LIMBERELU GEAMAN AL PRESULUI PNL IASI, A AJUNS LA USA - D.S. PRIMIT DE PORTAR!

jhdhdgfg

Andrei Muraru - ambasadorul României în SUA: „Mandatul meu la Washington a început sub cele mai bune auspicii...Am fost primit la Departamentul de Stat la mai puțin de 24 de ore de la sosire”.

Domnule Ambasador, sunt absolut convinsă că sunteți un diplomat desăvârșit și foarte important. Totuși, cine v-a primit pe dumneavoastră se regăsește în organigrama Departamentului de Stat cam pe la rangul V, aproape la nivel de portar față de importanța funcției pe care o dețineți acum.. Și chiar, nu mai bine ne spuneți dacă v-au fost primite scrisorile de acreditare? Că altfel, nu aveți despre ce „colaborări”, ”politici”, ”strategii” și altele specifice celor acreditați să vorbiți pe la Departamentul de Stat. Până atunci, nici stegulețul pe mașina de serviciu nu aveți voie să îl puneți. Și nu vi se pare firesc să vă primească scrisorile măcar secretarul de stat pentru afaceri externe (ministrul afacerilor externe din SUA)?

Sunt convinsă că sunteți foarte-foarte important și foarte-foarte competent, că altfel nu ajungeați în așa funcție înaltă, de unde ar cam trebui să știți cum merg lucrurile în diplomație și cam ce scrie în Convenția de la Viena.

PS - v-am încercuit în poza atașată, locul departamentului/nivelului la care a fost primit ditai Ambasadorul... care se mai și laudă cu asta

hdgdtgdg

PPS - pe site-ul Departamentului de Stat SUA, nici o mică știre nu este despre el... la Maior s-a dat imediat ce au fost primite scrisorile de acreditare...

INGRID MOCANU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?