LANGA-DANGA, LANGA DANGA, SE BALANGANE TALANGA!

jdfghd

„Ştiu că avem oameni de mare calitate în partid; cunosc foarte mulţi profesionişti în Iaşi, (plus în Bârladul natal n.a.) oameni cu o înaltă ţinută intelectuală şi morală (limbaj sculptat în lemn de salcâm noduros) care sunt alături de PNL (ai dă-mă dracu, știi tu asta precis!), dar nu doresc să se apropie de sediul din Podu-Roş.(acu pe bune, cine vrea să miroase damful ăla de căcat portocaliu, de diaree?) Ştiu că doar împreună putem să punem PNL pe primul loc în Iaşi! (du-te băă, că te lauzi! Împreună cu tine? Bă copil de trupă, te-au înțărcat pe rând Fenechiu, Adomniței și acu că a plecat ultimul, BOUdea, care te lăsa să sugi de la țâța lui unică, vrei să crești iarăși căpșune ca să le culegi cu scara?) De aceea, pentru că vreau să facem din PNL primul partid din vechea capitală a Moldovei, (dar PNL este primul bă Danga, dacă nu știi, de curând a împlinit mai mult de un secol jumate, demaGogule!) m-am decis să candidez (Uraaa, trăiască lupta pentru pacea între picioare! Pardom, popoare...) la funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Iaşi şi să fac posibile toate acestea!” (Aferiiim! Îți mulțumim Prea Fericirea Voastră!)

..................................................................

Bă oameni buni, bă fraților, bă fii ai durerii liberale... Este minunat că Înălțimea Sa Pitică Marius Danga-Langa a ieșit din starea de deprimare în care căzuse după ce magnificul țuțer al generalissimului Simion exSRI – Marius BOUdea -  i-a dat un brânci pe scările din spatele Palatului până ce a căzut în dizgrație la o terasă din Palas Mall... Aproape trei ani Langa-Danga și-a ascuns plângând talanga și lumea a crezut că se tratează într-un Pavilion de la Institutul Socola Iași. Este greu să ai atâtea decepții una după alta... Mai întâi a intrat în pușcărie GURU, care i-a fost baci și mentor, care îl folosea întotdeauna ca prezervativ de siguranță cu arome. După acest șoc cumplit, l-a servit cu încredere și abnegație pe locotenentul Adomnițeii (în veci fie-i pomenit numele la sărbători), în care a sperat că va ajunge mai mult decât ar fi putut fi, da nu a fost să fie... Iote că și Cristi a luat drumul ocnei, unde se reciclează probabil cu noua ideologie de partid liberal care propovăduiește comunismul neomarxist sub USR. Au fost ani cumpliți pentru musiu Danga-Langa acești ani de lipsă a ocârmuirii, când mărețul partid a încăput pe mâna păduchelui concurent Cățeluș Alexe, ipochimen care a trecut la timp de la țurloiul lui Fenechiu și Adomniței, la cel al țâțelor gemene Muraru, cei care conduc prin Sasul Nazist, întregul partid...Mulțumită lor, Cățeluș Alexe a putut vinde partidul contra unui butoi de măsline Kalamata trimis de ziua sa la Orb an...care l-a scos din haznaua cu căcat pe bulibașa negricioasă de la PSD – Mihai Chirica.

Mare deznădejdie a fost atunci în Filiala Iași a PNL, dar frica păzește pepenii și așa că toți au acceptat să spele cu limba galbenă căcatul roșu și atunci s-au transformat simplu în căcați portocalii.

Danga a rumegat câțiva ani situația, a dat în cărți de joc, iar o damă de tobă care face Scâtei pe la Bucale i-a spus că-l susține cu Notariatul ei notoriu să facă actele.

Dom’le, mulți liberali de rit vechi din Iași se așteptau cumva la o resuscitare a câtorva oameni mai capabili, care au reușit să nu se umple de ridicol, gen Romeo Vatră, Alexandra Gugiuman, Dorin Cristea ș.a. în care ieșenii să vadă o încercare sinceră de a drege busuiocul...

Cu siguranță că și cronicarul PNL-ului local – Florin Ghețău – care a albit la cap de când bate toaca și trage clopotele Dreptei locale la TeleM în lupta lui cu Ciuma Roșă, pare azi descumpănit că Danga-Langa își bălăngăne iarăși talanga...

Bre, bine mai zicea sireacul Brătianu îndemnul ăla „cu noi, prin noi înșine!” Adicălea voia să spună că mereu doar nulitățile trebuie să stea ca păduchii în frunte.

Langa-Danga vrea să candideze pe motivul idiot că „el cunoaște mulți profesioniști în Iași” Da, și? Eu cunosc și mai mulți!

Bă loază, întrebarea e: te cunosc și ei pe tine? Ce merit este ăsta să cunoști oameni de valoare dacă tu nu ai valoare? Că te vor alege actualii liberali pedelizați cu caca portocalie, nu mai înseamnă absolut nimic azi! Pentru tine, da, este o șansă să te ducă valul cu dejecții direct în fosa septică a politicii, după ce lumea va trage apa la closetul public în anii electorali. Ați compromis PNL-ul, v-ați transformat în niște rahați care put pestilențial a diaree portocalie, iar isprăvile guvernărilor lui Orban și Câțu te plasează direct în fosa septică a istoriei!

Succes, bă Langa Danga!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?