LUPTA ANTICOVID ÎNLOCUIESTE LUPTA ANTICORUPTIE ...

dfhfgjhjhg

Arafat: „Internarea forțată în spitale a asimptomaticilor este o problema de securitate națională, dacă spitalele se vor ocupa, aceștia vor fi izolați în centre speciale, iar dacă și acestea se vor ocupa, asimptomaticii pot fi izolați acasă, am pregătit proiectul de lege care se va aplică nu doar pentru covid, ci și pentru alt tip de virus sau boală infecto-contagioasă, cei suspecți de covid nu au ce caută pe str

Ccum să cataloghezi această afirmație venită de la un om față de care în sinea ta ai toată stima pentru munca lui de Sisif, cu care a creat un Sistem de Salvare de Urgență printre cele mai performante în lume? Pentru căă... orice s-ar spune, orice prostii ar scoate pe gură de azi înainte și orice jocuri va fi obligat să facă doctorul Arafat pe mai departe, totul trebuie citit în cheia faptului că omul a fost până la urmă îndoit de SISTEM, de Mafia care guvernează Țara, de mafioții care dețin Puterea în toate ungherele societății românești, iar SMURD-ul, este pentru Arafat ca un copil făcut cu enorme sacrificii, iar acum el este amenințat de o boală ucigătoare și tatăl face oricâte sacrificii și compromisuri ca să-l salveze... Căci așa ar face cu siguranță orice om responsabil ca să-și salveze copilul de la pieire după ce s-a chinuit și și-a dedicat cei mai frumoși și prolifici ani din viață plămădirii acestui copil!

Ok. Arafat a fost și este iubit și stimat de români, de majoritatea lor covârșitoare, mai puțin de hienele băsiste și johanniste, care acum au ajuns să fie racordate cu gura la țurloiul Serviciilor ce conduc de fapt treburile și care hotărăsc fără nicio opreliște cine trebuie să se ridice și cine să fie dat jos, cine să fie prosper și cine să intre în dizgrație – cu toate repercursiunile în bine sau în rău.

Arafat vorbește cu gura lui ceea ce-i dictează alții, respectiv ticăloșii din fruntea Jafului, ca LUCOVID Orban și MENGELE Tătaru, cei care sug la maximum țara, că nu știu cât timp vor mai sta la guvernare.

Guvernul este acum ca la un campionat de rodeo, călărește un taur nărăvaș care se zbuciumă cu furie și încearcă să arunce din șa pe prăpăditul de Lajos, care a fost legat de un harnașament bine strâns, ca să nu cadă. Până la urmă tot va cade, este inevitabil asta, dar și atunci, este important să nu rămână cu răni prea importante, cu vânătăi la bucile scofâlcite de atâtea pupături.

Cum să debitezi atâtea inepții într-o singură frază, când tu tot ceea ce ai făcut în toată cariera ta plină de realizări, ai demonstrat exact contrariul? Păi cum să pui boii înaintea carului, când acum este la modă să pui carul înaintea boilor? Adică hoții care vor să poată gestiona ei cât mai multe activități mărețe și costisitoare în numele combaterii pandemiei, au nevoie de cât mai multe dopuri la găuri pe unde să se scurgă lichid de masă monetară, iar ei să stea cu gura și bidoanele la țurloaie și să sugă sau să umple damigenele pentru vremuri viitoare?!

Cum este mai simplu și mai ieftin, mai eficient și mai suportabil de către oameni? Să-i închizi pur și simplu nevinovați în Pușcării „Civile”, transformate ad-hoc din hoteluri, pensiuni, sau cine știe ce depozite sau Unități militare dezafectate, unde trebuie să livrezi TU, controlat de tine, cu licitații trucate, sau fără licitații, hrană de 3 ori pe zi, la prețuri prohibitive care îți bagă cu lopata bani în buzunar, trebuie să asiguri pază, să plătești la prețuri negociate de tine, în care este inclusă ȘPAGA, de utilități fictive și câte altele!

Asta e cheia, ăsta e chichirezul!

Poate nu vă dați seama, dar hienele care au adus HOLERA GALBENĂ, au înlocuit din mers Lupta Anticorupție (pe care probabil că au eradicat-o), cu Lupta Anticovid, cu care se luptă în rând cu toate țările lumii, chipuile.

Eu înțeleg doar atât: ești NESIMTOMATIC dar pozitiv, stai naibii în casă tu și cu membrii familiei tale, dar asigură tu Stat, un venit corect de supraviețuire pe perioada până familia se negativează. Măcar un venit garantat de salariul MEDIU NET pe economie pentru adulții izolați ce nu pot desfășura niciun serviciu, din care să se întrețină.

Evident, asta să fie valabil O SINGURĂ DATĂ ÎN VIAȚĂ, că altfel vom avea mai mulți pozitivi decât are Brazilia și India la un loc.

Statul este azi INTERMEDIARUL și MANIPULATORUL  știrilor legate de Coronavirus, așa cum are el interesul. Este pandemia un spațiu de manevră ideal pentru o guvernare în forță a pumnului în gură și a tunurilor financiare. Cum nu există practic nicio Opoziție adevărată, că Ciolacu este tot un lup în blană de oaie, fostul USL poate jefui țara oricât, că nimeni nu li se opune!

Arafat a devenit un pion al Sistemulu, care a început slugărnicia în dorința lui de a-și ține cu orice preț în viață, copilul. Adică SMURDUL, căruia hienele de mult i-au pus gând rău să-l „privatizeze” și să-l exploateze financiar „la sânge”

În timp ce „aleșii noștri” pregătesc o bază legală a unei Dictaturi de Stat Polițienesc pe baze de starea de sănătate a oamenilor, populația stă proastă și nepăsătoare acum, când practic ar mai fi timp să declanșăm adevărata Revoluție de Eliberare! Veți fi arestați și închiși în curând pentru orice strănut, tuse, sau cea mai mică temperatură. Acum jigodiile își pregătesc CADRUL LEGAL! Perioada ceaușistă va fi fost un parfum de tei pe lângă duhoarea pestilențială de căcat care urmează!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?