LEAGA CAII, SIMIOANE!

jfhfhj

Simioane, coate goale, și tu te-ai vândut...            

Mulți români îl vedeau pe George Simion ca pe un salvator!

El vorbea împotriva serurilor otrăvitoare, împotriva corupției, părea că apără poporul român de jefuirea ultimelor resurse rămase după spolierea constantă din 1989 și creștea în sondaje ca Făt Frumos într-o lună, cât alții într-un an!

Coroana de AUR de prim-ministru era deja pe capul lui.

Dar Simion s-a comportat exact ca-n proverbul nostru românesc „vaca-i bună, dar la urmă dă cu piciorul peste doniță și varsă tot laptele”!

Așa și cu George, a muncit atâta la imaginea lui de mare patriot-salvator de cotropitori și la urmă pune genunchiul jos în fața „patronilor”.

Dacă ștergem puțin praful, încep să sune alarmele!

Sunt multe anomalii în trecutul „salvatorului patriei”.

George Simion, pe când nu se zărea, era un „oengist bengos”, prezent constant la întâlnirile cu parfum securistic de la Izvoru Mureșului, unde participa des și „onorabilul” Băsescu (colaborator cu Securitatea sub numele de cod Petrov, fapt dovedit - foarte curios - abia la sfârșitul celor două mandate de președinte).

Pe atunci Simion „derula” tot felul de proiecte pe bani grei, pentru soluții de „Unire cu frații noștri de pe Prut”.

Acum, în lumina războiului anglo-saxonilor împotriva Rusiei, este clar că toate operațiunile făceau parte din agenda stăpânilor de alimentare a tensiunilor cu Kremlinul și contextual, de alimentare a dușmăniei românilor contra rușilor.

George Simion - președintele partidului AUR (Alianța pentru alimentarea Urii între Români, ruși și unguri), a fost susținut (dacă nu chiar a creat) de stăpânii lui Traian Băsescu.

Băsescu a venit la putere pe același val al propagandei finanțate de cabala anglo-saxonă, al „Revoluției Portocalii” de la Kiev din 2004, prima lovitură de Stat în Ucraina, reiterată apoi în 2014, același gen de acțiune implementată și la noi.

Cine nu și-l amintește pe Băsescu îmbrăcat brusc în portocaliu? Culoare devenită apoi simbolul partidului său.

Așadar, Simion a fost crescut cu grijă, trimis în tot felul de misiuni, format, calibrat, pentru ca la un moment dat să fie catapultat în politică, adevărata lui misiune.

Stăpânii au făcut ceea ce se pricep cel mai bine (strategie aplicată cu succes în aproape toate Statele de pe planetă):

I-au creat lui Simion imaginea de salvator, albit și stropit cu isop, l-au pompat pe toate canalele de socializare, inițial fără apariții la televiziunile aservite, pe motiv că „a fost blocaj total al sistemului împotriva lui”, ca să pară un autentic patriot născut spontan din spuma poporului român!

Cum s-a făcut cunoscut George Simion?

Prin metoda clasică, cunoscută în întreaga lume: alimentarea urii, în speța noastră, împotriva maghiarilor și rușilor.

George Simion s-a făcut cunoscut românilor în luna mai 2019, în cadrul campaniei electorale europarlamentare, declarând că „mi-am vândut apartamentul pe care mi l-au luat părinţii mei la 19 ani şi am pus suma ca să avem cum să facem campanie electorală.”

Să creadă cine vrea.

S-a lansat cu cazul „profanării mormintelor eroilor români din Valea Uzului”.

Totul a fost o provocare, o înscenare, deoarece trebuie să ne întrebăm: „qui prodest”?

Adică, cui îi folosește, cine beneficiază?

Totul a fost în beneficiul lui George Simion și evident, a stăpânilor lui!

Și faptele care se petrec la Oradea cu statuia lui Mihai Viteazul dată jos și ridicată statuia regelui Ladislau I al Ungariei, fac parte din aceeași provocare, din aceeași strategie a stăpânilor: divide et impera!

La Târgu Mureș, în 1990, a fost aplicată aceeași strategie, interesul evident fiind conflictul!

George Simion este isteric și împotriva rușilor, promovând tezele criminalilor NATO!

