"LA CORRUPTION!" De ce Clotilde Armand si gasca ei nu sunt arestati? Sub ocupatie! Procurorul, in subordinea comandoului USR-PLUS!

poza

Dupa publicarea imaginilor, vazute de toata tara, in care un comando de la USR-PLUS a descins dupa ora 1,40 noaptea in camera in care sunt depozitate buletinele de vot si procesele verbale de la Sectorul 1, in aceasta dimineata ar fi trebuit sa o vedem pe Clotilde Armand si cei care au participat la descindere la audieri la parchet, in drum spre puscarie! Punct: intri in acea camera fara drept, te duci la puscarieeeee, este frauda electorala!

pozaDar, nu! Procurorul Strambu, Presedinte al BES, s-a imbolnavit brusc de COVID si a disparut din peisaj. Si el trebuie arestat! Renumararea voturilor nu se putea face decat dupa hotararea biroului electoral de sector sau BEC! Or, aceasta Decizie a BES sau BEC nu exista! Este clar ca intrarea in camera de depozitare a fost facuta pentru a inlocui sau distruge buletine de vot si procese-verbale, pentru falsificarea alegerilor!

 

In imaginile publicate am vazut, insa, un lucru despre care nu se vorbeste: procurorul era in subordinea comandoului de tip paramilitar de la USR-PLUS! Procurorul executa ce-i comanda seful comandoului de la USR-PLUS, manipuland la comanda acestuia sacul electoral! Cum este posibil asa ceva? Procurorul era sub comanda unor entitati statale si parastatale de ocupatie a Romaniei! De aceea astazi, a doua zi, nu s-a intamplat nimic: Clotilde Armand si cei care au intrat nu sunt dusi la audieri, posturile TV ale statului paralel tac. Iohannis si Orban tac. Institutiile statului sunt paralizate. Pentru ca ocupantul a hotarat asta! Nu mai suntem in democratie! Nicio reactie a UE: de ce oare? Unde este sediul ocupantului?

 Aurelian Pavelescu, presedintele Partidului National Taranesc Crestin Democrat

 

NOAPTEA CA HOŢII (VIDEO)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?