LUPA – NEVASTA LUPULUI WOLF

mami

Despre lupă, care, evident, că e nevasta lupului!

Pușcăriile românești nu corespund! O zice și Comisia de la Veneția

Presupunem - și aș sublinia doar presupunem - că „Ascuțitei”, adică lu' nevasta lu' Robotu' i-a venit sorocu' și după audierea de săptămâna viitoare, procurorul îi va da câteva zile pentru deconectare la arestul preventiv.

Cum se va duce ea săraca la „țuhaus”? Va lua cu ea șoferul, SPP-istul, coafeza, manichiurista, creatoarea de rochii din fața de masă de la crâșmă, dar și antrenorul de tenis?

Și pentru că (!?) „Colțuroasa” trebuie să aibă dreptul să aleagă, cred că „onorata instanță de arest preventiv” va vorbi cu finii Baștea să îi găsească femeii un arest preventiv în SUA, eventual un loc la cel din Miami, pentru că ale noastre nu au condiții decente.

lupa

Spre exemplu la noi nu există un arest preventiv dotat cu un teren de tenis adecvat antrenamentelor zilnice ale lui „First Lady” și nici unul care să aibă priveliște spre ocean sau aparat de bronzat, măcar cu fise!

Și dacă vrea „Duamna” să se deplaseze spre stabiliment cu decapotabila? La noi e cam friguț să lași coviltirul jos zilele astea și poate răci la genunchi! Ar fi oribil să primească arest preventiv și să o obligi să își facă selfie cu mucegaiul de pe pereți!

Și dacă vrea femeia ceva de mâncare mai de soi, mai bio, mai vegan cumva? Îl și vezi pe iubitorul ei soț, adică pe Robotu' din Deal coborând în fața pușcăriei, din „Merțul” prezidențial, escortat de sepepipiștii în „Beamveuri” cernite, cu canțarolele de ciorbă de lăptuci, ostropel tartinabil de ștevie și salată de rucola și declarând presei: „Așa se întâmplă când infractorul Dragnea s-a cocoțat în fruntea statului și lupta anticorupție a fost confiscată de PSD. Dar eu voi contesta la CCR, Comisia de la Veneția și Consiliul Stelar, că ne scoate guvernul Dăncilă din Iueropa! Aștept doar să se mai găsească o vaiză pe ogorul de la Teleorman!”

GOGU ORLANDO

diplo

 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?