După cum am amintit, operațiunile de „Unire cu Republica Moldova”, clar organizate de Servicii, au fost derulate tot în ideea demoni(e)zării rușilor din Republica Moldova și alimentarea tensiunilor cu Kremlinul.

Nu este nimic rău să fii naționalist!

Nu este nimic rău să-ți iubești Țara! Dar Simion este ideal pentru distrugerea ideii de naționalism.

Cineva ar trebui să-l informeze pe Simion că bolșevicii nu erau ruși, ci doar vorbitori de limbă rusă, inventați și finanțați de se știe cine, cu scopul de a distruge Rusia, la fel ca în cazul teroriștilor, tot creația lor, alimentați cu arme și finanțați de criminalocrație.

Tocmai de asta se spune că „deasupra unui mare zăcământ de petrol stau mereu teroriștii; astfel intervin repejor americanii, exportând democrația și restabilind legalitatea”....

După lovitura de Stat din 1989, România NU a fost vândută și distrusă nici de maghiari/unguri și nici de ruși.

Cei care pretind că „ne apără” alimentează de fapt conflictele etnice, astfel încât să ne distragă atenția, să nu ne dăm seama cine sunt adevărații făptuitori care ne-au distrus industria, economia, Țara și viitorul.

Un principiu fundamental în geopolitica stăpânilor este următorul:

„Când ai o problemă pe care nu poți să o rezolvi imediat, sau în cazul în care trebuie deviată atenția poporului de la adevărații responsabili, soluția este să deviezi atenția către altă problemă, pe care o  inventezi și canalizezi prin propagandă atenția poporului”!

In principul indicat se încadrează toată propaganda bazată pe URA ETNICĂ alimentată de Simion.

Este exact ceea ce stăpânii alimentează de zeci de ani în Balcani - conflictele etnice în Kosovo și Serbia, între Grecia și Macedonia de Nord - aproape în tot continentul african și restul lumii.

Lista este foarte lungă.

Cine nu îngenunchiază în fața psihopaților, ei intervin imediat înfăptuind lovituri de Stat, revoluții colorate și conflicte etnice, pe care le alimentează cu arme și bani.

Viktor Orban este singurul lider vertical din întreaga UE aservită, care nu-și închină țara sa mizerabililor, și din aceste motive sunt alimentate tensiunile contra ungurilor!

Președinții patrioți la cârma țărilor, definiți „dictatori”, sunt foarte periculoși pentru stăpâni, deoarece îi împiedică să jefuiască respectivul popor de resurse și să implementeze agenda lor satanică, LGBT, schimbarea climatică falsă și toate aberațiile lor.

Psihopații piromani dau foc cu intenție pădurilor planetei noastre și dau vina pe schimbarea climatică, fără să menționeze daunele climatice provocate tot ei, prin fabricarea deopotrivă a armelor și conflictelor pretutindeni, mai ales în actualul război împotriva Rusiei, prin intermediul marionetelor lor naziste din Ucraina.

Teatrul cu drona rusească care ar fi lovit teritoriul nostru, face parte din aceleași înscenări, provocări și falsități grosolane puse în practică de anglo-saxoni, la fel ca în cazul „Masacrului de la Bucha” și cele din Balcani sau în Irak, unde criminalul mincinos - secretarul de stat Colin Powell - flutura la ONU fiola conținând „arma bacteriologică a dictatorului Saddam Hussein”, ca să legitimeze intervenția criminalilor NATO, etc.

Acum, Simion și-a dat arama pe față.

Fac referire în primul rând la întâlnirea din 28 august 2023, dintre George Simion, de la biroul său de la parlament, cu ambasadorul Israelului, Reuven Azar (și alte persoane), căruia i-a validat solicitările, anunțând că „recunoaște responsabilitatea României pentru Holocaustul evreilor români”.

George Simion, care de obicei postează și trâmbițează orice intervenție a sa pe facebook și pe pagina partidului, de data asta a tăcut „ca porcul în păpușoi”.

Liniște deplină, nicio declarație!

Totul s-a rezumat la un COMUNICAT DAT în limba ENGLEZĂ (nici măcar nu l-a tradus în limba română!), publicat cu discreție pe pagina partidului.

NIMIC în limba română pe pagina de facebook a partidului AUR!

Și Agerpres, tot în limba engleză face public comunicatul, că doar suntem colonie, și folosim limba colonizatorilor!

Logic că Simion a tăcut, ar fi sărit totul în aer, la cât de grave sunt consecințele pentru români!

