LOVITURA IN OGLINDA

hshyhgf

Să ne înțelegem de la început : am toată compasiunea pentru drama prin care trece familia lui Alexandru Cumpănașu.

Daaaar ... să facem o scurtă recapitulare. Omu și-a făcut un ONG, Asociația pentru Implementare Democrației. Nici mai mult, nici mai puțin! Și dorea să implementeze democrația susținînd din răsputeri serviciile, înfoindu-se la oricine îndrăznea să le atingă măcar c-o floare! A fost și un scandal, la un moment dat, în legătură cu un protocol semnat între ONG-ul lui și unul dintre numitele servicii.

În calitate de „jurnalist” la Realitatea (unde altundeva?) a susținut-o, atît pe persoană fizică cît și instituțională, pe Koveși și lupta ei deșănțată cu corupția. Nici vorbă să vadă abuzuri în activitatea elitei procurărești!

Pe cine mai iubea și lingea catifelat? Pe Maior!

Și acum „moare cu ei de gît”! Care „ei”? Păi exact ăia pe care-i ridica în slăvi înainte de a i se întîmpla lui să le vadă în direct și la ore de maximă audiență „profesionalismul”.

Acum cică a crescut în preferințele și încrederea românilor.

A ne slăbi!!!

ANA -MARIA HOMEAG

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?