LA RAZBOI ÎNAINTE, CHIAR FARA PLACINTE!

mkfjhgfgh

« Alianța tancurilor occidentalo-americană este cea mai sinistră alianță realizata după cel de-al 2-lea război mondial între 2 sau mai multe țări criminale  mondiale. Disperarea criminalilor și hoților, a atins paroxismul, pentru ca nu se așteptau ca Rusia să fie așa de puternică, fără sa-si implice în luptă nici măcar jumătate din tehnica militară și personalul militar de care dispune. Hitler e mic copil pe lângă ceea ce fac acum predecesorii lui din SUA si Occident. Din păcate, mor oameni civili nevinovați în Ucraina, pentru că AȘA VOR EI. Mor pentru iluziile lor, pentru minciunile lor. pentru hoțiile lor și pentru dorința SUA de păstrare a unipolarității lumii și a dominației ei din ultimii 33-35 de ani. Dar NU SE MAI POATE, pentru ca Rusia s-a trezit din pumni și a devenit din nou PUTENICĂ, cu mult mai puternică decât își imaginau ei că suntem noi și încă nu au văzut totul. Odată cu ducerea la îndeplinire a operațiunii militare speciale de acolo, Rusia va câștiga pe cel puțin 3 planuri: . 1. Ucraina va fi demilitarizată, denazificată și cetățenii de acolo - conaționali noștri - protejați în interiorul Federației Ruse.

2. Consolidarea puterii noastre mondiale prin care trebuie să protejam lumea de nazism, șovinism, hoție, crimă, înclinații sexuale anormale, spre o lume mai bună, îndreptată mai mult spre credință.

 3. Tot ce trimit ei, va deveni moloz și vor arde, iar slăbirea lor va fi evidentă și nu prea cred că va mai fi vreo nouă entitate statala acolo, care să recunoască și să plătească datoriile, pentru că despăgubirile de război pentru armata rusă, vor fi conform cu realitatea. Tot ce trimit EI acolo (bani, tehnică militară, mercenari) sunt și vor fi sortite pieirii...! »

- a declarat azi, Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitrii Medvedev, la un Briefing de presă cu reporterii trimiși special ai presei occidentalo-americane, cu privire la situația din NWO (Noua Ordine Mondială n.r.), conform agenției de presă TASS.

GIGI PETROVAN

vezi videoclipul de mai jos!

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?