Presa israeliană a dat mare spațiu acestui eveniment, toate ziarele au publicat știrea, este peste tot!

https://partidulaur.ro/official-meeting-at-the.../

https://www.jpost.com/israel-news/article-756593

https://www.agerpres.ro/.../israel-s-ambassador-on-aur...

Traduc și comentez grozăviile validate de George Simion:

.....................................................

1. Recunoașterea faptului că Holocaustul evreilor din România, în timpul căruia sute de mii de evrei au fost uciși în zona controlată de România, a fost inițiat de România și executat de români.

Holocaustul evreilor din România a inclus pogromuri și mai ales – pogromul de la Iași, persecuții juridice și economice, muncă forțată și deportarea criminală în Transnistria.

Toate acestea au fost efectuate de români (acțiuni stabilite ca fapte istorice de către o comisie de anchetă românească).

2. Condamnarea antisemitismului. Recunoașterea existenței fenomenului antisemit în România, – inclusiv în cadrul partidului AUR – și a faptului că acesta trebuie combătut, inclusiv prin adoptarea definiției de lucru a antisemitismului de la IHRA.

3. Condamnarea criminalilor de război și a celor care i-au urât pe evreii români în timpul și înainte de Holocaust, în mod explicit a mareșalului Ion Antonescu, precum și a altor criminali de război și antisemiți români, cum ar fi mișcarea Garda de Fier.

4. Susținerea programei școlare guvernamentale din România pe tema Holocaustului și dezmințirea declarațiilor atribuite partidului AUR despre faptul că Holocaustul ar fi o chestiune minoră.

Sper să realizați cât de grave sunt consecințele acestor declarații și mai ales dacă vor intra în vigoare, mă refer la procedurile legislative viitoare.

Analizez pe puncte:

1) Recunoașterea faptului că Holocaustul evreilor din România [...] a fost inițiat de România și executat de români [...] Toate acestea au fost efectuate de români [...].

a) Cum poate George Simion, care se autodefinește iubitor de Țară, să valideze aceste grozăvii?

Aceste declarații înseamnă clar CULPABILIZAREA ÎNTREGULUI POPORUL ROMÂN și a întregii Românii după 78 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial!

Vă dați seama cât este de grav?

b) Dacă George Simion va câștiga viitoarele alegeri și va avea majoritatea parlamentară, aceste declarații vor fi sigur implementate și vor avea efecte grave pentru Țara noastră, respectiv, se poate deschide calea DESPĂGUBILOR!

Vă imaginați ce înseamnă pentru România, complet închinată stăpânilor și cu toate resursele strategice controlate de ei?

Noi nu mai suntem nici independenți și nici suverani!

Acum ne obligă ce să studieze copiii noștri la școală și tot ei decid ce ne este interzis!

După 78 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial mai sunt puțini supraviețuitori direct îndreptățiți, prin urmare vor da năvală rudele „moștenitoare”, multe dintre ele fictive.

Se va întâmpla exact ca în cazul retrocedării proprietăților după 1989, unde aproape toate retrocedările au fost făcute în baza actelor false și în complicitate cu autoritățile române.

Imediat după lovitura de Stat din 1989, comunitatea evreiască (mai corect spus, khazarii, fiind o mare diferență între ei!) au încercat să impună pct. 1, 3 și 4 dar NU au reușit.

De ce?

Deoarece este foarte grav să culpabilizezi întreg poporul român pentru crimele oribile săvârșite în timpul războiului!

Este ca și cum ai condamna întregul popor german pentru atrocitățile comise pe timpul lui Hitler, mai ales ororile Holocaustului!

De exemplu, Ion Iliescu nu acceptat culpabilizarea întregului poporul român și nici a României pentru „participare la Holocaust”, ci a indicat, cum este logic și firesc, complicitatea persoanelor din „vârfurile unor instituții ale statului român” de atunci, ca fiind direct responsabile.

Totodată, în mod echilibrat și onest, Ion Iliescu i-a amintit pe numeroșii români care au ajutat la salvarea a peste 400.000 de evrei români.

Atașez textul final din 2004, Editura Polirom, Comisia Internațională pentru Studierea Holocaustului în România:

http://www.inshr-ew.ro/.../Raport.../Raport_final.pdf.pdf

3. Condamnarea criminalilor de război [...] în mod explicit a mareșalului Ion Antonescu, precum și a altor criminali de război și antisemiți români, cum ar fi mișcarea Garda de Fier.

