La Paris, se ascute ghilotina ...

harst

    Protestele din Franța - ale „Vestelor galbene” - pune Parisul sub stare de asediu. Aceste proteste sunt rezultatul politicilor globalist-corporatiste duse de vreo 30 de ani de către colegii de partid european ai lui Iohannis, recte Popularii Europeni.

Pare că francezii s-au săturat de politically corect, de prețuri în continuă creștere sau taxe și impozite majorate constant. În ciuda eforturilor autorităților franceze, „Le Grand Président Macron” devine un „micron”. A 6-a republică franceză este la un pas să se nască și nu oricum, ci violent, în buna tradiție a Revoluției Franceze!

 Nici în Germania, politica Angelei Merkel nu pare să aducă alt rezultat. Din păcate, aici mișcările de stradă, deși mai mici ca amploare, dar sunt prezentate ca fiind bazate pe grupuri radicale și îmbracă o culoare brună, de sorginte nazistă.

 Indiferent de motive și de modul în care sunt organizate protestele, la baza lor stau cei aproape 30 de ani de politică de dreapta, în care societatea a fost administrată numai pe criterii corporatiste, precum o gigantică societate comercială, unde doar profitul contează, iar oamenii sunt socotiți elemente consumabile, cu coeficient de amortizare și comisii de casare, atunci când și-au epuizat durata de viață.....

    Silviu Stefan

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?