„LA(s) FIERBINTI” SE FACE POLITICA USR/PLUS - ANTI CIUMA ROSIE!

jhdhgdfgdfv

Jigodiile astea antiromânești de la ProTv  au ajuns să politizeze chiar și emisiunile de divertisment... Actorul/scenarist Mimi Brănescu – soțul de drept al curvei bătrâne Aspirina, jucată magistral de Mirela Oprișor - face pentru bani, foarte mulți bani, ceea ce i se spune, adică o perfidă manipulare a românilor prin intermediul site-com-ului „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai urmărite și mai longevive seriale de comedie românești din toate timpurile. Dându-și seama de succesul imens la public, de rating-ul obținut de acest serial care bate toate alte emisiuni, patronii canalului au mărit „strocul” și s-au gândit că ar putea să extindă propaganda politico/ideologică al globaliștilor USR/PLUS-PNL, prin modificarea grosolană a scenariilor de episoade...

Actorii din serial joacă magistral, indiferent că sunt în rolurile principale sau secundare, au naturalețe, farmec și cu siguranță că vor fi repere ale generațiilor care vin din urmă. Acum ei sunt pe val, ei vor fi „monștrii sacri” de mâine.

Dacă ne gândim doar că succesul fulminant la de la debut și până astăzi, la al 14-15-la „sezon” se datorează talentului adevărat de scenarist al lui Mimi Brănescu – acest Caragiale modern și contemporan ce a „prins” cu mare știință și talent câteva personaje tipic românești din mediul rural muntenesc – aproape de București.

Umorul – de obicei grosier, chiar burlesc deseori – se consumă spumos, iar telespectatorii au crescut deja cu personajele, unii chiar s-au maturizat, sau au îmbătrânit... La atâtea necazuri și sastisire de politică proastă care umple din zi în noapte ecranul tuturor televiziunilor ce au intrat pe bani mulți în jocul clasei politice, oamenii se reped să savureze o oră de umor și destindere. A început frumos, a început bine, dar din păcate, scenariul este convertit –mai ales în ultimul an, de când Johannis are al doilea mandat și a luat puterea prin forță cu „guvernul său”. Trage cu orice preț spuza pe turta „coaliței dă dreapta” și îngroșă puternic cu tușe duse până la ridicol pe „ciuma roșie”...

Primarul Vasile, Robi, Dalida, reprezintă „admenstruația” roșie, adică PSD-ul, urât de Johannis, iar ceilalți amărășteni, înafară de Bobiță – cârciumarul escroc care fură și la berea botezată -  reprezintă gloata de oi votante, cu furtișaguri inerente, cu fire slabă și păguboasă, care pune botul la orice manipulare.

Ok, cât a fost PSD la putere și a avut un comportament ciocoiesc, iar umorul scris de Brănescu era în limitele unei ironii subânțelese și subliminale, era totul „pă bune”, lumea – de la intelectual, la omul simplu și fără prea multă carte  - savura fiecare după înțelegerea lui, textul plin de umor.

De când „ciuma roșie” a fost învinsă și mazilită prin jocul murdar al securiștilor ce au împânzit toate partidele – indiferent de orientarea lor politică – tot armamentul greu și ușor bate numai spre PSD ca la fasole, scoate în evidență că „maestrul” Mimi Brănescu are un vădit „parti-pris” politic pentru dreapta.

Din nefericire pentru el și pentru aceia care îl plătesc generos ca să scrie de rău contra PSD-ului (pe care îl urăște din toți rărunchii săi și a nevesti-si, Aspirina),  nu coincide cu părerea generală a populației ce s-a convins acum mai mult ca oricând că în România, „Dreapta” este o holeră mult mai puternică și decât Covidul și ciuma roșie la un loc, iar dezmățul lor la guvernare e o catastrofă care ne-a îndepărtat de la statutul de țară, cică democrată și membră UE!

