„LES JEUX SONT FAITS !”

djhfgff

Ok. A trecut primul tur și uite că s-a adeverit ceea ce bănuiam eu și chiar într-o oarece măsură am prevăzut: Dănciloaia a fost puternic sabotată în interiorul PSD de jivinele trădătoare care au acumulat puteri nemăsurate pe plan local în treizeci de ani.

Mamaiei i s-a tras asta de când gospodina din Videle l-a prostit pe Liviu Dragnea, ce a crezut că a adus-o de la Bruxelles după nouă ani de când a trimis-o să se cizeleze și a crezut că i-a rămas fidea cu ouă fără gluten... Spera că după doi securiști impuși de Sistem ca Premieri PSD aserviți din pântecele mamei javrelor securiste afiliate la SRI-ul de azi, reușește și el să curețe cumva partidoiul de gunoaie ce au infestat viața românilor și face o trupă loială cu care să învingă în sfârșit supremația Răului și chiar mașinațiunile făcătorului Tăriceanu, o lepră fostă liberală ce a funcționat ca frână de mână a guvernării prin șantajul făcut de Sistem asupra nenorocitului.

Nu a fost așa, aici Dragnea s-a înșelat amarnic și nu a cântărit puterea jigodiilor pe care credea că o poate dribla cât timp i-a cunoscut bine, a fost și s-a mișcat în preajma lor!

 În cei nouă ani petrecuți la Bruxelles, Viorica Dăncilă a fost obligată - mai cu forța, mai apelând la slăbiciunile femeiești și orgoliile unei gospodine din Videle -   să se lase racolată de SIE, în numele obligațiilor postului și funcției avute. Nu e numa ea, ci toți europarlamentarii ce ajung la Bruxelles! Unii puși cu mâna chiar de Sistem, alții aterizați pe Listele partidelor, ca „obligații”.

Ei bine, între SRI și SIE nu este decât o rivalitate a orgoliilor, un soi de invidie a primilor care se cred tartori în țară și ceilalți, care se mișcă liber și tot bine plătiți pe tot globul, „în numele României”. Și ăia și „hăilanți”  au aceiași școală și cam aceiași profesori, „doctori” ai meseriașului Oprea.

Așadar, Dănciloaia a fost pusă de Dragnea ca o variantă a guvernării neinfluențate de târâtoarele securiste și a băgat șerpoaica în sân.

O vreme aia s-a încălzit acolo și a fost ținută în conservă pentru ca alte iude să acționeze și să-l extermine elegant, cu cartea Justiției în mână ținută invers, cu susul în jos!

Imediat șerpoaica a fost eliberată și a început să scuipe venin așa cum îi fusese inoculat de stăpânii și dresorii ei din SIE care sunt interfața CIA pe pământ.... De aici încolo, mamaia s-a transformat într-o Măta Hari de Tiliorman. A prins curaj, tupeu și putere și a intrat în rol. Lupta ei cu nazistul de la Cotroceni nu este altceva decât o luptă subterană între cele două servicii, care prin unul sau celălalt exponent de pe tabla de șah, vor să câștige cutia cu piese.

Românii – mai ales tineretul de azi care a ajuns la maturitate acum – a crescut liber și de capul său, într-o societate pe care părinții lor au scăpat-o de sub control. Ei nu au făcut mai nimic palpabil în viață – pentru că în România s-a dărâmat mai mult decât să se facă ceva – dar nici nu au habar de ce le poate mintea jivinelor securiste care s-au înmulțit mai ales după „revoluție” ca ciupercile după ploaie. Tineretul matur de azi (asistenți medicali, doctori, IT-isti, proprietari de piscine și restaurante, de pizzerii sau magazinașe de țoale prin mall-uri, funcționari de bancă, șefi la Deconcentrate, etc), s-a ajuns să se vadă  azi patroni, societatea înstărită, pătura de mijloc, fără prea mare aport al intelectului, dar beneficiari ai spălării banilor părinților sau a unor ani de sclavie prin occident. Meseriile lor? Doar servicii, doar muncă de comerț și turism în clădirile construite de înaintașii lor, cărora le-au schimbat puțin fața cu materiale moderne, dar fără a avea habar nimic despre munca efectivă. A crescut așadar o generație de handicapați cu serioase tare și lacune despre viața practică, cu o naivitate înăscută, care se lasă ușor manevrată chiar și de plutonierii securității de azi, fiind învățați prin televizor și Internet să pună botul la toate falsurile.

Ăștia sunt azi Mașina de Vot a României! Oamenii din generația vârstei a treia au văzut că le-a scăpat din mână educația copiilor, a văzut că în timp ce ei alergau ca robii să facă bani care să le lase odraslelor, alții s-au ocupat de educația lor socială, alții au muncit metodic, minuțios, cu bani mulți investiți, care într-un termen relativ scurt – practic o generație – au devenit niște roboți sinucigași, niște unelte pașnice în slujba stăpânilor care îi programează și îi manevrează de la distanță.

Evident, totul se face prin intermediul Serviciilor, care sunt de fapt – în orice țară democratică cu numele - unelte ale Ocultei Mondiale. Ei luptă pentru Globalizare, deoarece globalizarea le aduce o putere mai mare asupra întregii planete și nu mai poate orice „poporaș” de câteva milioane, să se burice la lume și să pretindă Istorie și rădăcini.

Cei mai rebeli încă rezistă, greu dar mai rezistă! Vezi cazul Ungariei, Poloniei, chiar Turcia sau Serbia. Automat ele sunt în vizorul americanilor și al NATO, unde suntem și noi înghițiți ca și carne de tun ca să apărăm Globalizarea.

Asta e generația care pierde Țara, asta e generația prostită să voteze masiv o javră nazistă săsească, sau altă javră neomarxistă „peogresistă” CARE ÎI SPALĂ HEMOROIZII LUI Dan Barna – alt pușcăriabil penal, al cărui succes la proști a fost campania „FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE!”

Dar nazistul de la Cotroceni de ce nu este penal proștilor? De ce Dragnea era penal și boul acesta rumegător este curat ca și chiloții nevestei?shfyuh

Țara este pierdută de generația Lor, dar cu vinovăția maximă a generației părinților, care i-au lăsat de izbeliște pe seama altora mult mai interesați să le șteargă softul și să le instaleze informații noi, după ce în prealabil au făcut UPDATE  și UPGRADE micilor roboței ajunși azi adulți.

Ne rămâne ca întotdeauna aproape în ultimii treizeci de ani, să votăm CONTRA, să votăm (cei care încă au minte să judece), ANTISISTEM! Practic, acum nu mai avem un rău mai mic, ci doar avem de ales între un prost de român și o jivină de altă nație, una care ne vrea răpuși mai repede!  

GABRIEL MIHAILA            

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags