Lagăr AuguStalin

DJFNJSDN

Lagăr ne spune că nu știa că scrisorile deținuților politici erau deschise și oprite de Securitate. Nu știa nici cum erau aceștia torturați în pușcăria coordonată și controlată de EL, ca procuror de pușcărie de deținuți politic.

Nu știe nici cum îl cheamă pe deținutul politic, de la care nu a primit absolut nimic, nicio scrisoare.

Și a aflat și de la televizor, de la Vâlcov, că el a semnat un protocol secret cu un serviciu secret, că doar el niciodată nu a auzit de așa ceva ”Doamne - Dumnezeule!”.

În această țară el nu poate părăsi funcția cea mai înaltă din parchet, pentru că este în interesul țării să rămână el acolo.

Sigur-sigur țara asta te merită pe tine, Augustaline: și-a distrus elitele trecute și prezente, le-a confiscat averile în comunism și mult după, i-a băgat la pușcărie pe cei ce au încercat să repare nedreptățile comise de comuniști cu motivări puerile, le-a blocat asupriților șansa de a primi orice reparație de orice fel.

Ce ar putea să merite un neam care a fost capabil de așa ceva mai mult decât pe Lagăr AuguStalin?

INGRID MOCANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?