KLAUSUL IMPRASTIE NUTRET LA PROSTI

picture

Klaus are o “foaie de parcurs a legalității” în față de la CCR cu mai multe puncte de îndeplinit și a ales să citească practic ultimul rând care îi convine lui. Cică primele puncte unde el a încălcat pe bandă Constituția nu se pun. 😂 Doar pentru că el nu le citește. Nutreț pentru fraieri și propagandă.

Până una alta, Klaus trebuie s-o revoce “de îndată” pe Birchall și să-l revoce şi pe Fifor și să motiveze refuzurile pe care nu le poate motiva. Tot “de îndată”.

Dacă nu era în campanie, după ce 5 ani n-a făcut absolut nimic doar a tocat bani publici, acum Klaus era prin Tenerife, așteptând să citească motivarea lungă a deciziei CCR, de altfel, previzibilă având în vedere deciziile din trecut, nu ieșea “de îndată” la tv să își justifice eșecul și să citească doar ce îi convine lui.

La Vio cică se aplică de îndată, la el nu, că aşteaptă motivarea. Atât a înţeles el. De parcă ar fi mai multe motivări, nu una singură pentru tot. Asta se întâmplă cu oameni care nu sunt interesaţi de cetăţeni, de nivelul de trai al românilor, de blocajul administrativ generat, ci de jocurile lor politice de 2 lei şi de privilegii pe banii fraierilor pe care-i mint continuu. E bine că totuși CCR a stabilit “foaia de parcurs” a legalității și constitutionalitații și pentru Klaus și Barna, ceea ce practic Barna, un alt personaj al formelor fără fond, nu poate pricepe de foarte mult timp fiind încătușat în utopia anticipatelor cu care amăgește mincinos lumea sperând să câștige ceva voturi de la fraierii flower power pentru prezidențiale. Și la ăla e la fel. Dacă iei bani pe nimic de la CJ PSD, cică nu se pune, e cool, nu e cu corruption și cu russia.

Sorina Matei

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?