KLAUS IOHANNIS, IAR, UN SUT ÎN FUND DE LA CCR! PROSTUL CLASEI CU CORONITA!

picture

Decizia de astăzi a CCR este clară, îl obligă pe Iohannis - care nu mai este niciun Președinte, ci un uzurpator:

1) să motiveze refuzurile de remaniere;

2) să-i revoce pe miniștri propuși spre demitere de premier;

3) să semneze pentru propunerile de miniștri interimari făcute de Dăncilă. Și toate acestea DE ÎNDATĂ, adică, pentru proști, IMEDIAT.

Decizia NU OBLIGĂ GUVERNUL LA NIMIC. Constată numai că, în situația numirii miniștrilor titulari, NU EXISTĂ CONFLICT CONSTITUȚIONAL, lăsând să vorbească textele constituționale existente. NU fixează termene pentru Guvern, condiții impuse pentru declanșarea procedurii în fața Parlamentului privind remanierea, ce să facă sau să nu facă majoritatea sau opoziția. Doar stupidul de Iohannis vede că CCR i-a dat câștig de cauză.

De fapt, CCR constată a mia oară că Iohannis a încălcat Constituția. Că Iohannis este un infractor constituțional și își bate joc de popor, că este un pușcăriaș în libertate, că și-a încălcat jurământul de credință.

Cred că Iohannis nici nu realizează cât este de prost, el nici măcar nu face jocuri politice. Trăim cu toții o farsă, în care niște haimanale cu bani și influență, specialiști în manipularea maselor, i-au pus prostului clasei coroniță pe cap și l-au făcut șeful clasei, iar el chiar crede asta. Și, odată cu el, foarte mulți proști se visează și ei premianți. De râs, dar, mai ales, de plâns: singurul lucru pe care îl știu proștii este să dea în gropi. Problema nu sunt ei, proștii, ci că duc țara de râpă, cu deștepții ei cu tot!

Aurelian PAVELESCU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?