italienii, spaniolii, rușii sau chinezii – de obicei cam ce transmitea OMS că ar presupune că este...

Abia când se vorbea pe tot globul – din Papua Noua Guinee și până în Insulele Fiji – despre necesitatea purtării în masă a măștilor chirurgicale de unică folosință, de viziere, de combinezoane de protecție a personalului medical, a aparaturii de respirație mecanică și înmulțirea paturilor ATI și a locurilor în spitale, abia atunci un duș rece pe șira spinării a venit și la palatele Cotroceni și Victoria.

Dacă mai țineți minte, cum au pus mâna pe hățuri, hienele liberale, flămânde și lacome, au dorit prima dată să scape de niște oameni grei din Sistemul de Sănătate și Situații de Urgență, precum doctorul Arafat, Străinu Cercel și alți mahări înfipți pe funcții cheie la macazuri, de cei din PSD. Explozia pandemiei în Europa, i-a luat ca din oală și atunci și un deștept din anturaj a propus să se facă frate cu Dracul, iar acești specialiști să fie convertiți în tabăra guvernamentală, să fie scoși în vitrină, iar în caz de eșec, să devină țapi ispășitori.

România a avut din nou ghinionul istoric de a fi în aceste vremuri de nenorocire, condusă de cei mai înfocați și mai necruțători dușmani ai cinstei, onoarei și democrației, oameni al cărui filon în preajma Javrei Ceacâre Băsescu, au acționat hotărâtor la distrugerea României.

Ei bine, au apărut imediat teorii contrare evidențelor, a apărut o teorie conspiraționistă a unei false epidemii, iar multe voci anonime au incitat populația – mai ales din țări cu tradiție liberală și democrată din occident – să nu se mai supună hotărârilor și reglementărilor destul de dure stabilite de guverne pentru oprirea transmiterii infecției. Pentru asta, au fost necesare chiar îngrădirea severă a unor drepturi și libertăți cetățenești, ceea ce pentru niște popoare libere de secole, a fost de ne-admis.

Noi, românii, precum și alte popoare foste în blocul comunist, am înțeles totuși parcă mai repede și mai bine că trebuie să executăm niște ordine de interzicere a unor drepturi, dar cum noi aveam un exercițiu de doar treizeci de ani de o falsă democrație, nu a fost totuși o mare problemă.

Bucuria lui Johannis, care a înțeles împreună cu „guvernul mei” ce oportunități nemaipomenite poate aduce o guvernare prin Ordonanțe Militare date în Stare de  Urgență și apoi în Stare de Alertă a fost imensă. În primul rând, „primul pas” către instaurarea mult râvnitei dictaturi săsești, a fost eliminarea obligativității oricăror ACHIZIȚII PRIN LICITAȚII, CEEA CE A DAT FRÂU LIBER Jafului General legalizat, „în numele necesității aprovizionării de urgență a materialelor necesare combaterii pandemiei...”

Cu asta poți să cumperi orice, cu orice preț, de la prezervative cu arome și până la elicoptere și drone cu termocamere cu viziune de noapte... Ce trebuie mai mult unei găști de tâlhari, care a ocupat cu forța guvernarea unei țări?

Intrarea a peste o jumătate din populația activă a țării în izolare, închiderea unităților comerciale, a locurilor de muncă, dar mai ales a spitalelor care dintr-un moment dat NU au mai tratat alte boli cronice de care suferă milioane de oameni, au transformat viața în calvar. Oameni activi, la efervescența vârstei când sunt aparent sănătoși și plini de energie, s-au trezit dintr-o dată închiși în case împreună cu copiii energici și nerăbdători, aprovizionarea cu diferite bunuri s-a întrerupt, iar panica a intrat în oameni. Abia atunci au început să asculte cu mai multă atenție cavalcada de știri intoxicatoare transmise în buclă non-stop de televiziunile acaparate de guvernare!

A apărut două categorii de oameni: scepticii, neîncrezătorii și fataliștii, alarmiștii. Pe cine să crezi, pe cine să iei în seamă?

