LINIA ÎNTÂI S-A EVAPORAT! VINE PRAPADUL?

jgdhfj

Mai știe cineva ceva de doctorul Craiu Mihai , ăla de propovăduia otrăvirea, deoarece așa au zis "specialiștii" (plătiți de cei care produceau otrava eficientă și sigură), sau de "profesorul" Grămăjoară Superbă Cercel 7,2 m/s? Că Arafat s-a dat la fund... (probabil că acesta e o exprimare nefericită).

Înțelesei că golanul lui Ghilezan, care făcea bani cu așa-zisele "teste" (care nu testează nimic!), e la boxă, dar nici concitadinul Oancea, care ne aștepta cu lumânări, nu mai cuvântă nimic?

Dar Țincu? Țincu, frate! Ăla cu facultatea la Titu Maiorescu! Prețiosul Țincu mai viețuiește?

Beatrice Mahler Cea Rece și Eroină mai avertizează, mai amenință?

Adrian Gabriel Marinescu a aflat ce e imunitatea? Știe acum să ne dea definiția?

Dar Octavian Jurma-milioanedemorți? Mai cercetează, mai predă, mai "abnegă", se mai vaietă, se mai dă de ceasul morții, mai atrage atenția și antipatia? Mai există în România un impostor de același calibru?

Și, dacă Musta e la bulău, Prof. Dr. Carmen Mihaela Dorobăț de ce nu este? A furat mai puțin de la studenți decât șoricelul timișorean de la pacienți?

Mă mai interesează de Nea Limbri. E tot ferm, la locul lui?

Rafilaaaaaa! ești bine? Ponderat, uman, calm, incompetent... Mai râzi de cocoașele lui Tătaru?

Fotomodelul Andrei Baciu, inteligenta Adriana Pistol, nelămuritul Horatiu Moldovan mai există, mai degajă dioxid de carbon?

Dar colonelul rujat Valeriu Gheorghita? O fi plecat în Ucraina să salveze planeta de ruși?

Cum să-l uităm totuși pe "Șuviță" Dr. Nelu Tataru, transpiratul, Incompetența Bulbucată care fugea prin țară să convingă medicii să falsifice certificatele de deces?

Și, peste toți, prezidentul Daniel Coriu, ultrasponsorizatul și tăcutul care s-a trezit la CMR fără să știe de ce, așa că a avut doar trei preocupări: Hagima Geanina, Flavia Grosan și cu mine. Nu cred că și-a mai bătut cineva joc de menirea Colegiului Medicilor așa cum a făcut-o Daniel Coriu. Felicitări, domnule profesor!

Cu ce am greșit noi, medicii obișnuiți, să avem atâta golănime ieșită la suprafață?

Mi-ați reproșat că am uitat de rătăcitul Cîțu, Vela Giacă de Piele sau psihiatrul Diaconu Manele pe Piele, ori plagiatorul fără drept de liberă practică Vasi Rădulescu Broșurică pentru Toți, dar eu încercam să includ doar medici, după cum impunea și titlul.

Despre abuzatorii de litere, autori de cimilituri-fluviu, din care un om sănătos nu apucă să citească mai mult de 5-6 fraze, mă voi ocupa în viitorul apropiat.

RAZVAN  CONSTANTINESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?