JIGODIILE CARE AU POLITIZAT TEMA AUTOSTRAZII UNIRII IASI – TG. MURES SUNT LA PUTERE! NICI STUDIUL DE FEZABILITATE NU POT SA-L FACA, DESI RELU FENECHIU A LUAT MILIOANE DE EURO PE DOUA STUDII!

utirtgjhj

#șî eu! vă cer jivine ticăloase să arătați voi acum moldovenilor pe care ați încercat să-i prostiți cu propaganda voastră deșănțată făcută cu bani ticăloși aterizați în buzunarele ONG-urilor ticălosului George Soros să arătați neputința voastră acum când sunteți toate hienele la Putere!

Să recunoașteți azi că ați transformat această dorință firească a locuitorilor din R. Moldova și a moldovenilor  din dreapta Prutiului într-o jegoasă propagandă electorală pe timpul guvernării PSD, deși ȘTIAȚI  ticăloșilor la fel de bine ca și mine că NIMENI nu poate face ceva fără aprobarea NATO de care ține cont și UE! România nu are permisiunea de la coloniștii ei din off să aibă autostradă între Est și Vest care să traverseze Carpații ca măsură geostrategică de a adăposti Transilvania care va fi alipită Ungariei și de o eventuală invazie rapidă a rușilor și aliaților lor la un eventual război.

Lipitorile folosesc munții Carpați ca un scut natural de apărare, dar mai este și aspectul adâncirii decalajului pe toate palierele între Moldova și Transilvania, acolo unde străinii investesc pe motivul că este o zonă mult mai civilizată, apropiată de Vest, ceea ce Moldova nu mai este!

PNL face cu bună știință acest joc perfid și ticălos și lătra la lună pe timpul guvernării PSD acuzându-i pe acei tembeli că ei nu vor să se facă autostrada , știind că nici PSD nu poate spune lucrurilor pe nume.

Totul a început de pe vremea pușcăriașului Ralu Fenechiu, pe când USL avea o mare majoritate și Băsescu l-a desemnat pe Ponta să facă guvernul, iar Fenechiu dădea din coate să ajungă Ministru al Transporturilor. El a scos de la naftalină tema și a pornit urgia cu autostrada Iași – Tg. Mureș, deșC traseul și ideea era viabilă de pe timpul lui Ceaușescu, când eu eram tânăr stagiar la MTTc și am aflat în anii 70 de idee.

Fenechiu, prin firmele sale pe care le controla prin interpuși, a făcut două Studii de Fezabilitate pentru această autostradă, din care pentru ultimul a încasat ticălos 13 milioane de euro pentru niște minime modificări față de primul studiu. Azi este arhicunoscută metoda de a jefui banii țării prin Studii de Fezabilitate repetate cu mici modificări după 2-3 ani – „pentru actualizare”! Asta, în timp ce DNA stă cu spatele la problemă, dar cu mâna întoarsă cange la primirea parandărătului! Altfel nu se explică!

Cel puțin după votarea în Parlament a Legii autostrăzii Unirii, PSD prin guvernul Dăncilă a găsit soluția demarării lucrărilor prin Parteneriat Public Privat, care este cea mai bună și curată metodă de a evita JAFUL  banilor publici și a parandărătului oferit cu dedicație unor mahări de la UE, care au la rândul lor firme agreate din străinătate de unde le vin șpăgile din care se înfruptă și reptilele de la guvernare din România!

Unde sunteți azi jigodiior împuțite care făceați caravane cu steaguri tricolore și cu bannere colorate prin care spuneați voi ce proști și ticăloși sunt pesediștii și ce curați și hotărâți sunteți voi? Unde sunteți acum cei care ați plecat în delegație la Bruxelles să rezolvați vot situația – asta ca să prostiți populația din Moldova și să căpătați capital electoral ce v-a folosit în alegeri?

Asta strig și spun de peste 15 ani ticăloșilor, dar realitatea e că lumea e prea proastă și a pus botul la manipulările voastre perfide alimentate cu bani mulți, verzi și cocliți!

Unde ești musiu MARIUS BODEA o lepră securistă crescută și educată de mic copil de generalisimul Simion - fostul șef SRI Iași - devenit după pensionare sfetnicul și mentorul în ticăloșii al lui Fenechiu? Prin metode securiste cum ai fost educat, imediat după arestarea lui guru Relu și amenințarea pajului său Cristian Adomniței, în umbra căruia te-ai făcut buruiană matură, ai PRELUAT Organizația PNL Iași pe care apoi ai obligat-o cu oamenii tăi de gașcă să te facă parlamentar derutat de Iași al PNL, de unde ai dat iar din coate goale și minte ticăloasă și ai ajuns President al Comisiei de Tran Sporturi în Camera Obscură a Derutaților?!

Ce le spui tu azi moldovenilor măi BOUdea? Că trebuie să o luați voi de la capăt și să anulați pașii făcuți de Dămciloaia și ministrul Răzvan Cuc ca să folosiți cică NUMAI  bani europeni care va costa România de trei ori suma reală ca să luați șpăgi babane și voi guvernarea liberală, dar și reptilele otrăvite din PPE?

ygedbudevhu

Măi criminalilor, măi lotrilor, asta ne spuneți voi acum când sunteți total la putere cu sasul nazist și toți viermii din politică de la Băsescu încoace?

Meritați să fiți scuipați pe stradă, oriunde vă întâlnesc oamenii cărora le-ați promis voi că faceți rahatul praf dacă vă aleg, deși și eu și alții ca mine vă strigau pe față că sunteți niște IMPOSTORI  fără scrupule și datorită vouă, care ați exacerbat și politizat la maximum tema autostrăzii, de fapt îi anihilați orice șansă de a fi gata în deceniul trei al mileniului trei!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags