"LA CORRUPTION!" De ce Clotilde Armand si gasca ei nu sunt arestati? Sub ocupatie! Procurorul, in subordinea comandoului USR-PLUS!

poza

Dupa publicarea imaginilor, vazute de toata tara, in care un comando de la USR-PLUS a descins dupa ora 1,40 noaptea in camera in care sunt depozitate buletinele de vot si procesele verbale de la Sectorul 1, in aceasta dimineata ar fi trebuit sa o vedem pe Clotilde Armand si cei care au participat la descindere la audieri la parchet, in drum spre puscarie! Punct: intri in acea camera fara drept, te duci la puscarieeeee, este frauda electorala!

pozaDar, nu! Procurorul Strambu, Presedinte al BES, s-a imbolnavit brusc de COVID si a disparut din peisaj. Si el trebuie arestat! Renumararea voturilor nu se putea face decat dupa hotararea biroului electoral de sector sau BEC! Or, aceasta Decizie a BES sau BEC nu exista! Este clar ca intrarea in camera de depozitare a fost facuta pentru a inlocui sau distruge buletine de vot si procese-verbale, pentru falsificarea alegerilor!

 

In imaginile publicate am vazut, insa, un lucru despre care nu se vorbeste: procurorul era in subordinea comandoului de tip paramilitar de la USR-PLUS! Procurorul executa ce-i comanda seful comandoului de la USR-PLUS, manipuland la comanda acestuia sacul electoral! Cum este posibil asa ceva? Procurorul era sub comanda unor entitati statale si parastatale de ocupatie a Romaniei! De aceea astazi, a doua zi, nu s-a intamplat nimic: Clotilde Armand si cei care au intrat nu sunt dusi la audieri, posturile TV ale statului paralel tac. Iohannis si Orban tac. Institutiile statului sunt paralizate. Pentru ca ocupantul a hotarat asta! Nu mai suntem in democratie! Nicio reactie a UE: de ce oare? Unde este sediul ocupantului?

 Aurelian Pavelescu, presedintele Partidului National Taranesc Crestin Democrat

 

NOAPTEA CA HOŢII (VIDEO)

Video

Featured

„POLITICALY CORRECT” – SE TYERMINA CU HOMOSEXUALITATEA NEO-MARXISMULUI ATEIST!

Cu puține zile în urmă, Senatul SUA a confirmat cea de-a treia propunere de judecător la Curtea Supremă făcută de președintele Trump pe parcursul acestui mandat – Amy Coney Barrett. Actul Senatului are