LA ONU, RUSIA TRECE EXPLICIT LA AMENINTARI DIRECTE

DSDSDDGFHGKJH

« Prin ajutorul militar oferit Kievului, Occidentul și SUA au devenit parte în conflict. Sper să își asume asta, până nu va fi prea târziu pentru ei. Da, o spun pentru prima dată: daca este nevoie și suveranitatea națională ne este atacată sau este în pericol, Federația Rusă este în măsură să declare război direct înspre SUA, Marea Britanie, Frațta sau Germania. Oare ei pot face același lucru? Își pot permite? Au oare pe ce să se bazeze? Sunt stabili emoționali să facă asta? Se gândesc la repercursiuni? Se gândesc la popoarele lor? Răspunsul este NU!iciodată nu s-au gândit decât la averile lor, la interesele lor, călcând peste cadavrele oamenilor simpli, a tuturor, indiferent că ar fi vorba de propriile lor popoare,  sau de alte popoare. Din această cauz, noi, Federația Rusă am spus: AJUNGE! PANA AICI!

Vom aboli sclavia, dictatura, nazismul și absolut tot ce este nociv în SUA si Statele Occidentale. Este de ajuns cât am îndurat la destrămarea URSS, la atrocitățile partenerilor noștri americani și occidentali în Serbia, Irak, Afghanistan, Libia și nu mai știu pe unde... Diplomația are și ea limitele ei de bun simț, dar dacă continui  sa treci de bună voie acea linie roșie a bunului simț, trebuie să primești cartonașul roșu și să părăsești terenul de joc.

Rusia NU VA MAI FI NICIODATA UNEALTA NIMANUI SI NICI LA MILA NIMANUI!

 Dacă trebuie să schimbăm lumea din temelii, o vom face și ne asumăm asta. Aveam cu ce, avem cu cine, avem metode, avem mijloace, dar dincolo de toate acestea,  avem ce ei nu au, pentru că s-au complăcut prin propaganda lor mincinoasă în a nu avea: AVEM ADEVARUL! Noi avem diplomație, noi avem bun simț, dar ei (ucrainenii) nu îl au și se încred orbește în minciunile care vin din occident și de peste ocean. Știu că sunt slavi ca și noi, dar trebuie să ajungem în punctul acela că nouă, rușilor, sa ne și fie rușine de asta? Pentru ce, pentru că le vrem binele și pentru că le-am protejat civilii? Ce voia domnul Kuleba să vorbesc cu dânsul dacă el îndruga numai minciuni, aceleași minciuni, mereu aceleași? De aceea am plecat, pentru că îmi era și mie rușine că și dansul era slav ca mine, îmi era și mi-a fost rușine de rușinea și înjosirea lor. Dar AJUNGE, noi suntem Rusia și de acum încolo, nu o să mai fiu acel diplomat cenzurat, îngăduitor, sau milos; pana una alta, NOI SUNTEM RUSIA și îmi pare rău că până în seara asta l-am temperat pe președintele Putin în legătură cu ei. Cu amărăciune în suflet vă spun: NU MERITA ȘI NU O SA O MAI FAC. La revedere! » -  a declarat ministrul de externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov la ieșirea de la Consiliul de Securitate al ONU, potrivit agenției de presă TASS, citată de tinmur.com

CIPRIAN TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?