Pe de o parte, viața trebuie reluată, trebuie să meargă înainte, nu se poate aștepta la infinit cu mâinile în sân ca Cineva să ne ofere soluția miraculoasă și totul să reintre în normal la un semn! Am intra în colaps toată omenirea, ne-am sfâșia după orice gunoi bun de înghițit!

Nu se poate însă să devenim idioți și nepăsători și să plecăm în turme „în vacanță”, în cele mai aglomerate locuri, pentru că suntem tineri și încrezători în steaua noastră norocoasă, că „nouă nu ni se va întâmpla nimic”.

Eu cred, susțin și „semez”, că acest virus a fost produs artificial de o entitate bănuită, dar neprecizată încă și aruncarea lui în lume a fost cât se poate de bine calculată și previzibilă de cei care au făcut-o! Scopurile multiple, efectele produse – în toate țările lumii, indiferent de mărimea și putereal or economică sau militară – este evidentă, nicio țară nu s-a putut apăra, ceea ce dovedește că „entitatea” declanșatoare, este o supraputere ce are ca scop principal o RESETARE a omenirii, un moment Tzero, de la care lumea nu va mai fi ca până acum.

Dacă este să analizăm puțin prin prisma creștină, este ca și când Dumnezeu a oprit o clipă învârtirea Pământului și din înaltul cerului a strigat către omenire: „Stop! Opriți-vă! Gata! Așa nu mai merge! Ce v-am dat Eu vouă când v-am creat și ce ați făcut voi din Grădina Raiului?”

Ce s-a declanșat acum, este o SELECȚIE NATURALĂ asupra umanității. Vor pieri mai întâi cei mai vicioși, cei mai nesăbuiți, cei mai inconștienți, cei mai fără frică de Dumnezeu. Pentru că ceilalți, cei care conștientizează puterea virusului care decimează viețile a sute de mii și poate chiar milioane de oameni, cei care au minte să înțeleagă de unde încep minciunile guvernelor și manipulările făcute de Presă într-o direcție sau alta, vor avea totuși discernământ și frică față de Dumnezeu, care prin învățăturile biblice a dat întotdeauna sfaturi bune oamenilor, sfaturi de căință și cumpătare, de supunere și de iubire a aproapelui.

Nimeni nu te poate obliga până la capăt să faci una sau alta dacă nu vrei – sub amenințarea revoltei și nesupunerii în masă – dar nimeni nu te poate împiedica pe tine, ca individ, membru al unei familii, să te păzești tu însuți și pe cei apropiați ție, de mersul în locuri aglomerate cu precădere, că e „cool”, că e mișto să faci shopping, că e super să-ți freci țâțele și curul la club cu șiroaie de transpirație la toate pliurile corpului, nimeni tu te trimite la meciuri de fotbal dacă nu vrei să vii acasă fără să știi dacă duci microbul la copii, nimeni nu te trimite în vacanțe în țări străine unde vin oameni de pe toată planeta! În toate acestea, ești tu pe cont propriu! Ești la mâna lui Dumnezeu și habar nu ai dacă El nu a hotărât să te judece pentru nepăsarea și ignoranța ta. Vor pieri mai întâi CEI CARE NU CRED, cei care sfidează, sunt lacomi, fără voință, fără bun simț.

Ce concluzie se poate trage? Una singură: guvernanții sunt singurii care profită de această mare nenorocire care restartează omemnirea, ei duc un PR deșănțat folosind toată Media în interesul lor, iar tu trebuie să discerni cu capul tău cât e adevăr și cât e manipulare, dar de păzit de boală nu o poate face nimeni mai bine decât o poți face tu și cei apropiați ție. Să fii „exagerat” și să porți mască și mănuși pe stradă, în parc, la terasă, când ieși ocazional cât mai rar, să dezinfectezi mâinile de zeci de ori pe zi, sunt lucruri ce vor trebui să devină un mod de viață și de gândire și peste treizeci de ani de azi înainte dacă vrem să trăim!

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags