LOIAL LUI PUTIN, KADIROV SE TINE DE CUVÂNT!

HVBHVHNHNN

RAMZAN KADIROV se ține de cuvânt! Azi, la Groznîi, el a participat la ceremonia care este preambulul trimiterii de noi trupe cecene pe frontul din Ucraina. Azi, el personal a binecuvântat în numele lui Allah pe toți cei 10.225 de soldați, care începând de mâine dimineață, vor intra pe front în Ucraina împreună cu 748 de tancuri, 2504 de mașini de artilerie grea și 1.120 de transportoare blindate.

Trupele care le trimite Kadirov pe front fac parte din trupele cecene de elită, antrenate de mici copii și specializate exclusiv în luptele de gherilă urbană. Misiunea lor e clară și strictă, deși oficial nu a fost deconspirată. În discursul lui Kadirov de bun rămas și „la revedere” liderul cecen a spus printre altele că misiunea lor este exact în perioada 15.09 -  15.12.2022 și au un scop clar si binedefinit: de a elimina și ultimul nazist din Ucraina. Nu se știe exact în ce parte a frontului vor fi distribuiți, dar „pe surse” se pare că prima lor misiune va fi eliberarea Nikolaev și Odesa, apoi joncțiunea cu Transnistria, pentru ca ulterior să treacă la recucerirea întregii zone Kharkov.

În final, liderul cecen a precizat clar, că soldații lui au dispoziții clare și nu vor fi răsfirați pe tot frontul, ci doar în obiectivele prestabilite, toți împreună.

A încheiat discursul reamintind că a primit asigurări din partea președintelui Putin că armata Federației Ruse îi va sprijini în realizarea obiectivelor și de foțtele aeriene, în special cu avioane „imune” la antiaeriană, gen: Suhoi S-57, Su-PAF-FA, Su-34 fullback, si Tu-160 (Blackjack) - conform relatării agenției de presa TASS, citata de tinmur.com.   Vezi mai jos videoclipul cu confirmarea știrii!

CIPRIAN  TOMA

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?