LUDOVIC ORBAN A MINTIT ÎN DECLARATIA DE AVERE! LA PUS-CA-RI-E, DE-MI-SI-A! DOVADA? COSUL ZILNIC POTRIVIT LEGII! PROBLEMA DE SECURITATE NATIONALA!

picture

Ludovic Orban și-a pus singur lațul de gât, mințind în declarația de avere. Asta înseamnă fals și uz de fals, infracțiuni grave pentru un demnitar, parchetul general și ANI fiind obligate să se sesizeze. Dovada? Coșul zilnic stabilit oficial de Institutul Național de Statistică, care este și legiferat.

Care este valoarea coșului zilnic stabilit de lege? 2600 de lei pe lună pentru o persoană adultă în ianuarie 2019, care a crescut la 2684 lei pe lună în noiembrie 2019. Adică, pentru două persoane adulte, 5200 lei, respectiv 5368 lei pe lună. Orban a declarat, însă, că el și soția sa au câștigat 3000 de lei pe lună împreună, adică 1500 lei fiecare în 2019! Pe cale de consecință, au murit pur și simplu de foame, deoarece coșul zilnic calculat de INS stabilește costul minimal pentru o viață la limita respectării demnității umane: nu s-a văzut vreo degradare umană dramatică pe fața lui Ludovic, mereu zâmbitoare!

În plus, Orban a declarat că deține și un autoturism, cheltuielile cu acesta nefiind conținute în coșul zilnic: carburant, taxe către stat, reparații etc. Și, încă, cineva ar fi trebuit să-i cumpere hainele, de la pantofi, cămăși, costume și cravate - deloc dintre cele mai ieftine - și să-i plătească frezatul și bărbieritul, demne de PPE și PNL, partidele domnilor de dreapta!

Glumă, glumă, până nu mai e glumă. N-aș fi scris despre asta, dacă n-ar fi fost două chestiuni, care nu pot fi trecute cu vederea. Prima, că Ludovic Orban a făcut plângeri penale în mod gratuit, cu mare răutate, multora, ca să-i distrugă politic - regret acum că l-am apărat public când a făcut accidentul de la Cotroceni, devoalând încercarea de atunci a lui Traian Băsescu să-l compromită (acum sunt prieteni). A doua, că Orban arată că este VULNERABIL, adică poate fi cumpărat la preț mic de oricine, neavând de fapt din ce să trăiască! CUM SĂ AJUNGĂ PREMIER AL ROMÂNIEI CINEVA CARE A DOVEDIT, ÎN MOD OFICIAL, CĂ NU POATE SĂ-ȘI AIBĂ SINGUR DE GRIJĂ?

Declarația de avere a lui Ludovic Orban este declarația unui om întreținut politic, un om cu stâpâni care-l plătesc să existe și, cu siguranță, deloc pe gratis: de aceea l-au și pus acolo, așa spune logica integrității fluturată de Klaus! Fără a exagera deloc, ACEASTA ESTE O PROBLEMĂ DE SECURITATE NAȚIONALĂ!

Aurelian Pavelescu

Preacinstitul Ludovic, cel cu o casă de 200 de mp, la care doar factura de gaz vine cât a declarat el venit lunar!

Publicându-şi atât de târziu declaraţia de avere mă gândeam că Ludovic Întâiul nu pridideşte să scrie, că umple rubricile, ba mai adaugă şi altele noi.

M-am înşelat, Premierul e sărac ca un pustnic. Liniuţe mai peste tot. Un Volkswagen din 2007 cu care primăreasa n-o să-i mai dea voie să intre în Bucureşti şi o căsuţă de 200 de metri pătraţi (o sută el, o sută soţia, care mai are puşi de-o parte 11.810,74 euro, probabil zestrea).

Familia Orban (alcătuită din tată, mamă, copil, cu Marele Bărbat ca singur întreţinător) a trăit în 2018 cu 3.100 lei pe lună, sub nivelul  sărăciei. În 2019, având campania pe cap, două alegeri grele plus un referendum, e clar că i-a fost şi mai greu.

Cei doi angajatori, cel din Riciu de Mureş (navetă grea!) şi cel din Bucureşti s-au purtat ca nişte capitalişti haini: pentru „consultanţă tehnică” (e de formaţie inginer, specializat în construcţii de maşini) i-au azvârlit primul 20.363.000 lei vechi pe lună, al doilea – 7.500.000. Dacă nu i-au transformat bonurile de masă în pachete de ţigări, Ludovic Întâiul (care are un singur viciu, e fumător) a adunat chiştoace.

(Orice om, care trăieşte într-o garsonieră din Pantelimon, îi este teamă când aude de 200 de metri pătraţi: te cocoşează facturile).

Noroc că, aşa cum declară în cv, are hobby-uri necostisitoare: bridge-ul, şahul şi cântatul la chitară.

A mărturisit poporului, cu smerenie: „Cred că oamenii trebuie să înţeleagă nu neapărat că sunt cel mai sărac premier, cum s-au grăbit unii să spună, ci că sunt poate cel mai cinstit şi cel mai corect premier”. Şi cel mai lihnit, aş adăuga cu admiraţie.

Oricum i-ai citi declaraţia de avere, Premierul s-a hrănit exclusiv cu dorinţa de a înfrânge PSD-ul şi Dumnezeu l-a săturat.

Existenţa Preacinstitutului Ludovic Postitorul e un miracol, ceea ar trebui să ne încredinţeze că va săvârşi o minune şi cu Bugetul României.

Sursa: GÂNDUL

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?