LOVITURA DE GRATIE. CAPITULAREA.

hnsgghdhdhhh

Nu știu câți dintre voi ați dat importanța cuvenită acestei știri transmisă de Ana Birchall în calitatea ei de ÎNCĂ Ministru al Justiției.

Nu știu dacă România a avut până la această buruiană otrăvitoare un alt funcționar de vârf al statului, atât de nociv pe față, atât de ticălos....

Ticăloasa asta s-a poziționat de multă vreme ca o unealtă a sistemului statului mafiot și a fost plantată evident de coloniștii americani care o teleghidează și o conduc aproape la vedere prin acest mare dușman al României care se numește Hans Klemm.

Țara noastră este demult răpusă și nu se mai poate apăra. În cel mult 15-20 de ani (mai exact după 2000), România a fost supusă unei distrugeri totale asupra capacităților ei firești de luptă și de apărare, i s-au anihilat aproape total instituțiile de forță și de justiție, cumpărându-se persoane ce au ajuns teleghidat pe funcții cheie, de la vârful piramidei și până jos, la baza ei.

Românii au dovedit în lungul istoriei că nu sunt numai viteji și patrioți, curajoși și încăpăținați să reziste tăvălugurilor altor popoare mult mai numeroase, dar s-a dovedit că în același timp au și caracter laș, de cutre și de ticăloșie, iar dezbinarea între semeni și ușurința cu care trădează pentru interesul propriu, a mercantilismului fără scrupule, au devenit predominante în conduita nației, mai ales în ultimul secol.

Crd că nu există un popor mai dezbinat și mai nepăsător și masochist față de soarta sa decât românii.

Avem talentul să alegem să fim conduși de cei mai veroși borfași, de cele mai mari iude care cu zâmbetul pe buze, au vorbe mieroase, ne-au vândut ca pe o turmă de oi la hurtă, cu tot cu pășuni.

Fiți atenți care este azi LOVITURA DE GRAȚIE care ni se dă! Nu „cazul Caracal” – el nu e altceva decât o consecință firească a stadiului de degradare la care am ajuns, este hârtia de turnesol care ne arată cangrena generală a societății românești datorate viermilor ce colcăie în rana purulentă generalizată.

După ce Statul Paralel – reprezetantul exponențial al coloniștilor, mâna lor executantă, l-au arestat pe Liviu Dragnea pentru că devenise periculos în lupta lui surdă de a redobândi Suveranitatea României prin mijlopace democratice - în ciuda iudei ticăloase numită Popescu Tăriceanu, o veche liftă ce a început alături de Băsescu (deși aparent erau rivali) vânzarea României.

A fost convertit la Bruxelles și Mircea Diaconu, care a jucat inițial rolul unui sincer patriot și luptător antisistem, este anihilat din răsputeri Liviu Pleșoian – ultima speranță a românilor curați, curajoși și patrioți de a redresa România.

Probabil că Sistemul îi va bloca prin orice mijloace accesul lui către candidatură. Frica coloniștilor să nu devină erou național care să miște mintea amorțită a nației și să o redeștepte și odată trezită să nu devină mișcare națională, îl transformă și pe Liviu Pleșoianu în țintă vie a ticăloșilor care au trădat România!

Singura redută a oamenilor cu bun simț și cu capul pe umeri, a celor curajoși și conștienți de pierderea suveranității țării a rămas Secția de anchetare și urmărire a magistraților din Justiție, asupra căreia luptă cu înverșunare toate leprele ce țin de acest sistem și care au distrus pentru totdeauna sentimentul de Dreptate și Justiție după ce au transformat Justiția în armă politică și au reinstaurat regimul stalinist și de teroare Poliția Politică. Cu poliția politică suntem stăpâniți de coloniști!

Adina Grecu este un nume de care tremură toate jigodiile ce au nenoricit țara, începând cu Kovesi, Monica Macovei, Prună, Augustin Lazăr, Stanciu,Tarcea. Ei sunt încolțiți, se tem de moarte de Adevărata Justiție, se tem că un regim corect și democratic le-ar aduce lor dispariția și tragerea la răspundere, iar pentru asta sunt în stare să facă și moarte de om. Luptă cu cohortele de magistrați ticăloși șii analfabeți profesional pe care i-au transformat într-o armată bine antrenată, disciplinată și înzestrată, o trupă de elită cu reale conexiuni înafară, la coloniștii care fac presiune internațională în sprijinul lor.

România nu mai are niciun drept la autodeterminare, niciunm drept de a avea o armată proprie bine înzestrată și capabilă să țină piept unui atacator dinafară care jinduiește să pună mâna cu orice preț la teritoriile și subsolul nostru!

Noi avem doar gioarsele de praștii pe care ni le dau stăpânii contra unor sume fabuloase de bani în numele unei apărări iluzorii ce poate dispare în prima clipă a unui atac puternic, suntem puși să dăm jertfe cu sânge românesc în numele unei cauze iluzorii în care noi suntem doar carne de tun.

Madam Bircheall este iuda, ea face jocul străinilor și adună fel și fel de păreri și indicații de la foruri și comisii internaționale ale colonizatorilor prin care ni se cere să omorâm și ultima stavilă care se opune jegurilor umane ce ne-au distrus țara, Javrelor din Justiție ce au devenit scutul viu al coloniștilor străini care în proporție de 95% deja ne-au cotropit și răpus.

Cine se face vinovat de accesul lui Birchall pe această funcție? Evident, nimeni alta decât altă iudă care l-a înjunghiat pe Dragnea pe la spate și a preluat România ca unealtă a Statului Paralel. Împrună cu fascistoidul Johannis, Dăncilă a eliminat din funcâții pe toți oamenii fideli lui Liviu Dragnea ce mimau cel puțin că luptă democratic pentru o Românie suverană.

Am ajuns un popor de lași, de masochiști și de oportuniști, o turmă de ovine care ne mulțumim că avem fiecare un petic de iarbă verde pe care îl paștem și din când mai behăim.

Merităm să fim sclavi, ne merităm soarta și să devenim sclavi în țara în care strămoșii noștri au vărsat sânge ca noi să fim liberi.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?