Subliniez faptul că NU SUNT ANTISEMITĂ, este imposibil pentru mine, o iubitoare profundă a Creației lui Dumnezeu.

În Israel, bieții evrei au fost obligați să-și inoculeze 3 doze de ser otrăvitor!

Cred că rezultă iubirea, empatia și respectul pentru Oameni din toate analizele mele, mai puțin pentru demenții care vor să controleze planeta noastră, pe care nu-i consider oameni, ci demoni care ocupă abuziv corpurile umane!

Ion Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu au fost mari patrioți și au murit pentru asta!

Istoria este falsificată de câștigători!

În timp ce în Ucraina nazistă, criminalul de BANDERA - care a torturat și omorât milioane de evrei - ESTE DECLARAT EROU NAȚIONAL, iar conducerile din Israel nu au ridicat nicio obiecție, noi, românii nu putem comemora eroii noștri, pentru că altfel nu ar mai putea cere despăgubiri?

De ce Ucraina nazistă nu este condamnată pentru atrocitățile comise încă din 2014 de urmașii lui Bandera, iar nouă, românilor, ni se impun măsuri după 78 de ani de la săvârșirea faptelor pe timpul războiului din 1945?

George Simion - un derbedeu dintr-o galerie de fotbal - a ajuns acum să manipuleze istoria României și să culpabilizeze întreg poporul român?

Un moment dintre cele mai de jos din cariera lui Simion a fost și nunta-circ, în care l-a copiat evident pe Căpitanul Codreanu, dar pe care l-a condamnat apoi cu mânie sionistă la biroul său de la parlament, adică în casa noastră a românilor!

Finanțatorii nunții sale au fost din întâmplare niște foști generali care au pus mâna pe o halcă din resursele Patriei...

Nu doresc să conving de nimic pe nimeni, n-am motive, dar îmi exprim indignarea și îngrijorarea față de consecințele pentru Țara noastră, care și așa este distrusă.

După 1989 avem multe cazuri de personaje impuse de stăpâni la conducerea României - prin propagandă și manipulare - dar Simion rezultă că-i întrece pe toți!

Eu îmi recunosc mereu greșelile, deoarece consider că doar astfel evoluez și pot deveni înțeleaptă.

Am comis două mari greșeli, de care încă îmi este rușine: l-am votat pe Băsescu și pe Iohannis pentru primul mandat.

După votul dat acestor slugi penibile, analizez fiecare candidat, coroborând toate datele.

Doamne, dragă Românie, te rog să mă ierți pentru că am votat aceste două slugi trădătoare!

Care este soluția?

Ideal ar fi să nu mai voteze niciun român, ca să nu mai validăm strategiile stăpânilor și candidații aleși și impuși de ei.

Oricine câștigă, ei câștigă!

Toate partidele sunt controlate de sus-numiții și au devenit acum un mare USR Plus!

George Simion și ceilalți mimează opoziția!

Opoziție la ce? Sau fac opoziție sub aceiași stăpâni?

România este controlată capilar și prin intermediul creaturilor lui Soroș din Open Society Romania, Aspen Institute Romania (finanțată de la Rockefeller, unul dintre membrii fondatori ai Grupului Bilderberg), șefii de la toate instituțiile publice importante (de ex. DNA, creația CIA) sunt numiți de ei, iar Țara este ocupată de baze militare NATO, trupe străine, pe care le plătim noi, trupe solicitate de Plăvanul nazist de la Cotroceni.

Votul nu mai este liber, dacă a fost vreodată.

De exemplu în SUA, în „cea mai mare democrație a Lumii”, au falsificat alegerile ca să-l aleagă pe Biden.

Deci?

Votul este un instrument psihologic pentru păcălirea oamenilor, să-i determine să creadă că votul lor este important și astfel contribuie la „creșterea democrației” (care este, de fapt, o criminalocrație).

„Dacă votul ar schimba ceva, nu ne-ar mai lăsa să votăm!” - Mark Twain.

Dar sunt și știri pozitive.

După cum am menționat în analiza anterioară, fabrica lor de minciuni se clatină și oamenii încep să se trezească. Puțini, dar buni...

GABRIELA  FLORIA

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30