JURNAL DE CAMPANIE, SCURTE OBSERVATII

picture

Râdem de presa aservită ce cu meșteșug lustruiește dosul mărețului nostru prezident și a ilustrei sale consoarte. Are vreo importanță? Vă asigur că nu. Cred că are 70% în intenția de vot. Ceea ce spune multe despre noi

Pe șestache s-au tăiat banii pentru autostrăzi și irigații. S-au dat bani pentru pensiile speciale. Unde sunt #șîeu#rezist și toate onegeurile ce zbierau pentru șosele și diminuarea drepturilor speciale? Cântă greierii, nu?

Premierul nostru minune nu poate justifica veniturile din care a trăit în ultimii ani. Adică a trăit din bani negri. Cine i-a dat acești bani? Totuși individul conduce țara, nu? Poate că cine i-a sponsorizat traiul are niște pretenții azi. Dar nu, poporul român e fericit. Vin sărbătorile și e liniște în patrie.

Einstein de la finanțe a pierdut prin declarații iresponsabile un miliard de euro. Trump i-ar fi legat o piatra de gât și l-ar fi trimis să lupte în Afganistan, Putin probabil l-ar fi trimis să facă defrișări în Siberia. În România e Ministru.

Testele alea celebre pe care oricare din cititorii mei le-ar face fluierând ne spun starea națiunii. Suntem proști, subjugați unei culturi a sclipiciului, coțofene dependente de smartphone. 97 % din români nu au cumpărat o carte în anul ce se termină. Dar ce nevoie avem de un popor instruit? Băieții educați nu ar pune botul la toate haștagismele.

Închid televizorul automat daca mai văd "știri" ce conțin cuvântul "Caracal".

A3 a cotit-o ușurel cu "Democracy". Am ajuns sa mă uit pe Digi. Măcar ăia nu se pretind cine știe ce premiați sau independenți. E suficient să gândesc invers decât mi se sugerează și totul e ok.

L-am văzut din nou pe președintele interimar al PSD vorbind. De câte ori deschide dânsul gura mai pierdem 100 de voturi. Țineți-o tot așa. O să faceți campanie voi și consilierii voștri. Dar oricum boșii noștri sunt prea ocupați să-și taie beregățile ca să vadă ce mai e prin teritoriu. Văd că aprobăm orice în Parlament, negociem orice, susținem orice. Păi de ce nu trecem cu totul la PNL?

Guvernul lui Lăcustă Vodă își asumă răspunderea pe diverse legi ale justiției, desființează, comasează. Haos total. "Presa" comentează cum a eclipsat-o doamna Carmen pe Melania.

Previziunea mea e că vor veni vremuri grele, din păcate. Și în fruntea statului avem palide copii ale unor oameni de stat. Șmenari, combinatori și lipitori. Atât.

Capital îl numește pe Ludovik "omul politic al anului". Bre, tipul ăsta ar fi fost cel mult șef de autobază în regimul "comunist". Iar Firea dispeceră de Taxi. Dn. Ciolacu un decent gestionar de cooperativă iar dn. Stănescu șef de IAS. Ar fi fost ceea ce sunt.

Vasile Suhov

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?