Ei speră să convertească subliminal mințile „prostimii”, a acelora care cred dânșii că este electoratul captiv al PSD și prin intermediul umorului pus în operă de personajele caracteriologice, să  smintească mintea românilor care să basculeze cu adevărat la votare spre Dreapta, unde Johannis și păpușarii săi sunt gata să fie îmbrânciți de pe terasa blocului turn.

De fapt, dacă faci niște legături simple, între ce a declarat Mirela Oprișor – alias Aspirina – la un taifas cu incoerentul și din ce în ce mai senilul poet Mircea Dinescu la o „bucătăreală” cu lăutari pe TvR1, rezultă indubitabil că în familia Brănescu ura contra PSD este veche, ea nu e o adversitate politică, ci chiar este o ură puternică și de demult, vine din anii 90, când „curveta” Aspirina era doar o adolescentă din Brașov când a venit la București la facultate și s-a înscris glonț, în Tineretul Țărănist, ca admiratoare a lui Petre Țuțea și Corneliu Coposu. Acolo s-a împreunat prin hazard și cu soțul ei actual, că cine se aseamănă se adună. Asta nu este nicio problemă! Ba, chiar este un cuvânt de mare laudă că nu au mers ca înecații după Roman și Iliescu, dar asta le-a lăsat sechele până azi, că una este să fii adversar politic al unei doctrine și alta este să urăști un partid cu membrii săi sau simpatizanții, chit că el este agreat de o majoritate a populației.

Românii și România sunt încă prin genele lor tributarii social-democrației încă 2-3 generații de azi înainte, iar ascensiunea USR/PLUS nu este altceva decât o adâncire și mai puternică spre securismul-marxist-globalist, adică spre o dictatură a comunismului dus la extrem, ce ar fi invidiat azi și de Stalin cu Lenin și Marx la un loc!

La ProTv mai toate personajele ce apar pe sticlă – chiar la divertisment – indiferent că e vorba de Esca, Busu, Pavel Bartos, Dragoș Bucur, de la „Visuri la Cheie”, „Mask singers”, și mai ales Andi Moisescu, un globalist notoriu, ca să nu mai vorbim de Forin Călinescu, mutat acum la PRIMA – toți fac propagandă manipulatoare pentru Dreapta.

Este treaba lor, dar oamenii cu scaun la cap, intelectualii care au luat „Pe bune?” Bacalaureatul, înțeleg imediat că au politizat și divertismentul! Râzi strâmb, râzi hâd, ți se face silă. Chiar la transmisiunile sportive sau la rubrica de Sport ale Știrilor, se fac manipulări grosolane pe spuza unor favoriți ai potentaților, în detrimentul altora fără pedigree...

Asta se face în România, îți este scârbă deja să te uiți la aproape orice canal românesc, ca să nu spun că de fapt, la toate! Ori te sufocă cu manele care sunt un mod de viață al unor români „romanizați” - de la hypsterii din IT și până la fotbaliștii care muncesc să lovească mingea ascultând magraoni în cantonamente – ori cheamă toți agramații și inculții din clasa politică care sunt „moderați” de alți inepți bâlbâiți, timorați de limba română. Iar CNA-ul politizat, face acest joc și nu taxează prostia, incultura, manipularea prin omiterea adevărului, sau prin prezentarea tendențioasă a unor evenimente în derulare, deformând invers realitatea.

Revenind la „Las Fierbinți”, avertizez pe aceia ce nu au băgat încă de seamă că sunt manipulați vizibil de atitudinea și acțiunea unor personaje manipulate și ele puternic de vreo două sezoane, de păpușarul scriitor Mimi Brănescu.

„Bă, ești prost? Bă, ești nebun?”

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

GÂNDURI ALBASTRE

Mi-aud gândurile toate cum se calcă în picioare, ca să evadeze-n grabă și să se arunce-n mare...

Sunt sătule de-ntuneric, vor să iasă la lumină, dar nu au aflat că-afară e planeta în ruină...

Tags