„LAS FIERBINTI” – UN CACAT PROTV SERVIT ROMÂNILOR DE CRACIUN!

jgvnfghgb

Execrabil ultimul episod din „Las Fierbinți”! Scenaristul Mimi Brănescu s-o fi conformat unui ordin venit de la globaliștii pe mâna cărora a încăput demult ProTv și scrie numai „în spiritul” orientărilor LGBT, mascând ordinăriile cu sărbătorile creștine ale Crăciunului. Prin intermediul tuturor personajelor care au îmbătrânit odată cu publicul telespectator – bunici, părinți și copii – Brănescu îi aduce în faza în care trebuie să joace roluri grotești, de prost gust, cu idei scabroase și vocabular pe care îl vei întâlni doar la scursurile umane.

Degeaba introduce Brănescu monologuri lacrimogene pline de lirism la niște personaje incapabile până acum să se comporte uman, pentru ca să-ți arate ție, române, că oamenii ăia sunt autentici și așa sunt românii în realitate „cu bune și cu rele”, că alături imediat dau cu mucii în fasole și se ajunge tot la tema ordonată. „Minimalizați importanța Crăciunului, minimalizați și ridiculizați la maximum religia creștină, faceți ce știți ca să îndepărtați oamenii de biserică, de obiceiurile strămoșești!” – sunt mesajele subliminale pe care se insistă!

Li se pun celor două „curve” celibatare din serial – Aspirina și Dalida – cuvinte moralizatoare, jignitoare, asupra unor „babe” venite cu o mătușă de-a Aspirinei de Crăciun, exact (păi cum altfel?) din Moldova, într-un pelerinaj, în vreme ce ele ar trebui să ajute, vezi Doamne, pe copiii lor de acasă care la rândul lor au copii și nu o duc deloc prea bine...

Jigodism, amenințare voalată și de fapt un îndemn subliminal pentru generațiile 40-50 de ani, să se dezică de părinți, care la bătrânețe nu ar trebui să-și permită să umble hai-hui la pelerinaje sfinte, să stea să slugărească familiile copiilor lor, de care statul român nu are nicio grijă și îi transformă pe pensionari în consumatori inutili!

Amenințarea și îndemnul care vine de la Dalida și Aspirina (excelente actrițe), este ca și fiicele sau feciorii bătrânelor pelerine să le întoarcă spatele când ele nu vor mai fi în putere! Acestea sunt îndemnuri naziste și incitare la ură, la discriminare pe față și deja nu mai este în tiparul care a făcut acest sit-com să devină popular.

Una este să folosești umorul criticând fapte și obiceiuri retrograde, racile ale unei societăți bolnave care este furată și umilită pe față și alta este să contribui la ura fățișă a guvernanților interni și externi, globaliști, ce incită la ură de rasă, de religie și de gen! Actori cu real talent și care au fost îndrăgiți de români pentru umorul și naturalețea lor din primele sezoane - precum Bobiță, Dorel, Celentano, Firicel, Vasile, Robi, Brânzoi, Dalida, Aspirina, Giani, Gianina, Ardiles, sau Rață - au devenit în timp propagandiștii unor ticăloși care impun în lume o dictatură anormală!

Plini de bani acum, cu mare vizibilitate și expunere, toți acești actori s-au compromis acceptând treptat să spună vorbe execrabile, scârboșenii oribile contra fibrei neamului românesc.

Românii ar trebui să boicoteze in corpore acest produs prin care sunt scuipați direct în față și să determine producătorii să sisteze continuarea jegului antiromânesc!

Nu acesta este comportamentul, gândirea și reacția poporului român, indiferent că trăiește la țară, sau n oraș!

„La Fierbinți” a ajuns o dejecție marca ProTv, prin care se încearcă distrugerea fibrei românești și a obiceiurilor strămoșești. Episodul de aseară „special”, de Crăciun, a fost un mare căcat pe care românii ar trebui să-l bage pe gâtul tuturor celor care l-au produs!

Siktir ProTv, siktir Mimi Brănescu și păpușarii tăi!

GABRIEL  MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?